jo to mě taky se.eSlavisimo píše:me strasne stve jak kdyz te honej a jsi od nich daleko a das reset na cestu tak jim ujizdis a stejne te chytnou
EA konečně objevilo BMW
Tak jsem dneska tu blbost dohrál. A můžu vám říct, že konec je totál trapnej. Je to okopčený Fast&Furious 1. Zjistíte, že Mia je přestrojená policajtka, co vás měla dostat pro Crosse. Myslel jsem si, že po tom co jsem porazil Razora, tak už bude klídek, ale právě naopak. Objeví se Cross, animačka jak se všichni tuzeři rozprchnou a vy samozřejmě skočíte do M3 a zdrháte taky. Razora chytěj a hezky vám to předaj jak pelášíte s M3 a za prdelí kopa fízlů. Pak musíte nějakou dobu ujíždět po městě a jdou po vás fest, nejenom corvetty ale i ty těžký SUV a jede jim to jako vám, helikoptéra samozřejmě taky atd. Je to fakt peklo, protože ta M3 není žádnej zázrak a navíc zadokolka, takže to pořád hrabe a nejede. Skoro každé nabourání do zdi je jistý konec, protože vás totálně obklíčí 8 fízlů a nehnete se nikam, takže po chvíli vás chytěj a můžete si to dát pěkně znovu. Pak se vám objeví na mapě bod, ale mapu si nemůžete vyvolat, takže tam musíte dojet podle tý co máte vlevo v kruhu. Tam prorazíte zátarasy a jedete s fízlama po silnici, kde jsou další zátarasy a rozbitej most, musíte to osolit pomocí NOS, přeskočíte ho a fízlové napdají dolu a tadá titulky kdo tu blbost stvořil.
Dohrál jsem to jenom proto, že nerad nechávám věci nedotažený. Ale můžu v klidu říct, že je to snad ještě větší blbost než Undergroundy. Tak jsem si zase zavzpomínal na božský první díl týhle čím dál tím horší série, odinstaloval to a víckrát už to nespustím. 

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

-
-
-
Na Live for speed jsem si s kamosama taky na nejakou dobu hezky ujel, sqela hra, da se parit po siti...drifty vsechno:-)
Jinak neustale se zdokonaluju v driftovani v Mercedes benz world track, to je taky suprovej simulator, daji se tam nahrat ruzny auta krom MB, takze jezdim dverma v E30
panove vyzkousejte, je to vazne supr pro ty kdo uznava simulaci misto arkady
Jinak neustale se zdokonaluju v driftovani v Mercedes benz world track, to je taky suprovej simulator, daji se tam nahrat ruzny auta krom MB, takze jezdim dverma v E30

E60 530iA
ex BMW 318iS
ex BMW 318iS