vsimnul jste si nekdo
e21 v klipu Vrchlabi
e21 v klipu Vrchlabi
dneska rano jsem zapnul tv a zrovna tam zacinal klip vrchlabi od chinaski...zezacatku tam zpevak jede myslim s modrou e21.
vsimnul jste si nekdo
vsimnul jste si nekdo
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
www.t-music.cz a je to v poradi v druhy desitce... ale da se na to koukat jenom v takovym malym okynkuKubajz von Odry píše:neda se na to podivat nekde na netu?
E30 323i usa edition
Ex - E36 318i cabrio
Ex - E36 318i cabrio
http://rapidshare.de/files/14906570/Chi ... i.wmv.html
dole dej free,pak cekej 23 sekund(je tam odpocet),potom zadej barevnej kod do kolonky,potvrd ho a mel by ti nabehnout stahovaci program.
BTW:jestli mas nainstalovanej nejakej stahovaci program jako je accelerator plus tak ho musim bud odinstalovat nebo nejak vypnout.Odsud jde stahovat jen zakladnim stahovacem z windowsu,pokud tam nemas ucet.
Ja to skousel stahnout ale vzdycky po potvrzeni toho kodu misto aby mi nabehnul program na stazeni,tak se mi nactou stranky media playeru...ale to bude asi tim ze,uz mam comp dost zaneradenej.
dole dej free,pak cekej 23 sekund(je tam odpocet),potom zadej barevnej kod do kolonky,potvrd ho a mel by ti nabehnout stahovaci program.
BTW:jestli mas nainstalovanej nejakej stahovaci program jako je accelerator plus tak ho musim bud odinstalovat nebo nejak vypnout.Odsud jde stahovat jen zakladnim stahovacem z windowsu,pokud tam nemas ucet.
Ja to skousel stahnout ale vzdycky po potvrzeni toho kodu misto aby mi nabehnul program na stazeni,tak se mi nactou stranky media playeru...ale to bude asi tim ze,uz mam comp dost zaneradenej.