To s tím pečícím papírem napadlo maminu hned po vyprání, a že s tou žehličkou už nějakou praxi máFx píše: No dneska mi na mail odpověděli v tom duchu, že termotransferem to má vydržet cca 10 praní, na to, že některý nevydržely ani jedno praní, žádná reakce. Pokud se ti to odlupuje, ale není to pryč, prý stačí vzít pečící papír a přežehlit to logo přes něj a prý by to mělo zas držet... Je to bejkárna a pěkně mě to sere
EDIT: Tak mám reakci i na ten druhej mail o sloupnutí loga při prvním praní a samozřejmě reakce v duchu "pamatuji se spravne, ze jste dodali loga na vlastnich foliich?" ...takze na pytel
trika klubu
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
No to teda opravdu nevezmu, protože se mi nechce opět si komplikovat život...Albert píše:Takže se bude dělat další várka?
I když FXi ty už si to asi na starost nevezmeš, co..
E39 535i sedan