Z dopisu od ČOI:
Věc: Vyřízení podání
Vážený pane,
na základě Vašeho podání, provedli pracovníci České obchodní inspekce, inspektorátu Středočeského a Hlavního města Prahy, kontrolu zaměřenou na dodržování zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, v platném znění, v provozovně čerpací stanice pohonných hmot ČS MIKRA, Chrášťany, Praha-západ.
V rámci kontroly byly uskutečněny odběry vzorků bezolovnatého automobilového benzínu SUPER-BA 95 a motorové nafty za účelem laboratorního posouzení jakosti motorového paliva. Na základě výsledku laboratorního rozboru provedeného specializovaným zařízením Vám sdělujeme, že odebraný vzorek benzínu SUPER-BA 95 vyhověl ve zkoušených ukazatelích limitním hodnotám ČSN EN 228 (2004) avšak vzorek motorové nafty ve zkoušených ukazatelích limitním hodnotám ČSN EN 590 (2004) nevyhověl. Vzhledem k tomu, budou vůči prodávajícímu přijata další opatření v rámci pravomocí České obchodní inspekce.
Podáváme Vám tuto zprávu a jsme s pozdravem
Takže tak, až tam pojedete okolo, tak nebrat. Já bych přísahal, že by nevyhověl ani N95, ale volal jsem ČOI až 3. den.
Pumpa Mikra u Rudný u Prahy
Pumpa Mikra u Rudný u Prahy
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
- scandinavian