pribram tenhle vikend
Když jsem viděl Fleryho na laně, tak jsem v něm viděl sebe
Luxus, kabrio na laně je prostě super

Mišák jel dobře
a možná kdybych potrénoval starty tak by jsem ho mohl dát.
Oba starty jsem dost prohrabal, holt 245tky jsou málo
a 4x4 prostě vypálila, nicméně pak jsem myšáka dotahoval, nicméně to nestačilo ani náhodou.
Bohužel nevím výsledky, tak netuším jestli mám špatnej nebo dobrej čas
Rozhodně musím potrénovat starty, ta nová spojka v těchto situacích moc neproklouzne tak to hrabe jak zběsilý, takže řidič se bude muset ještě moc moc učit.
Mišák jel dobře
Oba starty jsem dost prohrabal, holt 245tky jsou málo
Bohužel nevím výsledky, tak netuším jestli mám špatnej nebo dobrej čas
Naposledy upravil(a) ondra_m dne 16. 04. 2006 14:00, celkem upraveno 1 x.
Ondra ex.M-Fahrer
Tak výsledky jsou známé:
http://www.casomeric.com/vysl.php?&lang=&view=347
Byl jsem o 1.8 sec horší než ultima a o 0.65sec horší než EVO a o 0,24 sec mi unikla medailová pozice.
Kurva !!!
No tak snad příště.....
Jinak takhle vypadá rozdíl 0.65 sec

http://www.casomeric.com/vysl.php?&lang=&view=347
Byl jsem o 1.8 sec horší než ultima a o 0.65sec horší než EVO a o 0,24 sec mi unikla medailová pozice.
Kurva !!!
No tak snad příště.....
Jinak takhle vypadá rozdíl 0.65 sec

Ondra ex.M-Fahrer
Jojo..ty starty byly drsný, jak si hrabal a celý auto se klepalo nez vystřelilo....potrénovat je a medaile jsou domaondra_m píše:Když jsem viděl Fleryho na laně, tak jsem v něm viděl sebeLuxus, kabrio na laně je prostě super
![]()
Mišák jel dobřea možná kdybych potrénoval starty tak by jsem ho mohl dát.
Oba starty jsem dost prohrabal, holt 245tky jsou máloa 4x4 prostě vypálila, nicméně pak jsem myšáka dotahoval, nicméně to nestačilo ani náhodou.
Bohužel nevím výsledky, tak netuším jestli mám špatnej nebo dobrej časRozhodně musím potrénovat starty, ta nová spojka v těchto situacích moc neproklouzne tak to hrabe jak zběsilý, takže řidič se bude muset ještě moc moc učit.
Life is too short to drive ugly cars...
1990 318iS M42 LPG
ex 1987 325iC M20
1990 318iS M42 LPG
ex 1987 325iC M20