Vim že asi neudělám nic ,jen kdyby někoho něco napdlo tak mi dejte vědět,nebo kdyby se našli nejaký svědci - Auto bylo zaparkovaný v ulici U Kombinátu na Praze 10.ďíky všem BMW bylo nejlepší

zkus tam zavolat sice to asi nebude ten připad ale ja bych to zkusil.Marthyx píše:Tuhle variantu sem vyloučil ,protože žádnej zákaz nikde. Parkoval sem tam furt i celá rodina v ty ulici parkuje . je fakt že fotrovi tam jednou vypacili zamek od kufru s felicie ale jinak nevim o nicem, že by se tam kdy nějaký auto stratilo.Mno celkem sem do ty renovace dal tak 80 kilo.
A tenhle měsíc sem měl v planu dat tam CONSTUCT, ale pozdě...
nepletes.Marthyx píše:Myslim že allrisk je veškerý pojištění krádež+havarijka,opravte mě pakli že se mílim.scepy píše:sorry za OT, ale co je ten allrisk?![]()
držím palce!!! ja si do nedávna myslel, že se e30 NEkradou...
nechci Ti kazit iluze ohledne nedobytnosti e30, ale staci sehnat si 3,4 od jinych tricitek, a auto Ti uz nerika pane, to same mas u fordu, nebo vw, specialne golf I,II atd, ty zamky jdou proste srat, vycvachtaji se, a vzniknou vule. Proto uz opatreni stylu bezpecnostni folie, a zamky na volantu ztraceji na vyznamu, zkurvysyni zlodej nepotrebuje extra vzdelani, jen par klicu. Dost smutny, co? Jenze nenadelate nic, ja prisel o dve auta kvuli tomu, ze jsem byl linej zajet si do bmw pro nove zamkyMIREC píše:ja som parkoval v bezrucovych sadoch na vinohradoch,a slohli mi radio bez panelu,to poxopim ze to bol smejd fetak ktory urobil skodu vecsiu nez cena toho radia,,elektrike sa rozumiem,ale este nikdy mi nenapdlo ako fetak moze nastartovat auto ak nema skonceny ani ucnak,,(myslim)
moze mi to teda niekto vysvetlit?vylomit zamek,pochopim,ak sa nepodari zamek(ako v mojom pripade)tak zadni maly trojuhelnik,,vytahnou central a sup do auta,ale urvat volant?a nastartovat to?a praha je policajny stat?a to zrovna nikoho nahodne nestopli?a mna prvidelne uz len koli tomu ze som mal SKK SPZ a chlpaty si rekli,cerny krasny bawo,uvnitr mladej tipeq,dem na neho,