vítr pod víčkem

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
Sean

vítr pod víčkem

Příspěvek od Sean » 29. 10. 2003 07:15

Tak jsem si včera otevřel víčko od oleje a zjistil jsem že mi z něj docela fouká.Motor běhá jak hodinky,výkon je taky super.No asi ale ne taký aký by měl být.Nějak jsem ani nemohl spát.Čím to je?Znamená to že mi netěsní kroužky na pístech a je to na GO?Může to být něčím jiným?Prasklé těsnění pod hlavou?Díky moc-mimochodem,dělali jste někdo GO motoru?V jakém rozsahu a za kolik?Díky moc chlapi

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 30. 10. 2003 21:15

Buď v klidu,to je vpořádku,skus si představit co asi dělá klikovka a písty jak běhají zespodu nahoru a dolů,docela fukot ne?Na to je tam ta hadice na viku ventilů co vede do sání, je to odvětrání klikové skříně-mimochodem,dělá to u všech motorů.

Sean

Příspěvek od Sean » 31. 10. 2003 07:52

Včera jsem i zjistil,že jakmile sundám víčko,klesnou otáčky.Je to na chvilku,než se to vyrovná a pak už je to zase ok.Tím jsem se uklidnil.Tedy po tom co jsm si zde přečetl,by to tak asi mělo být.Vím že když sundám tu hadičku o které mluvíš,chcípne mi to nadobro,pokud nebudu plyn přidávat.Vypadá to že to tak asi má být.Díky,už mám zase pocit že mám skvělej motor.Chtělo by to svézt se v jiném Isu

Odpovědět