Prodam e30 316i rok 1990,cervena barva,kupe.Po technicke strance luxusni stav,STK probehla ted pred mesicem.na aute jsem udelal, a mam k tomu i doklady, komplet nove brzdy vpredu i vzadu,novy chladic,nove cerpadlo,novy silnejsi alternator,nove tlumice,vymena sedacek za original e30 M tusim ze to jsou Recara ale nevim to jiste...kazdopadne jsou potrhany ale jede s v nich super.puvodni "turisticky" k tomu dam taky,ty jsou v dobrem stavu.Dale jsem udelal komplet hudbu,radio Pioneer mp3,tuba,zesik,repro dohromady asi 700W,zvuk je opravdu silny ale hlavne VELMI kvalitni,radio v zaruce.dale "tajne tlacitko" na pumpu misto imobilizeru a blikaci dioda jako alarm

docela to staci...
Ted je na ALU 205/60/15 dobre TOYO pneu,k tomu pridam zimni 175/14.Dale retezy a zahradka.
Na aute neni zadny tuning krome radicky,manzety a bilych budiku,vse vyborny original stav,do ted bylo denne v provozu a je opravdu spolehlive a jede krasne,na 1,6 neuveritelne

duvod prodeje: koupil jsem e36.
Takze kdyz budete mit nekdo zajem rad predvedu v Praze nebo aspon zaslu foto.Cena 45000 je odpovidajici stavu.Kdyztak volejte 777804080.Dekuji