To by mně nenapadlo,že budeš něco platit,vždyť jsi neřídil ty.Napiš jak jsi pochodil.Lospiratos píše:my jse si ho samy nezborily jo je to na hovno..No proste auto normalne prihlaseny ,ale neni pojisteny protoze se stim nejezdilo ze jo......No s tima hasicema se to uvidiRotten píše:No jo, jenže vy jste si to zbořili sami.
Je to pech s tou čórkou, heleď co jsi psal že to nebylo pojištěný? Jako že jste neměli zákonou pojistku? A to jste ještě platili výjezd hasičů? To snad ne, to bych se posral. Sakra kluci zabezpečte si ty auta, a když už teda nejsou prachy na alarm, tak aspoň tajnej vypínač. E30 nebudou krást profíci, ale chmatáci z ulice nebo fetny a ty se přes alarm prostě nedostanou. Ani do toho nepolezou, když tam bude blikat ledka. Radši pudou na auto vedle.
UKRADLI A ROZTRELILI NAM MAZLIKA!:(( Foto jak to dopadlo....
-
- Lospiratos
no este nijak ted mi komaar pujde pomoct odtahnout k nemu auto A Za to mu moc dekuju .Jinak asi takhle proste ten co to ukradl a naboril utekl..A ja fakt nevim co se deje kdyz nemaj pachatele kdo to plati kdyz auto neni pojisteny fakt nevim to bude resit tata a dost ho lituju radsi bych kdyby to auto nikam nenabouralo a proste by si ho ten curak nekde rozebral a prodal ,nez aby s tim byli ted starosti a este z toho nic...Nevim jak to budeVůně benzínu píše:To by mně nenapadlo,že budeš něco platit,vždyť jsi neřídil ty.Napiš jak jsi pochodil.Lospiratos píše:my jse si ho samy nezborily jo je to na hovno..No proste auto normalne prihlaseny ,ale neni pojisteny protoze se stim nejezdilo ze jo......No s tima hasicema se to uvidiRotten píše:No jo, jenže vy jste si to zbořili sami.
Je to pech s tou čórkou, heleď co jsi psal že to nebylo pojištěný? Jako že jste neměli zákonou pojistku? A to jste ještě platili výjezd hasičů? To snad ne, to bych se posral. Sakra kluci zabezpečte si ty auta, a když už teda nejsou prachy na alarm, tak aspoň tajnej vypínač. E30 nebudou krást profíci, ale chmatáci z ulice nebo fetny a ty se přes alarm prostě nedostanou. Ani do toho nepolezou, když tam bude blikat ledka. Radši pudou na auto vedle.
ještě z něj prodaš dily co zustali cele a tim si něco malo ale přece našetřiš na dalšiho majzlaLospiratos píše:no este nijak ted mi komaar pujde pomoct odtahnout k nemu auto A Za to mu moc dekuju .Jinak asi takhle proste ten co to ukradl a naboril utekl..A ja fakt nevim co se deje kdyz nemaj pachatele kdo to plati kdyz auto neni pojisteny fakt nevim to bude resit tata a dost ho lituju radsi bych kdyby to auto nikam nenabouralo a proste by si ho ten curak nekde rozebral a prodal ,nez aby s tim byli ted starosti a este z toho nic...Nevim jak to budeVůně benzínu píše:To by mně nenapadlo,že budeš něco platit,vždyť jsi neřídil ty.Napiš jak jsi pochodil.Lospiratos píše: my jse si ho samy nezborily jo je to na hovno..No proste auto normalne prihlaseny ,ale neni pojisteny protoze se stim nejezdilo ze jo......No s tima hasicema se to uvidi

No ty kradeze jsou v posledni dobe husty kamaradovi chteli ukrast starou zrezlou Regatu ktera je natrena na bilo stetkou.Zrezlej pracovni srot.Neodjeli jen proto ze nepockali na zaveni a nechtelo to studeny chytit.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
ARMAN píše:Hejhorši asi je že ty sviňě sedi tady na foru a očumuji komu co čornou! Proto v každem připadě když davate fotky svych aut tak mazat nebo zakryvat SPZ! a určitě dat alarmy nebo skryty spinač ten vyjde asi na litr jak jsem slyšel.
A kdyz uz spínač tak jedině na čerpadlo a dobře ho schovat,pač ty hovada natahujou draty od cívky k baterce...tím pádem spínač je na nic.Snad jediný zabespečení který fungujetéměř na 100% je sherlock,ale kdo z nás na to má...

