Kdybys nebyl držka a nehrabal jim před xichtem, tak to bylo jen za 1 000KčMarek IS píše:Ta karka je hodne dobra nenapadna stihackaTaky to tam malo kdo daval...
Ja jsem to malem nedal a to jsem se ani jeste nedostal do arealu...
![]()
Na tom useku jak se odboci z hlavni cesty na useku 1km me to stalo na pokutach 2litry kdyz me dvakrat staveli ti hajzli v bilej cepicich a na podruhe 200m pred vezdem do arealu,takze dvakrat po litru.Na ten srazek budeme spolecne s penezenkou hodne dlouho spominat...
Já jsem se moc u auta nezdržoval. Byl jsem v Brně poprvé a tak jsem se snažil, aby mi nic neušlo. Čmuchal jsem a hledal kde spatřit něco oku lahodícího. Jak už jsem řekl, na autě chci udělat ještě pár úprav: někákej ten "spojlér", lak, rámeček a řeším silnější brzdy(z 2,5i jsou opravdu nedostačující) a musím ještě doladit podvozek. Prostě je co dělat. A co se týká dokladů tak v podstatě mám to samé co ty- 318 is.Fil píše:Vím že byla vyrobena omezená série 335i turbo,aji to mám v nějakym slovenskym tuningu,ale jinak sem se o ní moc nedozvěděl.(to auto je asi někde jinde, jak výkonově, tak ve všem ostatním,už se ani neodvažuji v poslední době říct že Iso je auto![]()
Esi dobře vidím,tak za těma Brokama to sou klasicky brzdy z 2,5ky, nebo se pletu?A ubrzdí to?Navíc Jak sem tě viděl jaks to drancoval po tom okruhu.......úúúúú.....RULEZZZZ......Pak sem tam běhal jak pošahanej abych tě našel a vočmuchal ti to auto, ale už sem tě nenašel..![]()
PS:ohledně nějaký legality asi řeč být nemůže že?jezdíš na dokladech z nějakýho 6válce?, nebo to máš ošéfovany nějak líp?, navíc to bys asi ani neřek že?....na druhou stranu ani bych se ti moc nedivil....![]()
(asi sem moc velkej posránek, ale furt řeším ty zkurveny čísla aby to prostě procházelo technickou a ouřadama bez problémů......![]()
PS2:finanční otázka je asi tajná
PS3:Ať si s tím šťastně jezdíš Pane![]()
...hmmmmmAnonymous píše:Já jsem se moc u auta nezdržoval. Byl jsem v Brně poprvé a tak jsem se snažil, aby mi nic neušlo. Čmuchal jsem a hledal kde spatřit něco oku lahodícího. Jak už jsem řekl, na autě chci udělat ještě pár úprav: někákej ten "spojlér", lak, rámeček a řeším silnější brzdy(z 2,5i jsou opravdu nedostačující) a musím ještě doladit podvozek. Prostě je co dělat. A co se týká dokladů tak v podstatě mám to samé co ty- 318 is.Fil píše:Vím že byla vyrobena omezená série 335i turbo,aji to mám v nějakym slovenskym tuningu,ale jinak sem se o ní moc nedozvěděl.(to auto je asi někde jinde, jak výkonově, tak ve všem ostatním,už se ani neodvažuji v poslední době říct že Iso je auto![]()
Esi dobře vidím,tak za těma Brokama to sou klasicky brzdy z 2,5ky, nebo se pletu?A ubrzdí to?Navíc Jak sem tě viděl jaks to drancoval po tom okruhu.......úúúúú.....RULEZZZZ......Pak sem tam běhal jak pošahanej abych tě našel a vočmuchal ti to auto, ale už sem tě nenašel..![]()
PS:ohledně nějaký legality asi řeč být nemůže že?jezdíš na dokladech z nějakýho 6válce?, nebo to máš ošéfovany nějak líp?, navíc to bys asi ani neřek že?....na druhou stranu ani bych se ti moc nedivil....![]()
(asi sem moc velkej posránek, ale furt řeším ty zkurveny čísla aby to prostě procházelo technickou a ouřadama bez problémů......![]()
PS2:finanční otázka je asi tajná
PS3:Ať si s tím šťastně jezdíš Pane![]()