prihlaseni vozidla bez platne TK neni uz mozne
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
prihlaseni vozidla bez platne TK neni uz mozne
narazil jste uz na to nekdo nekde? nemyslim tim dovoz, ale bezny prevod na noveho majitele
mám za to, že to je od tý doby co se musí dělat evidenčka.
Tel: 608-214-419
Čeština do vozů
Diagnostika, kódování, programování BMW, chiptuning, odstranění FAP/DPF
www.menucesky.cz
www.chipujeme.cz
Čeština do vozů
Diagnostika, kódování, programování BMW, chiptuning, odstranění FAP/DPF
www.menucesky.cz
www.chipujeme.cz
- Blumen_071
Re: prihlaseni vozidla bez platne TK neni uz mozne
ano a to už před 7 lety, spolužak převaděl simsona a hned mu baba u vokynka zabavila techničak, a že ho nedostane do ty doby, než udělá TK, takže žádná novinka.Blumen_071 píše:narazil jste uz na to nekdo nekde? nemyslim tim dovoz, ale bezny prevod na noveho majitele
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Blumen_071
Zákon to tak nařizuje. Pokud není STK nepřehlásí to(zákoně). STK musí být dokonce na víc jak měsíc. A pokud ještě neuplynul měsíc od poslední STK platí STK jako evidenčka. Jednou sem řešil problém kdy mi na úřadě nechtěli přehlásit auto protože nebyla STK na víc jak měsíc a na STK mi ji zas nechtěli dát na 2roky protože jsem neměl přepsaný motor což sem přepsat nemohl dokud sem to na sebe nepřehlásil-začarovaný kruh-kocourkov. A to jsem měl všechny potřebné dokumenty od Stehlíka. Nakonec vše vyřešil zaskakující vztřícnější úředník na DI.
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
TP Ti nemají právo zabavit, aspoň co Já vím.. Jinak postup takový jak píše Mychal. V říjnu jsem přepisoval auto, takže vím která páka...
Musí být platná technická, pokud není starší než měsíc, tak nemusí být evidenčka, pokud je staršího data, tak evidenčka musí být (ofic. platnost evidenční kontroly je 14 dní, ale DI toleruje měsíc, aspoň u nás) a dál musí být doklad o platném zákonném pojištění. No a ještě 150 Kčs na přepis. 
No smoke, no fun...

Nic novyho bez stk ti to neprihlasej ale odhlasku udelas klidne bez stk
0042191777565
Nakej TD curak... prepisuje a maze inzeraty
http://img301.imageshack.us/img301/1209 ... hjhod2.png
Nakej TD curak... prepisuje a maze inzeraty
http://img301.imageshack.us/img301/1209 ... hjhod2.png
To jo, ale Já jsem to myslel ze strany kupujícího, ten musí taky platit, bohužel...Záchvat píše:150Kč na prepis??
To snad ne. 800Kč na prepis na noveho majitele + 130 evidencka. Alespon u nas.
No smoke, no fun...

- Lospiratos
To je podle mně blbost, jediná změna oproti převodu v kraji (nebo pouze v okrese? Nevím přesně) je ta, že dostaneš jiné SPZ, jinak TK pokud není propadlá, neměla by se dělat nová...Lospiratos píše:Caues od nekoho jsem slysel ze kdyz prevadis auto z kraje do kraje Např. Majitele Z brna na majitele s trvalim bydlistem v Praze musis jit znovu na technickou i kdyby byla platnaJa si myslim ze to je blbost ne??co je na tom pravdy??Je prej zneni zakona tenhle rok ustanovenej .. Fakt nevim
No smoke, no fun...

- Lospiratos
taky si to myslim diky za utvrzeniMíšánek píše:To je podle mně blbost, jediná změna oproti převodu v kraji (nebo pouze v okrese? Nevím přesně) je ta, že dostaneš jiné SPZ, jinak TK pokud není propadlá, neměla by se dělat nová...Lospiratos píše:Caues od nekoho jsem slysel ze kdyz prevadis auto z kraje do kraje Např. Majitele Z brna na majitele s trvalim bydlistem v Praze musis jit znovu na technickou i kdyby byla platnaJa si myslim ze to je blbost ne??co je na tom pravdy??Je prej zneni zakona tenhle rok ustanovenej .. Fakt nevim
Není za co.Lospiratos píše:taky si to myslim diky za utvrzeniMíšánek píše:To je podle mně blbost, jediná změna oproti převodu v kraji (nebo pouze v okrese? Nevím přesně) je ta, že dostaneš jiné SPZ, jinak TK pokud není propadlá, neměla by se dělat nová...Lospiratos píše:Caues od nekoho jsem slysel ze kdyz prevadis auto z kraje do kraje Např. Majitele Z brna na majitele s trvalim bydlistem v Praze musis jit znovu na technickou i kdyby byla platnaJa si myslim ze to je blbost ne??co je na tom pravdy??Je prej zneni zakona tenhle rok ustanovenej .. Fakt nevim
No smoke, no fun...