zmenšení videa
zmenšení videa
potřebuju radu mam digi. kameru a nahravám z kamery video který má hodina asi 20 gb vždycky to nahraju do pinnacle a pak mi to samo udelá na dvd 4.5 gb
ale ted potřebuju to video zmenšit na co nejmenší velikost v jakym programu to děláte ?Dělal jsem to v pinnacle ale 2 minuty měly asi 100 mb a nedalo se na to dívat
ale ted potřebuju to video zmenšit na co nejmenší velikost v jakym programu to děláte ?Dělal jsem to v pinnacle ale 2 minuty měly asi 100 mb a nedalo se na to dívat
- Lospiratos
-
athlon_137
tady je nějaky návod http://dvd.brainweb.cz/virtualdub.htm
jinak dej do googla "virtualdub manuál" a najdeš tam toho spoustu.
Je to dost jednoduchy. Pro zmenšeni souboru Otevři svůj soubor, jdi do /Video/Compression a zvol kodek, ja jsem vždy volil Microsoft Windows Media 9 protože ho každy ma s instalaci Media playeru takže to pak kdokoli muže přehravat bez problemů a pak daš File/Save as AVI.. a počkaž než to uděla. Jak vystřihavat se koukni do manualu tam pak nemusiš nastavovat codek(jestli to chceš nechat ve stejne kvalitě) jen v Video vybereš Direct stream copy a pak Save as AVI.
Vysledek pak pošli sem abysme se všichni pokochali
jinak dej do googla "virtualdub manuál" a najdeš tam toho spoustu.
Je to dost jednoduchy. Pro zmenšeni souboru Otevři svůj soubor, jdi do /Video/Compression a zvol kodek, ja jsem vždy volil Microsoft Windows Media 9 protože ho každy ma s instalaci Media playeru takže to pak kdokoli muže přehravat bez problemů a pak daš File/Save as AVI.. a počkaž než to uděla. Jak vystřihavat se koukni do manualu tam pak nemusiš nastavovat codek(jestli to chceš nechat ve stejne kvalitě) jen v Video vybereš Direct stream copy a pak Save as AVI.
Vysledek pak pošli sem abysme se všichni pokochali

Tak trochu premyslajte, jediny kto tu ma rozum je athlon. Odkedy vam dava kamera zdrojove video v avi formate, ktore je ako jedine s ktorym dokaze VDub pracovat?
Kazda kamera a kazde obrazove zaznamove medium zaznamenava v MPEG-2 formate, takze tudy cesta nevede. Na profi upravu si stiahni nejake Video Studio, trebars od Pinnacle... 
Faszom a seggedbe verem te buzi 
mám profi novou digi. kameru a nahravá mi to do pc v avi......SlimShady píše:Tak trochu premyslajte, jediny kto tu ma rozum je athlon. Odkedy vam dava kamera zdrojove video v avi formate, ktore je ako jedine s ktorym dokaze VDub pracovat?Kazda kamera a kazde obrazove zaznamove medium zaznamenava v MPEG-2 formate, takze tudy cesta nevede. Na profi upravu si stiahni nejake Video Studio, trebars od Pinnacle...