K:olej aral nebo castrol....
K:olej aral nebo castrol....
2 litry....aral bs lsx sae 75w-140 nebo castrol saf xj 70w-140 Díkes
e34/M540i
e34/M5 3.6
e34 2.5 24v vanos
ex e36 1.8i R.I.P
2x podauto: 2x1,3 MPi
Schmiedmann.cz
e34/M5 3.6
e34 2.5 24v vanos
ex e36 1.8i R.I.P
2x podauto: 2x1,3 MPi
Schmiedmann.cz
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: K:olej aral nebo castrol....
Zkus kontaktovat " majora " z bmwklubu. Prodává Aral. Akorát nevím, jestli ti bude ochotnej odlejt 2 litry, má to tuším po 20 litrech.Rendis píše:2 litry....aral bs lsx sae 75w-140 nebo castrol saf xj 70w-140 Díkes
Před cca půl rokem dělal akci, kdy se sešlo dost zájemců a on ten kanystr rozlil ...
major uz neprodava ...Dan td píše:Zkus kontaktovat " majora " z bmwklubu. Prodává Aral. Akorát nevím, jestli ti bude ochotnej odlejt 2 litry, má to tuším po 20 litrech.Rendis píše:2 litry....aral bs lsx sae 75w-140 nebo castrol saf xj 70w-140 Díkes
Před cca půl rokem dělal akci, kdy se sešlo dost zájemců a on ten kanystr rozlil ...
kdyz tak nekdo psal - v bmw snad odlijou a nebo pak, jak psal jirka
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
V bmw prej spoustu lidem odlili, ale po novym roce a snad i chvilku pred nim kdyz jsem shanel, tak jsem byl jak v autecu, tak v autobase, tak v bychlovi a vsude mi rekli ze maj novou smernici, ze proste odlejt nesmej a u bychla myslim ani nemeli...ajfel píše:v bmw snad odlijou...
Jinymi slovy ani korinek se nenechal od stalych zakazniku ukecat
Uz jsem byl pripravenej na to, ze jim normalne polozim na stul diferak at mi provedou vymenu oleje....(500 za tuto velmi slozitou a fundovanou praci mi rekli
hodina práce 1500Kč. tak to za těch 500 za dvacet min odpovídá.......Jirka325 píše:V bmw prej spoustu lidem odlili, ale po novym roce a snad i chvilku pred nim kdyz jsem shanel, tak jsem byl jak v autecu, tak v autobase, tak v bychlovi a vsude mi rekli ze maj novou smernici, ze proste odlejt nesmej a u bychla myslim ani nemeli...ajfel píše:v bmw snad odlijou...
Jinymi slovy ani korinek se nenechal od stalych zakazniku ukecat
Uz jsem byl pripravenej na to, ze jim normalne polozim na stul diferak at mi provedou vymenu oleje....(500 za tuto velmi slozitou a fundovanou praci mi rekli![]()
![]()
)
(donést na dílnu, naplnit a odnést zpět
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru