jak sundat samolepky/polepy
jak sundat samolepky/polepy
Jak sundavate z auta samolepky a polepy, aby se co nejmene poskodil lak a zaroven to misto bylo uplne ciste?
Mam po predchozim majiteli jednu samolepku na okne a takovy ten polep (jakym byly origo bmw prouzky okolo auta) na kufru. Vypada to desive - proste vidlak tuning. Ocenil bych radu, jak nejepe na to.
Diky
Mam po predchozim majiteli jednu samolepku na okne a takovy ten polep (jakym byly origo bmw prouzky okolo auta) na kufru. Vypada to desive - proste vidlak tuning. Ocenil bych radu, jak nejepe na to.
Diky
Sosnová, Most, Brno, Spa, Brands Hatch, Millbrook, Zolder, tbc...

ave, mam stejnej problém se samolepkou pioneer
, no jak vysvitne slunko a zacne se oteplovat, tak to hodlam sundat - zkoušel jsem to nechtem, benzinem, lihem, ani kousek jsem neseškrábl.
Celé se to sice krabatí ale drží to jak prase...tuďíž jsem tomu na jaro vyhlásil válku - osobne volim horkovzdusnou pistoli, nebo fén a nějakou rozumnou škrabku

BíloModráVrtule RULEZ! 

jo, zehlicka s naparovackou me taky napadla... docela jsem se zasmal, kdyz jsem si predstavil, jak na me lidi koukaj, jak beham kolem auta a "zehlim":-)
ondra_m píše:Jestli pára funguje, tak bych věděl jak.
Půjč si doma napařovací žehličku
Sosnová, Most, Brno, Spa, Brands Hatch, Millbrook, Zolder, tbc...

ten sprej je to :
Ambersil
LABEL REMOVED
stoji 132,- v www.ezk.cz
pouzivam to na vsechno i na zvekacku

Ambersil
LABEL REMOVED
stoji 132,- v www.ezk.cz
pouzivam to na vsechno i na zvekacku

E39 530i
ex. e46 330d
ex. e30 318is
ex. e30 318is
ex. e30 320i
ex. e46 330d
ex. e30 318is
ex. e30 318is
ex. e30 320i
- gusto318is
Taky to vidím na horkovzdušnou pistoli.Nahřívat to a postupně to podebírat třeba ostrým hubeným nožem,aby se to oddělilo od materiálu na kterém to je nalepený...
e30 316i->e30 318is->e36 323i->Ford Mondeo ST220->Land Rover Discovery III->Ford Focus II ST300-> E30 318is Mtechnic II + E24 635csi
AUTOSERVIS VOZŮ VŠECH ZNAČEK:
http://www.hatesauto.cz
AUTOSERVIS VOZŮ VŠECH ZNAČEK:
http://www.hatesauto.cz
-
Re: jak sundat samolepky/polepy
nahřej to pistoli a pomož si žiletkou ja se tim chvili i živil a šlo to:))) (samolepkama)
zbytek umyješ benzinovim čističem. samozřejmě jestli tam nalepka byla od vyroby tak s tim nic neudělas! prostě bude pod tim jinej lak.
zbytek umyješ benzinovim čističem. samozřejmě jestli tam nalepka byla od vyroby tak s tim nic neudělas! prostě bude pod tim jinej lak.