ukradene auto, prosim pomozte
nejhorsi na tom je ze mladej kluk jako sem ja,hrb.toda,325e a jak uz vim plno dalsich odsud z klubu se snazi jak curak si postavit krasny auto a pri pomysleni na to ze ho dodelam se vsim vsudy a pak by se mi melo stat neco podobnyho tak to se mi klepou kolena uz ted
,je to hrozny clovek se dneska snazi jak kokot na tomhle svete si to nejak zprijemnit a udelat si radost a behem par hodin o vsechnu praci a radost prijde
me se tohle stat tak to at se ten kdo to udelal radsi ani predemnou neukazeje ja bych to asi nevydrzel a toho zmrda umlatil holejma rukama.
pri takovym pohledu bych rval jak maly dite taky
fakt bych ted nechtel bejt v tvoji kuzi a preju uprimnou soustrast a hodne sil do prace na auti.

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

- [CZ]Airwolf[OC]
Svině
Dobře, tak nějak "chápu" (však víte jak to myslim) když někomu ukradnou auto a třeba z něj sundaj kola + pár dílů a pak ho někde nechaj, ale tady je vidět že ty zmrdi do toho tloukli jen tak pro radost
Fakt usekat ruce

Dobře, tak nějak "chápu" (však víte jak to myslim) když někomu ukradnou auto a třeba z něj sundaj kola + pár dílů a pak ho někde nechaj, ale tady je vidět že ty zmrdi do toho tloukli jen tak pro radost

Fakt usekat ruce
e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
Jo presne takhle sem to chtel taky napsat!! Ty si na tom uplne libovali curaci!!....Albert píše:Svině![]()
Dobře, tak nějak "chápu" (však víte jak to myslim) když někomu ukradnou auto a třeba z něj sundaj kola + pár dílů a pak ho někde nechaj, ale tady je vidět že ty zmrdi do toho tloukli jen tak pro radost![]()
![]()
Fakt usekat ruce
Jinak sem taky z CB tak kdybych neco zaslech, ozvu se!!
U nas ve meste je "dira" kde mela stat cisticka vod, ale prevratem se stavba ukoncila. Je to nejakych 60 metru hluboky, takze vymlatit zuby kladivem, flexou uriznout prsty a hodit je tam. Nebyl v ty dire nikdo uz leta a nez tam nekdo poleze, tak tela sezerou mysi. Tak mi je sem pak dovezte.
Ex E30 320i ´87 -> next E2(8,1?)...
To snad není možný
, kterej úchylák tohle může udělat? To nechápu. Kam ten svět spěje???????
To ti věřim, že jsi brečel jak malý děcko, to by bylo do breku asi každýmu, je mi tě líto, je to fakt hrůza
Baxon
P.S. Jestli budeš vědět, kdo to byl, dej vědět, pár mojich kámošů by si s nima trochu zablblo

To ti věřim, že jsi brečel jak malý děcko, to by bylo do breku asi každýmu, je mi tě líto, je to fakt hrůza

Baxon
P.S. Jestli budeš vědět, kdo to byl, dej vědět, pár mojich kámošů by si s nima trochu zablblo