BMW 325i max.výbava
BMW 325i max.výbava
Prodám BMW E30 325ia max.výbava!!!
rv.1988, najeto cca 270 000km+servisní kniha.
Auto je po nehodě na předek,ale motor OK!
Celkový stav vozu je velmi dobrý vše originál.
Možno celé auto, nebo po dílech,doklady zatím neprodávám!
Ceny jsou dle dohody.
Foto brzo dodám.
Děkuji
Jan Pajer
rv.1988, najeto cca 270 000km+servisní kniha.
Auto je po nehodě na předek,ale motor OK!
Celkový stav vozu je velmi dobrý vše originál.
Možno celé auto, nebo po dílech,doklady zatím neprodávám!
Ceny jsou dle dohody.
Foto brzo dodám.
Děkuji
Jan Pajer
325i touring M-technic II
Lidi jsou svině čím víc dáš, tím víc dostaneš......
No chci to na kábro ... objednal sem tu sadu na uchycení předního mtechniku včetně náfuků k brzdám a Hanis mi řekl, že mi tam chybí podběhy kam ty náfuky přijdou upevnitMaranelo píše:jestli je chces na kabro tak ti to muze bejt sumak pac sou jinyFikux píše:Nezůstaly ti tam prosím nepopraskaný podběhy předních kol?![]()

No zítra to asi bude u Hanise a já tam nejspíš pojedu taky tak se s Hanisem domluvíme ... kdyby mi to tam šlo namontovat, tak bych je od tebe honzo odkoupil. Díkes
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
OK pokud to bude k použití tak to prodám. Stav se okolo 15-16hod tam budem! DíkyFikux píše:No chci to na kábro ... objednal sem tu sadu na uchycení předního mtechniku včetně náfuků k brzdám a Hanis mi řekl, že mi tam chybí podběhy kam ty náfuky přijdou upevnitMaranelo píše:jestli je chces na kabro tak ti to muze bejt sumak pac sou jinyFikux píše:Nezůstaly ti tam prosím nepopraskaný podběhy předních kol?![]()
![]()
No zítra to asi bude u Hanise a já tam nejspíš pojedu taky tak se s Hanisem domluvíme ... kdyby mi to tam šlo namontovat, tak bych je od tebe honzo odkoupil. Díkes
Aktualizace věcí co se prodalo a co je k mání!
Mimo motoru,PC,tempomatu,ovladačů k el.vyhřívání sedadel,bočních záclonek je zatím vše
Pokud chcete i podvozkové části,výfuk,nářadí,vnitřní zrcátko z bodovkama,atd... tak volejte,nebo pište!
Veškeré ceny jsou po dohodě a dle vaší nabýdky!
Děkuji
Mimo motoru,PC,tempomatu,ovladačů k el.vyhřívání sedadel,bočních záclonek je zatím vše

Pokud chcete i podvozkové části,výfuk,nářadí,vnitřní zrcátko z bodovkama,atd... tak volejte,nebo pište!
Veškeré ceny jsou po dohodě a dle vaší nabýdky!
Děkuji
Zamlouvam si zadni el.okna 

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...