Letiště Kámen 6.5. - 7.5. 2006
- scandinavian
- scandinavian
- scandinavian
tak ale my to organizujem a potřebujem mít někde nějaký ústředí ne asiscandinavian píše:no tak jestli sem já se židličkou línej, tak co potom ty s celym altánem ))))Modestyna píše:hehe, líný nožičky my budeme mít i stoleček s altánemscandinavian píše: ano, přišlo, děkuji:) židličku si beru vlastní
si klidně stan vem, to taky není problém... jde s píš o to, že se neví jaký bude počasí... Zima byla fakt dlouhá a kdo ví, jak bude... Předevčírem třeba v Ostravě ještě sněžilo.... Ale jak říkám, klidně si stan vezmi, místo se tam na něj určitě najdesasima píše:Vy nespite ve stanech???Ja jsem zvyklej spát pod širakem nebo ve stanu to chce sraz ze všim jinak to nemá to nejni ono,nejsem žadná fajnovka
návrh: ti kteří pojednou po dálnici budou muset sjet u Humpolce kde je hned vedle benzínka
sejdem se tam a pak pojedem okrasnou jízdou na letiště ?
Naposledy upravil(a) proktorcz dne 24. 04. 2006 19:10, celkem upraveno 1 x.
Penízky na sraz (pro ty kdo přespí!!!)
Ahoj lidičkové,
chci Vám objasnit, tu zálohu 350Kč, kterou máte zaslat na účet. Jedná se pouze o ty, kdo se chtějí zůčastnit večerního grilovaní s občerstvením.
Museli jsem to zavést kvůli tomu, že na každého počítáme tak útratu 400Kč za tu papu a proto jsme to museli udělat takhle, protože půjdeme nakupovat a uznejte, že 20 000Kč nemá jen tak někdo při sobě... Je do tý útraty započítaná i nedělní snídaně s kafíčkem a čajem. Takže se nás snažte pochopit.
Jinak pro ty, kteří by zaplatili a nakonec jim do toho něco vlezlo, těm penízky vrátíme.... (ale samozřejmě nesmí nám to říct v pátek ráno )
A ještě něco, nezapomeňte do variabilního symbolu napsat Vaše telefonní číslo! Ale !POZOR! - to co jste uvedli do přihlášky.... jen co platba dorazí, budete o tom informováni SMSkou právě na toto číslo a budete se s námi účastnit večerní akce.
Tak tolik snad pro vysvětlení. Přece na nás nechcete večer koukat a slintat, až tam bude téct proudem pivíčko a vonět grilované masíčko
chci Vám objasnit, tu zálohu 350Kč, kterou máte zaslat na účet. Jedná se pouze o ty, kdo se chtějí zůčastnit večerního grilovaní s občerstvením.
Museli jsem to zavést kvůli tomu, že na každého počítáme tak útratu 400Kč za tu papu a proto jsme to museli udělat takhle, protože půjdeme nakupovat a uznejte, že 20 000Kč nemá jen tak někdo při sobě... Je do tý útraty započítaná i nedělní snídaně s kafíčkem a čajem. Takže se nás snažte pochopit.
Jinak pro ty, kteří by zaplatili a nakonec jim do toho něco vlezlo, těm penízky vrátíme.... (ale samozřejmě nesmí nám to říct v pátek ráno )
A ještě něco, nezapomeňte do variabilního symbolu napsat Vaše telefonní číslo! Ale !POZOR! - to co jste uvedli do přihlášky.... jen co platba dorazí, budete o tom informováni SMSkou právě na toto číslo a budete se s námi účastnit večerní akce.
Tak tolik snad pro vysvětlení. Přece na nás nechcete večer koukat a slintat, až tam bude téct proudem pivíčko a vonět grilované masíčko
Pojedeš??ja snat jo sice jen na sobotu zatim nevim jesti sase nebudu muset do roboty.jsem od Chotěbořeproktorcz píše:nikdo nic ?proktorcz píše:návrh: ti kteří pojednou po dálnici budou muset sjet u Humpolce kde je hned vedle benzínka
318i M10
- ***Apollo***
Bohužel už to tak vypadá, měli sme jet 3, ale jeden nestih dát auto na papíry, druhej nestih vyklepat blatník z minulýho srazu a do tý doby nebude vyzvedávat značky z depozita a já taktéž (depozit) a zimním ixem asi nee...***Apollo*** píše:To tam z budejovic pojedu sam? Kdyt je to jen 80 km a za 50 minut jsme tam.
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967