PRO LIDI kolem Ostravy...
PRO LIDI kolem Ostravy...
Nasel sem v ove zajimavy obchudek s dílama i servisem http://www.sotea.zde.cz
Vetsina uz o tom asi vi ale par lidem to mozna pomuze!!
Vetsina uz o tom asi vi ale par lidem to mozna pomuze!!
starsi dily maji drahe, popr. nemaji (nenechte se mylit cenikem na webu - je to jenom cenik, ne seznam dilu, co maji) ...
nove dily objednaji, vedi i o ruznych nahradach, servis je ok, vzdycky mi nejak vysli vstric.
objednavky na par dni dopredu ...
petr
nove dily objednaji, vedi i o ruznych nahradach, servis je ok, vzdycky mi nejak vysli vstric.
objednavky na par dni dopredu ...
petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
ja v tom nevidim problem.vzdyt dily z vrakace sou dily z vrakace!ty ceny maj docela odpovidajici a jestli jdou kolikrat jeste niz tak no problema. 

Naposledy upravil(a) vlada320 dne 21. 02. 2006 13:44, celkem upraveno 1 x.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

Sotea je až poslední řešení kde něco sehnat, nebo když to potřebuju ještě včera. Díly jsou drahé a všechno nemají, hlavně co často odchází. Jinak co nemají tam můžou mít na vrakáči v Radvanicích. Ceny mají stejné.
Nějaké díly na E30 (4v i 6v) mám i já. A za rozumější ceny než Sotea...
Jinak s tím Ostravským srazem to není vůbec špatný nápad. Se mnou počítejte.
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
ty to mas mozna levnejc ale ty jna tom nevydelavas.ta firma se nejak musi zivit a kdyz to bude rozdavat zadarmo tak si asi nic nevydelaj.mychal píše:Sotea je až poslední řešení kde něco sehnat, nebo když to potřebuju ještě včera. Díly jsou drahé a všechno nemají, hlavně co často odchází. Jinak co nemají tam můžou mít na vrakáči v Radvanicích. Ceny mají stejné.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

Byls tam někdy? Mají tam E38,E39,E46... oni na babičce E30 vydělávat nepotřebujou ale majitele E30 potřebujou ušetřit proto Sotea jako poslední když to nejde jinde nebo když to spěchá. Obchod je to super -jednání,dost věcí mají a objednávají i nové ale...vlada320 píše:ty to mas mozna levnejc ale ty jna tom nevydelavas.ta firma se nejak musi zivit a kdyz to bude rozdavat zadarmo tak si asi nic nevydelaj.mychal píše:Sotea je až poslední řešení kde něco sehnat, nebo když to potřebuju ještě včera. Díly jsou drahé a všechno nemají, hlavně co často odchází. Jinak co nemají tam můžou mít na vrakáči v Radvanicích. Ceny mají stejné.
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
Driver si nedavno hodne chvalil toho typka z tech Radvanic. Pry mu s jeho cabrem prodriftoval ten kruháč
. No a že jsou levní, udělají servis, seženou spousty nových náhradních dílů. Já osobně jsem tam byl 2x. Jednou pro Hever (ten totiž v Sotei neměli) a podruhé jsem chtěl narvat zpátky boční okýnko, ale poněvadž měl mechoš dovču, tak tam byl jen nějaký jiný a ten mi solidně poradil.. a vypadal hodně vpoho. Až budu mít prachy, tak tam taky hodím nějakou servis návštěvu a pak kdyžtak poreferuju. Zatím bych ale ohlasy vidím vesměs ve prospěch těch radvanic. (I bratranec na Soteu nadával
) Já chtěl jsen sklíčko lampy, které jsem zlomil při aplikaci angel eyes
No ale to samozřejmě nevedli, tak jsem musel vzít celou parabolu. 500. Kua to je dost. dal mi ji nakonec za 400 bo byla hnusná..zašlé právě to slíčko (zevnitř).. ale mi to vyhovovalo, neboť jsem to stejně rozlepoval. Jednání z jejich strany bylo slušné. Podle mojí empatie usuzuju, že oba tyhle vrako-servisy Ostravy spojuje jedno: LÁSKA... v případě Radvanic ej to láska k BMW, kdežto v případě Sotey láska k pěnězům. Toť můj dojem.

Těšínská 305, Ostrava - Radvanice
Tel.: 596 232 890, servis
GSM: 606 723 163
Tel./fax: 596 232 903 prodejna ND
e-mail: autovalek@seznam.cz
Myslím že je to ono, pokud jsem se spletl tak sry
Tel.: 596 232 890, servis
GSM: 606 723 163
Tel./fax: 596 232 903 prodejna ND
e-mail: autovalek@seznam.cz
Myslím že je to ono, pokud jsem se spletl tak sry
jj je to Válek.. tak to bude ono..dokonce jsem viděl i nějaké primitivní www.
buď se tam dostaneš odbočením z Rudné směrem na Petřvald. Nebo pak třeba z centra.. když pojedeš na Slezskou (u Slezskoostravské radnice (nad Sýkorákem..tank) se pak zahýbá na Ra2nice), po chvíli se mine Shellka (vpravo) a furt rovně róvně furt až dojedeš na celkem velký kruháč s načervenalým povrchem.. jo bacha, docela blbě se tam hledá, jak se dotat přímo k té firmě. Já odbočil nějak debilně, tak že jsem se ocitl na té 4 proudovce, kde už se neotočíš a tak jedeš až do do Šenova.. takže je třeba jet ve směru z centra rovně (jakoby nahoru) - směr Šenov. Tam je pak za 50 m odbočka doprava a taxe tam dá dostat.
buď se tam dostaneš odbočením z Rudné směrem na Petřvald. Nebo pak třeba z centra.. když pojedeš na Slezskou (u Slezskoostravské radnice (nad Sýkorákem..tank) se pak zahýbá na Ra2nice), po chvíli se mine Shellka (vpravo) a furt rovně róvně furt až dojedeš na celkem velký kruháč s načervenalým povrchem.. jo bacha, docela blbě se tam hledá, jak se dotat přímo k té firmě. Já odbočil nějak debilně, tak že jsem se ocitl na té 4 proudovce, kde už se neotočíš a tak jedeš až do do Šenova.. takže je třeba jet ve směru z centra rovně (jakoby nahoru) - směr Šenov. Tam je pak za 50 m odbočka doprava a taxe tam dá dostat.