Takze jsem dneska auto prolezl a udelal par zakladnich fotek... jelikoz jiz se ozvalo nekolik zajemcu na nektere dily konkretni z blizkeho okoli, tak zbytek veci se bude prodavat po dilech..... doufam, ze se na me pripadni zajemci nebudou zlobit..... kdyz mi nekdo poradi s tim jak sem vlozit fotky, tak sem dam aktualni fotky a kdyby nekdo neco chtel, tak se muzeme domluvit na cene a ja mu to poslu. Pro informaci... mel bych asi zvrejnit info a to takove, ze auto jeste nemam odstrojene.. dojde na to behem dubna... jelikoz jsem ho privezl minuly rok v zime a tak nejak mi zapadalo snehem, nez jsem se na nej dostal.
Jeste abych nezapomel..... lide kteri by chteli neco co nejni na fotkach videt... tak o konkretnich vecech se domluvime az budou soucasti venku a budu moci poslat foto... z minule zkusenosti, je lepsi, kdyz obe strany vedi o co se jedna.
... jiank pro zajimavost.. auto ma elektricke sedacky.. vyhrev posuv... el sibr klimu.. el vsechny okna predek snizeny vcelku vkusne elektrony a vselijake bezne soucastky..
Motor je pro zajimavost 3,0 nicmene jak jsem jiz uvedl.. motor plus prislusenstvi potrebne k zastavbe do e30 si nechavam!
FOTKY -
http://zeex.xf.cz