přesně tak kámo, u městký policie pracujou lidi, který nevzali ke státní nebo vyhodili z českých drahFikux píše:Počkej až těm kryplům dají do ruky radary ... to bude teprve džungletaky je nemám rád ... nicmandi
jak stavíme? když tě zastavuje na plácačkou jako? to se mi ještě nestalo, jen jednou sem vjel do jednosměrky a to se rozjeli proti mě s majákama a zatarasili mi cestu jak ty nejdrsnější šerifovéMpower píše:jestli nepoupraví ten bodovej systém, tak to tu do půl roku vypadá jak v mad maxovi, to se pak "pokuty" budou řešit přímo na místě. Musim se zastat tří lidí, které u městských znám, Ne všichni jsou zmrdi, ale naprostá většina ano. A tak mě napadá, vy jim stavíte?
to si nemyslim, když to tam ten samej debil šoupne za stěrač o chvíli dřívMiguel píše:Stál jsem na invalidovi před barákem kde nebylo jiný místo než tohle a pan invalida stál za mnou-přijel dřív a nechtělo se mu až ke své značce (jelikož parkujem do dvouřadu), koukam z okna v půl jedný ráno a už vidim jak to vypisuje opičák městkej, běžim tam a dávam se s nim do řeči, asi po deseti minutách opravdu inteligentního rozhovoru a po sléze jeho připomínek "tak si to postavte radši na chodník" a posléze "neřvěte na mě", bere lísteček a mizí ve tmě. Myslim že když vemeš lístek a půjdeš jim to tam vysvětlit (rozumě)tak každej trochu normální begoš ať je to měšťák nebo státní to zmuchlá a zahodí
přesně to se mi stalo nedávno, ale potkal sem ultraidioty a dostal sem litrAlbert píše:No Městský to je kapitola sama o sobě![]()
Jako příklad - teď o velikonocích sem byl v Rožnově pod Radhoštěm, samozřejmě skanzen plnej návštěvníků a turistů, takže auta stály všude kde se dalo, resp na tý silnici podél parku (pro vás kdo to tam znáte), no a co myslíte že dělali Městský? Ne aby chodili mezi těma autama a dávali bacha jestli je tam někdo nevykrádá (a že by to šlo dobře), ale stály na náměstí s plácačkou v ruce a čekali jestli tam někdo náhodou nevjede jednosměrkou.. koukal sem na ně z okna restaurace 45 minut a za tu dobu tam nikoho neměli..
To je to co mě sere, ne aby hlídali majetek občanů, radši budou naprázdno stát jak debilové na náměstí a čekat jestli nějaká rodina v autě která tam přijela oslavit velikonoce nevjede na náměstí jednosměrkou aby jim mohli dát 2 kila pokutu
a to mam jako začít ujíždět nebo se jim vyhnout a jet dál?:))) zavolaj státní posily a bude o to větší průser.... už se vidim, jak vylezu a řikám jim at mě nechaj, že já jim nemusim stavět, sice nevim ani paragraf podle kterýho to je, ale kluci řikali nezastavuj ...Vůně benzínu píše:Městkým se nemusí stavit nemýlím-li seMpower píše: A tak mě napadá, vy jim stavíte?