Zkus napsat pořadatelůmdargon píše:megafon nemam jen celou aparaturuAlbert píše: Btw nemáte někdo megafon?![]()

Záchvat píše:Prihlasku jsem dostal, dik![]()
jinak ale senkyrovi.im@centrum.cz.
Aleuz mi to opravdu prislo ...
pže nikdo neví, co se během dvou měsíců stane, někdo se ted přihlásí, pak mu do toho něco vleze, nebude moc a bude za debila, že se přihlásil a nepřijel, naopak, ten, kdo ted třeba myslí, že v tu dobu bude např. mimo republiku, tak se nenahlásí, pak to nedopadne,bude chtít jet na sraz a bude mít smůlu, pže v březnu nevyplnil přihlášku nákou - trochu blbý ne?Mazety píše:a v čem je problém se přihlásit?sasima píše:To jako tam mohou přijed jen nahlašený??To je dost blbe
ne, lepší je bejt přihlášený a pak dva dni předem, poslat maila, že nepřijedeš, než naopak.scandinavian píše:pže nikdo neví, co se během dvou měsíců stane, někdo se ted přihlásí, pak mu do toho něco vleze, nebude moc a bude za debila, že se přihlásil a nepřijel, naopak, ten, kdo ted třeba myslí, že v tu dobu bude např. mimo republiku, tak se nenahlásí, pak to nedopadne,bude chtít jet na sraz a bude mít smůlu, pže v březnu nevyplnil přihlášku nákou - trochu blbý ne?Mazety píše:a v čem je problém se přihlásit?sasima píše:To jako tam mohou přijed jen nahlašený??To je dost blbe
přesněscandinavian píše:pže nikdo neví, co se během dvou měsíců stane, někdo se ted přihlásí, pak mu do toho něco vleze, nebude moc a bude za debila, že se přihlásil a nepřijel, naopak, ten, kdo ted třeba myslí, že v tu dobu bude např. mimo republiku, tak se nenahlásí, pak to nedopadne,bude chtít jet na sraz a bude mít smůlu, pže v březnu nevyplnil přihlášku nákou - trochu blbý ne?Mazety píše:a v čem je problém se přihlásit?sasima píše:To jako tam mohou přijed jen nahlašený??To je dost blbe
no stejně se asi ted přihlásim, abych tam pak nepřijel bez pozvánky a vyhodili mě od vratLukas-e21 píše:ne, lepší je bejt přihlášený a pak dva dni předem, poslat maila, že nepřijedeš, než naopak.scandinavian píše:pže nikdo neví, co se během dvou měsíců stane, někdo se ted přihlásí, pak mu do toho něco vleze, nebude moc a bude za debila, že se přihlásil a nepřijel, naopak, ten, kdo ted třeba myslí, že v tu dobu bude např. mimo republiku, tak se nenahlásí, pak to nedopadne,bude chtít jet na sraz a bude mít smůlu, pže v březnu nevyplnil přihlášku nákou - trochu blbý ne?Mazety píše: a v čem je problém se přihlásit?
scandinavian píše:pže nikdo neví, co se během dvou měsíců stane, někdo se ted přihlásí, pak mu do toho něco vleze, nebude moc a bude za debila, že se přihlásil a nepřijel, naopak, ten, kdo ted třeba myslí, že v tu dobu bude např. mimo republiku, tak se nenahlásí, pak to nedopadne,bude chtít jet na sraz a bude mít smůlu, pže v březnu nevyplnil přihlášku nákou - trochu blbý ne?Mazety píše:a v čem je problém se přihlásit?sasima píše:To jako tam mohou přijed jen nahlašený??To je dost blbe
jj, říkala, ale já už to zapomělModestyna píše:scandinavian píše:pže nikdo neví, co se během dvou měsíců stane, někdo se ted přihlásí, pak mu do toho něco vleze, nebude moc a bude za debila, že se přihlásil a nepřijel, naopak, ten, kdo ted třeba myslí, že v tu dobu bude např. mimo republiku, tak se nenahlásí, pak to nedopadne,bude chtít jet na sraz a bude mít smůlu, pže v březnu nevyplnil přihlášku nákou - trochu blbý ne?Mazety píše: a v čem je problém se přihlásit?
hale ty moc nedržkuj... tobě už jsem to vysvětlovala, proč to tak je na chatíku!!! Koukej poslat přihlášku a hotovo...![]()
scandinavian píše:Modestyna píše:[CZ]Airwolf[OC] píše:uzaverka prihlasek 31.3., sraz o 2 mesice pozdeji...neni to trochu brzo na uzaverku?...
počkej, ona už uzávěrka byla jo? tak o čem se tu teda bavíme dál))))))))))))) budem koukat přes pásky z pole holt no...