jedna kontrolni otazka: co myslite , hosani, ze je V power?ales. píše:je to jak píšeš...u normál benzinu rozdíl mezi světovými vyrobci nebude, ale jiný už to bude mezi tímhle a hypernovou, globusem a podobně....tomuhle se radši vyhýbám.já se tam snažím dávat benzín stejnýho výrobce, protože přece jen tam by pak odchylky měli být co nejmenší a když je jednotka na něco zvyklá, tak ji zbytečně nechci máct hlavu:-)a shell proto že má dobrou sít stanic a když sem začal jezdit, tak měli jako jediní benzím s tím čistícím učinkem což mě zaujalo.jinak je jedno kde tankuješ(pokud se bavíme o tech světových vyrobcích)spíš bych řekl, že větší zlo je tam lít pořád něco jinýho...sem u shell a sem spokojenej nemám duvod měnit.možná je dražší, ale za kvalitu se hold vždy připlácelo a ta stovka měsíčně nebo kolik bych ušetřil mě už nevytrhne a aspon vím že mám klid.MT píše:Shell
asi to bude do znacne miry o image ty znacky, ze tu ma nejlepsi oblibu. Nebo mozna i smart karty delaj svy. Nevim, je pravda ze V power racing jede v novych autech lip, ale pochybuju ze v obyc 95 je nejaky rozdil mezi Shell, OMV, Aral atd....stejne budou vsichni sosat od jednoho vyrobce.
Kde tankuješ?
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
je to 95 a nějakým bordelem navíc...dle laboratorních testu to funguje, leju to tam už 3tí rok a auto pořád jezdí a jezdí dobře co víc si přát?ale rád se nechám poučit jestli o tom víc něco navíc.klidně mi hod sz at to neřešíme tady.Max-Max píše:jedna kontrolni otazka: co myslite , hosani, ze je V power?ales. píše:je to jak píšeš...u normál benzinu rozdíl mezi světovými vyrobci nebude, ale jiný už to bude mezi tímhle a hypernovou, globusem a podobně....tomuhle se radši vyhýbám.já se tam snažím dávat benzín stejnýho výrobce, protože přece jen tam by pak odchylky měli být co nejmenší a když je jednotka na něco zvyklá, tak ji zbytečně nechci máct hlavu:-)a shell proto že má dobrou sít stanic a když sem začal jezdit, tak měli jako jediní benzím s tím čistícím učinkem což mě zaujalo.jinak je jedno kde tankuješ(pokud se bavíme o tech světových vyrobcích)spíš bych řekl, že větší zlo je tam lít pořád něco jinýho...sem u shell a sem spokojenej nemám duvod měnit.možná je dražší, ale za kvalitu se hold vždy připlácelo a ta stovka měsíčně nebo kolik bych ušetřil mě už nevytrhne a aspon vím že mám klid.MT píše:Shell
asi to bude do znacne miry o image ty znacky, ze tu ma nejlepsi oblibu. Nebo mozna i smart karty delaj svy. Nevim, je pravda ze V power racing jede v novych autech lip, ale pochybuju ze v obyc 95 je nejaky rozdil mezi Shell, OMV, Aral atd....stejne budou vsichni sosat od jednoho vyrobce.
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Shell 95 ono me to bylo jedno do ty doby nez sem jel s kadetem 1,3 a na ONO to nejelo pak shell jelo to a ONO nejelo tak opet shell no a od ty doby mam jasno a pokud neni nejhur tankuju jen na Shellu co se týka nafty tak nafta je u shellu jedina která nepení jako treba jinde 

Tel : 773 622 822
ONO je takova ta mrdkoidní levná stanice v Plzni kde prodávaj chcíplej benzín?Flery píše:Shell 95 ono me to bylo jedno do ty doby nez sem jel s kadetem 1,3 a na ONO to nejelo pak shell jelo to a ONO nejelo tak opet shell no a od ty doby mam jasno a pokud neni nejhur tankuju jen na Shellu co se týka nafty tak nafta je u shellu jedina která nepení jako treba jinde
e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
jo ale tehdy sem poznal fakt rozdil..ja ji mel za barakemAlbert píše:ONO je takova ta mrdkoidní levná stanice v Plzni kde prodávaj chcíplej benzín?Flery píše:Shell 95 ono me to bylo jedno do ty doby nez sem jel s kadetem 1,3 a na ONO to nejelo pak shell jelo to a ONO nejelo tak opet shell no a od ty doby mam jasno a pokud neni nejhur tankuju jen na Shellu co se týka nafty tak nafta je u shellu jedina která nepení jako treba jinde

Tel : 773 622 822
ja tankuju shell V power 95, oproti normalnimu je drazsi asi jen o 5%, ale niceho sem si teda nevsiml, ale mozna na to nemam auto (kjetronic strikacka mercedes)scepy píše:Shell V-Power Racing a Shell V-Power - zkoušeli jste někdo dat do své krásky tyto paliva? byl v tom nějaký rapidní rozdíl?
----------------------:)
nafta shell v-power
No musím se s vámi podělit, normálně tankuju do 324d naftu u globusu v brne - t.c. 27.10 ale nedavno jsem na popud kamarada vyzkousel naftu shell v-power diesel - a musim uznat ze je to ulplne jiny kafe
, motor jede tiseji
(po zahrati samosebou), lepe v otackach a snizila se mi spotreba (mereno na 550km kumulovane) o pul litru na 100km.
Ale neztotoznuji se v jednom - peni stejne jako vsechny ostatni (tankuju po hrdlo a vidim...) Rozdil jsou 2kc na litru, takze premyslim jestli to stoji za to ale uz na prvni nadrzi jsem poznal rozdil...
M.

M.