Turbo z diesela
Turbo z diesela
Prosim vas ma tu někdo zkušenost z turbem na 324td?Mne už žere olej jak prase.Umi to někdo levně zrepasovat nebo tak něco?Nebo jak to řešit?DIK
Když je dobře
Jedina moznost je repase, nebo koupit jiny starsi, ale to pravdepodobne bude totez.
Treba www.turbocar.cz jsou rychly a sikovni, ale pocitej s dokladem 7000 bez DPH minimalne. Bez dokladu nevim, muzes je zkusit. Nic levnejsiho jsem zatim nesehnal.
Treba www.turbocar.cz jsou rychly a sikovni, ale pocitej s dokladem 7000 bez DPH minimalne. Bez dokladu nevim, muzes je zkusit. Nic levnejsiho jsem zatim nesehnal.
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
a čím déle to necháš tak, tak to bude stát více. rychle nechát udělatZáchvat píše:Jedina moznost je repase, nebo koupit jiny starsi, ale to pravdepodobne bude totez.
Rudolf
-
Určitě udělej, co ti radí. Ted to muže být jen v uložení hřídelky, ale časem se ti může zničit vrtulka a vydřít stěna turba a potom to už je na nové turbo... Až ti to začne houkat jako siréna, tak věz že ti vrtulka frézuje stěnu, přesně tak jsem to míval u R5 GT turbo, ale tam výměna turba bylo vyndat celý motor, tady je to o něco jednoduší..