vítr pod víčkem
vítr pod víčkem
Tak jsem si včera otevřel víčko od oleje a zjistil jsem že mi z něj docela fouká.Motor běhá jak hodinky,výkon je taky super.No asi ale ne taký aký by měl být.Nějak jsem ani nemohl spát.Čím to je?Znamená to že mi netěsní kroužky na pístech a je to na GO?Může to být něčím jiným?Prasklé těsnění pod hlavou?Díky moc-mimochodem,dělali jste někdo GO motoru?V jakém rozsahu a za kolik?Díky moc chlapi
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Re: vítr pod víčkem
ne nezamyslel jsi se že by to mohlo být tím, že olojové čerpadlo ti tlačí olej nahoru do hlavySean píše:Tak jsem si včera otevřel víčko od oleje a zjistil jsem že mi z něj docela fouká.Motor běhá jak hodinky,výkon je taky super.No asi ale ne taký aký by měl být.Nějak jsem ani nemohl spát.Čím to je?Znamená to že mi netěsní kroužky na pístech a je to na GO?Může to být něčím jiným?Prasklé těsnění pod hlavou?Díky moc-mimochodem,dělali jste někdo GO motoru?V jakém rozsahu a za kolik?Díky moc chlapi

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
koukal jsem že už ti poradili v jiném příspeěvku...jen jsem chtěl dodat to, že netěsností motoru ti toho moc nevyteče a pokud ti to žere necelej litr na 1000km ta bych se pomaluale jistě začal koukat po nějakém motoru. Vyjde Tě to levněji než dělat GO....překroužkování je na nic ...max 5000km a bede to ještě horší než ted.