Tuning 2003 Brno

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
Fil

Příspěvek od Fil » 29. 10. 2003 19:55

Náhodou nějaky bližší info k tý přestavbě (čistě toho kluka)nemáte :?: záludnosti ,finance,brzdy,atd usw..... :idea:
:mrgreen:......Čára není zeď !......:wink:

ondra_m
Site admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondra_m » 29. 10. 2003 21:41

Stávající majtel není ten, co to stavěl, ale musím říci, že je to čistá práce...

Měl jsem tu čest se v tom vést, a nejelo to špatně :-))

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Ondra ex.M-Fahrer

smash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smash » 30. 10. 2003 07:07

no to je kousek :twisted: koukám, že jsem zas o hodně přišel...
-------------------------------------------------------
*** Bayerische Motoren Werke rulezzz ***

Ivan (340i V8)

BMW 340i V8

Příspěvek od Ivan (340i V8) » 30. 10. 2003 11:10

Z povzdálí sleduji vaši diskusi a rozhodl jsem se, že se připojím také. Ondra má pravdu. Toto auto jsem koupil od pána, který se tvářil, že ho stavěl, ale myslím si, že si ho spíše nechal postavit. Jsem velkým příznivcem této značky a hodně dlouho jsem sháněl "pořádnou e30". Viděl jsem jich už hodně(mimochodem i 335i - Ondra), ale nikdy to nebylo přesně podle představ. Jednu chvíli jsem se i rozmýšlel, jestli si něco nepostavit sám, ale každý kdo si to vyzkoušel tak ví kolik je to práce starostí a financí. A tak když jsem obdržel informaci o prodeji 340i V8 jsem neváhal. Bylo mi hned jasné, že lepší nabídku nemůžu v ČR dostat. Je na tom sice také ještě práce, ale ten největší a nejdůležitější úsek je již hotov. Jedná se v podstatě jen o "doladění". Myslím si, že do e30 je to jedna z nejlepších voleb. Nyní už mám pro to i několik podložených argumentů. A musím taky říct, že v pár ostrých bmw už jsem jel. Zajímá mě ale jedna stavba, kterou jsem viděl v jedné dílně v Praze. Byla to e30 3,5 turbo. To bude zabijácký stroj ! Někteří z nás vědí o koho jde. Bude ale hodně záležet na jeho vyladění. Jeden známý ze Šumperka to stavěl, ale nakonec to nedoladil a rozebral a nyní to zastavěl do e36. Všechno je to jenom o penězích!!!!!!!!!!!

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 30. 10. 2003 12:10

jedno 3,5 turbo mezi nami jezdi, ale nevim v jakem je ted stavu...(myslim poladenosti)... :roll:
Obrázek

Fil

Příspěvek od Fil » 30. 10. 2003 15:36

Vím že byla vyrobena omezená série 335i turbo,aji to mám v nějakym slovenskym tuningu,ale jinak sem se o ní moc nedozvěděl.(to auto je asi někde jinde, jak výkonově, tak ve všem ostatním,už se ani neodvažuji v poslední době říct že Iso je auto :oops:
Esi dobře vidím,tak za těma Brokama to sou klasicky brzdy z 2,5ky, nebo se pletu?A ubrzdí to?Navíc Jak sem tě viděl jaks to drancoval po tom okruhu.......úúúúú.....RULEZZZZ......Pak sem tam běhal jak pošahanej abych tě našel a vočmuchal ti to auto, ale už sem tě nenašel.. :cry:
PS:ohledně nějaký legality asi řeč být nemůže že?jezdíš na dokladech z nějakýho 6válce?, nebo to máš ošéfovany nějak líp?, navíc to bys asi ani neřek že?....na druhou stranu ani bych se ti moc nedivil.... :roll:
(asi sem moc velkej posránek, ale furt řeším ty zkurveny čísla aby to prostě procházelo technickou a ouřadama bez problémů...... :|
PS2:finanční otázka je asi tajná
PS3:Ať si s tím šťastně jezdíš Pane :arrow: :wink:

Marek IS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek IS » 30. 10. 2003 19:20

