Koukni se tam a piš až potom, jo?M-technik píše:Za tenhle kus dam ruku do ohne ale nerikam ze nemas pravdu uz jsem vydel dirave podlahy u bmw.

Aby ti pak neuhořely anténky

A když to pak někdo koupí tak se divíVenca píše:Jen příklad:
Na autě celkem bez koroze jsem objevil dírku v pravém zadním podběhu u úchytu plastového deklíku.
Po pár rýpnutích se notně zvětšila a po dokonalém odstranění narušeného plechu byla skoro 8 x 8 cm.
Pozink. plech tl. 0,8 mm z obou stran, Eprosin a 4x šroub M5 s maticí.
Přežije to samotný auto.
OK, když myslíš...DVORIS píše:A když to pak někdo koupí tak se divíVenca píše:Jen příklad:
Na autě celkem bez koroze jsem objevil dírku v pravém zadním podběhu u úchytu plastového deklíku.
Po pár rýpnutích se notně zvětšila a po dokonalém odstranění narušeného plechu byla skoro 8 x 8 cm.
Pozink. plech tl. 0,8 mm z obou stran, Eprosin a 4x šroub M5 s maticí.
Přežije to samotný auto.![]()
Já to vyvařil,nechal udělat spodek a dutiny -ihned!!!za 2100kč a mam klid,se divím,že tohle radí oborník jako ty Venco.Já už takhle domršený auto vlastnil a zaplať pánbůh že už je pryč.
Tyhle tzv. "náhradní technologie" jsou skutečně jen náhradní, pro GO to nepřipadá v úvahu.DVORIS píše:Jo uznavám,že máš pravdu pokud to bylo na takovým blbým místě.....
Ja tě nechtěl peskovat jen mi to přišlo takový divný 4šrouby a kus plechu
Ja koupil iso bez koberce a nikde uvnitř rez nebyla. Pouze malé puchýřky na zadním lemu.Max-Max píše:ti rikam, vyndej koberec a naseres seM-technik píše:Tak tohle jsem nedelal je to hodne prace ale byl jsem dole pod autem a nenasel jsem ani n a podlaha je sucha jako pepr fakt tam nic neni proto ta cena pri prodeji takovi stav asi tezko najdes..Max-Max píše: vyndej koberec z kabiny, ja jeste neshnilou podlahu v rozich nevidelale pokud je podlaha sucha, nebude to nic strasnyho...ale koroze tam bude, na tuti
udelej to tak jak sem to udelal ja vyrizni si zdravi kapsi kufru z nejakyho vraku a navar je tam kdyz to udelas dobre neni nic vydet a este ti to prezije cely auto a je to levna zalezitost jenom prakticky sehnat vrak kterej stejne nekdo kuchapkot píše:Ty tady pises jak te sere ze to je zbastlene ze je vsude silikon a tak . Ale sam tu napises ze tam budes naky diry laminovat, neni lepsi to zavarit ?hobborg píše:no prohlidky byla sluzna ale ta dira byla mala jenze ja sem na ni dneska zamacknul..
no a tohle se objevilo...jo chapu ze se muze stat(mel sem si to vic ohlidat - mel sem tam i borca cez e30 machr a nevsimnul si) ale je to jendno s druhym....vite jak proste vsechno delany jen tak na pul aby se nereklo....to me straslive sere! vsude silikon klakson vypodlozenej papirkama odletujici casti auta, palubka neni poradne uchycena sou to takovy veci kterejch si clovek nevsimne hnedka...no hruuza
vite jak ... snad bude desny vedru na to aby to vychlo no a proste se to zalaminuje....zadna krec![]()
to ze mam vodu na tehle prave strane --- okej vim vodkud
ale nevim kde se vzala na strane leve ta se zdala bejt oukej ale kdyz sem vytahl hever je na nem znat ze to neni prvne a ze tam tece...holt ale nevim kudy....
Jinak ta voda v te leve kapse se tam hrne bud kolem tesneni lampy nebo vyka kufru , ale nejpravdepodobnejsi bych videl , pokud mas sibr , vypadla hadice ktera jde C sloupkem od sibru do takove plastove sracky v zadnim blatniku . Ta hadice slouzi na odvod vody od sibru.
Mno teda nevim no s tou montážní pěnou, já bych radši volil beton, aspon to pak vypadne pěkně najednouStepan píše:No já čumim.
Všichni tu máte plnou hubu keců o tim co je bastl a co je tuzing a najednou tu má půlka lidí auta záplatovaný laminátem![]()
Já když si koupil auto, taky jsem špatně koukal a po půl roce mi začal padat laminát z prahů a tomu kreténovi co to dělal bych zlámal hnáty.
Divim se, že do těch prahů nenafoukáte montážní pěnu, neseříznete a nepřetřete kropenatym, to by přece taky nebylo vidět![]()