Radio BMW pomoc
Radio BMW pomoc
tak se mi vybila baterka a pri zapnuti radia to pise code. Da se s tim neco udelat? predtim to fungovalo bez problemu. Je to ten original Blaupunkt na CD...
E30 325i Cabrio M technik II ´92
nevěřil jsem, že může být něco lepšího než E30, ale bohužel je - E30 kabro!
#bmw_kovalcik
#bmw_kovalcik
Re: Radio BMW pomoc
pokud je to originál radio dodané s autem z fabriky, tak se to dá zjistit s číslem kastle v servisu BMW. není to tak drahýDriver. píše:tak se mi vybila baterka a pri zapnuti radia to pise code. Da se s tim neco udelat? predtim to fungovalo bez problemu. Je to ten original Blaupunkt na CD...
Rudolf
tak jsem to radio konecne vyndal, nasel jsem na nem asi tri ctyrmistne cisla, treba bude jedno z nich pasovat, ale nejde mi to hlavy jak to odblokovat, kdyz to zapnu zobrazi se CODE a zacnu vytukavat cisla tak zadne se nezobrazi..popr ani nevim kterym tlacitkem to potvrdit. tak nevim co s tim je. nevite jak na to? diky
E30 325i Cabrio M technik II ´92
#bmw_kovalcik
#bmw_kovalcik
a co je to za rádio? jako typ?Driver. píše:tak jsem to radio konecne vyndal, nasel jsem na nem asi tri ctyrmistne cisla, treba bude jedno z nich pasovat, ale nejde mi to hlavy jak to odblokovat, kdyz to zapnu zobrazi se CODE a zacnu vytukavat cisla tak zadne se nezobrazi..popr ani nevim kterym tlacitkem to potvrdit. tak nevim co s tim je. nevite jak na to? diky
Rudolf