Ta karka je hodne dobra nenapadna stihacka :D Taky to tam malo kdo daval... :shock: Ja jsem to malem nedal a to jsem se ani jeste nedostal do arealu... :evil: :x Na tom useku jak se odboci z hlavni cesty na useku 1km me to stalo na pokutach 2litry kdyz me dvakrat staveli ti hajzli v bilej cepicich a na podruhe 200m pred vezdem do arealu,takze dvakrat po litru.Na ten srazek budeme spolecne s penezenkou hodne dlouho spominat... :roll:

Fil

Příspěvek od Fil » 30. 10. 2003 20:22

Marek IS píše:Ta karka je hodne dobra nenapadna stihacka :D Taky to tam malo kdo daval... :shock: Ja jsem to malem nedal a to jsem se ani jeste nedostal do arealu... :evil: :x Na tom useku jak se odboci z hlavni cesty na useku 1km me to stalo na pokutach 2litry kdyz me dvakrat staveli ti hajzli v bilej cepicich a na podruhe 200m pred vezdem do arealu,takze dvakrat po litru.Na ten srazek budeme spolecne s penezenkou hodne dlouho spominat... :roll:
Kdybys nebyl držka a nehrabal jim před xichtem, tak to bylo jen za 1 000Kč :lol: :D :twisted: :wink:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 31. 10. 2003 06:13

Fil píše:Vím že byla vyrobena omezená série 335i turbo,aji to mám v nějakym slovenskym tuningu,ale jinak sem se o ní moc nedozvěděl.(to auto je asi někde jinde, jak výkonově, tak ve všem ostatním,už se ani neodvažuji v poslední době říct že Iso je auto :oops:
Esi dobře vidím,tak za těma Brokama to sou klasicky brzdy z 2,5ky, nebo se pletu?A ubrzdí to?Navíc Jak sem tě viděl jaks to drancoval po tom okruhu.......úúúúú.....RULEZZZZ......Pak sem tam běhal jak pošahanej abych tě našel a vočmuchal ti to auto, ale už sem tě nenašel.. :cry:
PS:ohledně nějaký legality asi řeč být nemůže že?jezdíš na dokladech z nějakýho 6válce?, nebo to máš ošéfovany nějak líp?, navíc to bys asi ani neřek že?....na druhou stranu ani bych se ti moc nedivil.... :roll:
(asi sem moc velkej posránek, ale furt řeším ty zkurveny čísla aby to prostě procházelo technickou a ouřadama bez problémů...... :|
Já jsem se moc u auta nezdržoval. Byl jsem v Brně poprvé a tak jsem se snažil, aby mi nic neušlo. Čmuchal jsem a hledal kde spatřit něco oku lahodícího. Jak už jsem řekl, na autě chci udělat ještě pár úprav: někákej ten "spojlér", lak, rámeček a řeším silnější brzdy(z 2,5i jsou opravdu nedostačující) a musím ještě doladit podvozek. Prostě je co dělat. A co se týká dokladů tak v podstatě mám to samé co ty- 318 is.

Fil

Příspěvek od Fil » 31. 10. 2003 15:02

Anonymous píše:
Fil píše:Vím že byla vyrobena omezená série 335i turbo,aji to mám v nějakym slovenskym tuningu,ale jinak sem se o ní moc nedozvěděl.(to auto je asi někde jinde, jak výkonově, tak ve všem ostatním,už se ani neodvažuji v poslední době říct že Iso je auto :oops:
Já jsem se moc u auta nezdržoval. Byl jsem v Brně poprvé a tak jsem se snažil, aby mi nic neušlo. Čmuchal jsem a hledal kde spatřit něco oku lahodícího. Jak už jsem řekl, na autě chci udělat ještě pár úprav: někákej ten "spojlér", lak, rámeček a řeším silnější brzdy(z 2,5i jsou opravdu nedostačující) a musím ještě doladit podvozek. Prostě je co dělat. A co se týká dokladů tak v podstatě mám to samé co ty- 318 is.
...hmmmmm :D :D :D :D :D :D :D :D ale jede ti to kurfa víííííííííííííc..... :D :D :D :D :D :D :D :D :D Tak ať to vychází podle představ :D :wink: :wink:

Odpovědět