MjAuto
ja tam kupoval hadici od chladice a jediny, co se mi nelibilo, tak ze se to o tyden nebo o kolik protahlo... ale pry to nemel skladem, tak to musel objednat z německa, tak se to protahlo.. je fajn, ze s nema tam muzes komunikovat treba i po icq
ale taky je, ze ja si to vyzvedaval osobne, takze kdyz by to bylo neco jineho, tak bych to treba nebral
podle nazoru lidi si nejspis nevyberes, nekdo je spokojeny a nekdo neni
ale taky je, ze ja si to vyzvedaval osobne, takze kdyz by to bylo neco jineho, tak bych to treba nebral
podle nazoru lidi si nejspis nevyberes, nekdo je spokojeny a nekdo neni
BMW - radost z jízdy
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si objednal zboží.
Volali, že jeden díl nemají a že bude za 3 týdny
, tak jsem řekl, že celou objednávku ruším, tak mi za chviličku zavolali, že zboží bude do týdne. Výslovně jsem je žádal, že chci tuhle značku, takže doufám, že mi ji pošlou a nepošlou mi něco jinýho
Navíc zboží nebudu přebírat já, tak musím doufat.
Volali, že jeden díl nemají a že bude za 3 týdny
To je asi fuk kdo to bude přebírat, stejně to nemůžeš na poště rozbalit, skouknout a pak říct že to neni ono, že to nechcešbmwm3 píše:Tak jsem si objednal zboží.
Volali, že jeden díl nemají a že bude za 3 týdny, tak jsem řekl, že celou objednávku ruším, tak mi za chviličku zavolali, že zboží bude do týdne. Výslovně jsem je žádal, že chci tuhle značku, takže doufám, že mi ji pošlou a nepošlou mi něco jinýho
![]()
E36 323i coupé
-
Zave.