Pouziti pasu.
Pouziti pasu.
V tomhle tematu nechci zjistovat to kdo pouziva pasy, ale spis nazor na pouziti pasu vseobecne.
Uvidime jak dopadne hlasovani - nechci ho ovlivnit - mam k tomu jeste doplneni.
Uvidime jak dopadne hlasovani - nechci ho ovlivnit - mam k tomu jeste doplneni.
Diskutabilní to je, stejně jako znám případ kdy kluk přežil jen díky tomu, že na mašině jel s rozepnutou helmou, ale ...
Všichni tu jezdíme starejma plečkama, pytle to nemá, tak co tě zachrání když né kšandy
Jo a už jsem zkoušel otvírat přední okno hlavou, zdařilo se, ale troche to bolí

Všichni tu jezdíme starejma plečkama, pytle to nemá, tak co tě zachrání když né kšandy

Jo a už jsem zkoušel otvírat přední okno hlavou, zdařilo se, ale troche to bolí

Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
Bude mi chybět, byla to dobrá žena

ja som nepouzival pasle vobec alebo sem tam jak ma napadlo az..... az prisla moje prva buracka kde som na maderu rozjebal bawo o betonovy plot (cely predek bol v hajzlu) bol to naraz v smyku v cca 50 (brzdil som to asi z kila) neviem preco som si vtedy zapol pasle ale asi bol pri mne anjel strazny :321: nemat vtedy ten zasrany pas tak letim cez predne sklo rovno do toho makuckeho betonu ... samozrejme ze hlavou napred
.... od tej buracky si davam pas len co sadnem do auta...

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Pasy mi zahranily zivot nebo prinejmensim velky kus zdravi jednou (viz me stranky) a v dalsim pripade bych to mozna prozil bez nasledku i nepripoutany. Privazuju se odjakziva, uz ve sve prvni kare Skoda 440 Spartak jsem mel vlastnima rukama domontovane pasy a pouzivam je i na 10m jizdy.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Rozhodně ANO, i když jsem taky slyšel o případu, kdy přežili jen díky tomu, že nebyli připoutaní, ale... jaké je to procento?? Když jsme jednou v zimě šli na budku, já byl připoutanej a žena ne, já zůsatl viset v kšírech a žena se kutálela po autě a pak ji bolelo za krkem. Proč asi?? Od té doby oba automaticky a myslím, že ti, kteří říkají, že to je blbost, nebo zbytečný by už po nějaké ráně tak rezolutní nebyli. jak se říká "všeho do času".
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
s...
s pásem to líp drží v sedačkach..sere mě když někdo jede vedle mě a nemá ho..jednou sem vzal dost ostře zatáčku a kamarád co se do tý doby nepoutal doslova vletěl na moje místo..málem sem to rosekal..od tý doby se poutá i on...kdyby to byla holka bylo by to ale příjemný né...jinak bez pásu ani ránu!!!!!...a to bez kompromisů....
Tel : 773 622 822
Ale je... uvediem príklad. Majiteľ benzínovej pumpy u nás doma šiel domov, cesta bola polosuchá, tak šiel pomalšie, nejakých 100-110 s Daewoo Espero alebo čo to bolo... toje jedno... šiel šiel, a po prejdení zalesnenej časti cesty sa z ničoho nič objavila hustá hmla... tak to frajer začal pomaly brzdiť... podotýkam že pásy nemal zapnuté... po prejdení pár metrov (mal zbrzdené tak na 90km/h, tam sa aj zasekol tachometer po náraze) sa pred ním v najhustejšej hustej hmle vynorila cúvajúca cisterna (kamión s návesom), ktorá už stála cez celú vozovku. Frajer by ani náhodou nemal čas spraviť nič, tak sa inštinktívne hodil na sedadlo spolujazdca a vrazil to do cisterny... presnejšie pod ňu! Prešiel pod ňou, roztrhalo mu auto, utrhlo strechu a za zadnou nápravou utrhlo celý kufor... zastavil hneď za cisternou, vyliezol, doškrabaný od tých plechov, ale celý! Keby mal pásy, mohol umrieť, lebo ako vravel, ani vo sne ho vtedy nenapadlo šiahnuť po pásoch, bol to inštinkt že sa hodil na druhé sedadlo... a keby mal zapnuté pásy, vzalo by ho to aj so strechou... takže to je diskutabilné ako všetko iné...Uli_d píše:Podobny vysledek sem cekal - takze tady je moje doplneni:
Reknete si je to kazdyho vec, ale.... naboura, zmrzaci se a invalidni duchod bude platit kdo??? MY VSICHNI!!! Takze kazdyho vec to PODLE MEHO NAZORU neni!!!

Naposledy upravil(a) SlimShady dne 31. 10. 2003 11:23, celkem upraveno 1 x.
Faszom a seggedbe verem te buzi 

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
POVEDLO
POVEDLO SE TO JEDNOMU KLUKOVY..BYL PŘIPOUTANEJ NAPROTI V ZATÁČCE AUDI..ON BMW E28 M535i NO A VIDĚL ŽE DE DO TŮHÝHO REFLEXIVNĚ SUNDAL PÁS A LEHNUL SI..PO BOURAČCE BYL VOLANT NAD NIM..KDYBY SEDĚL BYL TUHEJ..ALE PŘED ZATÁČKOU MĚL PÁS....JE TO FAKT SPORADICKÝ ALE NECHTĚL BYCH BEZ PÁSŮ SE TOČIT V AUTĚ A ČEKAT AŽ MĚ TO PŘIMÁČKNE MEZI SEDAČKU A STROP AUTA..
Tel : 773 622 822
- toretto_223
- Kontaktovat uživatele:
Re: s...
100% souhlas - presto je to kazdeho vec...Flery píše:s pásem to líp drží v sedačkach..sere mě když někdo jede vedle mě a nemá ho...jinak bez pásu ani ránu!!!!!...a to bez kompromisů....

Asi je dobrý že je to povinné, ale určitě je to každýho věc. To s tou záchranou života tim, že nebyl připoutanej, to už sem slyšel taky, ale fakt je že to procento bude určitě menší. Ja osobně se poutám většinou jen na sprintech, nebo okruhu, ale při normálnim ježdění dávám kšandu jak kdy. Prostě někdy jo někdy ne, bez rozdílu jak daleko jedu. Při bouračce přes boudu sem kšandu neměl a byl sem v tom jak v pračce, ale sem nepoučitelnej. 

e30 325iT, e30 320i, e30 320i, e30 325i, e30 318is, e34 535i, e30 335i, e30 318isT, e30 320iTM50, e30 327iT, e36 318is, e30 316iT, e30 327i, e39 528i, e36 320iT