ALU 15 orig.BBS se znakem M3 na polličkách...
kola
Neznám.A co mají znamenat ty fotky.S pavoučky na pokličkách bych se tady-Ti radím nechlubil.Mě je to celkem jedno,já už jsem se ve svém stáří naučil akceptovat odlišný pohled na to,co je podle mě hezké a co ne.Ale ze zkušeností na tomto fóru se připrav na to ,že tě tady někdo brzo zjebe,že je to BMW a ne Spiderman.
kola
Ale k věci....toto nejsou pokličky k BBS.Co je to za výrobek? Má to na sobě něco vyraženo?Podobné mám na Borbetech A.Jinak bych se kouknul rád na tu Tvou káru.Vozím syna denně do Ostravy k ČEZ aréně na hokej,tak kdybys měl někdy okolo 15.00 v pracovních dnech čas,můžem udělat krátký dvousraz s plnohodnotnou debatou na téma BMW E30.
jo je to Borbet (ale paprskáče). No auto mám ještě v depositu. Vyjet hodlám až tak v květnu. Ale pak se klidně stavím i do Bohumína.. jsem vlastně z Rychvaldu... hold asi to přepíšu v tom nastavení. Zjistil jsem že už jsme tu 2 Rychvalďáci, tak nemá cenu zbytečně dělat reklamu Ostravě (ale zas chápej..lidi z čech o Reichwaldau nemají ponětí).
Každopádně jsou to mravenci a ne pavoučci:) je to starý znak Prodigy.. myslím, že bych si to obhájil. Někteří lidi tady myslí, že stylingu rozumí, ale jsou to vesměs nuly.
Tak zatím.
Každopádně jsou to mravenci a ne pavoučci:) je to starý znak Prodigy.. myslím, že bych si to obhájil. Někteří lidi tady myslí, že stylingu rozumí, ale jsou to vesměs nuly.
Tak zatím.
hihi
no ja nevim... jejda... vono to.... tak trochu... jako... vypada jako pavoucci...
jeste ze i me sediny dovoluji stejny pohled na vec jako autojacek(ovi)
tak kdyby ti prebyvala jedna bbs poklicka muzu ti ji vymenit za nejaky mravence - mam plnou kuchyn faraonu potvory mrnavy... 
316i SE (social edition)>318is