- Lospiratos
jj kradez je nahlasena jinak odtah uz neresim komar mi moc pomohl auto uz je rozebrany motor,prevodovka venku, kastle pripravena na srot...No nic neda se nic delat budu drit jak bejk a setrit uz ted se tesim na novymilo píše:hlasil jsi kradez? pokud ano, nemel by byt problem v pojisteni/nepojisteni a skodu zpusobil neznamy pachatel ... stejne neplat zadne odtahy a vyjezdy (samozrejme nepocitam odtah nekde z policejniho parkoviste k tobe, to uz je v tve rezii)

Jinak fotky budou jenom je ma kamarad ve fotaku a este mi je neposlal ..jinak rozebirka auta je zdokumentovana komarem bylo to husty za 7 hodin auto na sroubky rozebrany fakt sem to necekal..
- Lospiratos
- Lospiratos
no vono to neni tak lehky vypada to ze je tam toho hodne na prodej ale motor prevodovka k.o. a i kdyby byl v cajku tak neprodejny vsichni si chtej do auta nacpat 2.5 litry a bejt velky zavodnici
jinak kastle de do srotu ...Ten cernej interier se skivakem a zadnima operka co sem si koupil si asi schovam na dalsi auto protoze sedacky tapeci jsou jak novy a podle mejch predstav...krome predku v podode no ale predek je vlastne vsechno co na tom aute ma cenu--....je ho skoda do predu sme koupili komplet novou plecharinu ,nadhernej naraznik bez rzi, novou masku ,vycisteny svetla zevnitr........... uz by se jenom udelaly prahy podlaha a zadni lem a byl by pripraven na lak No proste Je ho skoda uz se stim nic nenadela ..

- Lospiratos

Prodam - viewtopic.php?p=135772#135772
- Lospiratos
To je pravda..S tim tvym napadem bych souhlasil ,aby se sem nemohl zaregistrovat kdejakej kkt, ale aby to fungovalo fakt jako klub..treba jako fordaři liben taky si toho cloveka nejdriv okouknou musi priject na par srazu a neni prdel se tam dostat..ale nevim jak by to slo u takovy masy lidi ktery maj bmw muselo by se to poradne promyslet a muselo by to resit spoustu lidi..Montyjack píše:![]()
Tak to je hnus.hlavně až budete řešit tajné vypínače nebo imobiliser či alarm,tak to neřeštš veřejně.Já bych dokonce navrhoval i to co se tu už jednou diskutovalo že by se tohle forum spoplatnilo a pro jiné uživatele zablokovalo.A ten co se bude chtít reistrovat ta se prověří,prostě to tu něják zabezpečit,aby dotoho nečuměl kažej Ko....t ale jen opravdu fandové a členi klubu.
Přiznam se že jsem tydy ještě na srazu nebyl
stydim se za své zrezlé auto
ale pár lidí tu znám a oni i mě a spár jsem se i sešel.Možná by to chtělo tu trošku provětrat.
Určitě opravdovej fanda kterej investuje do své E30 spoustu peněz,nebude vadit když zaplatí jdenorázovej nebo roční poplatek.
Jistě nikdo znás nemá peníze nazbyt ale věřim že by tohle ocenil.
Pro ostatní bych forum zamknul aby nemohl ani číst co se tu řeší.
Neregisrtrovaným bych povolil vstup na informace o jakej klub jde jak se regnout za jakých podmínek.
i technický info bych schoval at si to scháněj kde chtěj ne.

Určitě opravdovej fanda kterej investuje do své E30 spoustu peněz,nebude vadit když zaplatí jdenorázovej nebo roční poplatek.
Neregisrtrovaným bych povolil vstup na informace o jakej klub jde jak se regnout za jakých podmínek.
Prodam - viewtopic.php?p=135772#135772
- Lospiratos
jj tak nejak ty si to uplne vymyslelMontyjack píše:Přiznam se že jsem tydy ještě na srazu nebylstydim se za své zrezlé auto
ale pár lidí tu znám a oni i mě a spár jsem se i sešel.Možná by to chtělo tu trošku provětrat.

a pak sme prijely z auta vylezl 17 kluk ridic 18 a auto uz ze predu nadherny novy plechy ale vse v zakladu:))) a v zadu ten zrezlej tukanec u kufru tak taky koukali co to je??ale auto zevnitr uz jako vino jenom sem uz resil zadni cerny plato s roletkou to bylo to jediny co me mimo vyvareni prahu a toho tukance trapilo ta roletka ze tam neni:) jo byla tam sranda skoda ze to auto neuvidej hotovi