krádež bmw E30 v Olomouci dne 6.2.-7.2.2006 v noci.
krádež bmw E30 v Olomouci dne 6.2.-7.2.2006 v noci.
Mám prosbu, kdyby někdo všiml BMW E 30 318i červený sedan plasták, zimní kolo zn. Michelin bez poklice s bezpečnostní matkou, potahy červený safari, červený volant, červená částečně chromová řadička i potahy červené, na čelním skle horní je clon modré, na palubní desce uprostřed kolečko plechové a nad tím je znak bmw, přední parkovačky červené, zadní osvětlení na SPZ modré. Číslo SPZ je 1M7 9267. Moje číslo mobil je 732148735 jen SMS.
Re: krádež bmw E30 v Olomouci dne 6.2.-7.2.2006 v noci.
doufej ze se najde nekde za mestem az se kluci vyblbnou .. v horsim pripade ho prodaj za par tisic na dilyjorassimo píše:Mám prosbu, kdyby někdo všiml BMW E 30 318i červený sedan plasták, zimní kolo zn. Michelin bez poklice s bezpečnostní matkou, potahy červený safari, červený volant, červená částečně chromová řadička i potahy červené, na čelním skle horní je clon modré, na palubní desce uprostřed kolečko plechové a nad tím je znak bmw, přední parkovačky červené, zadní osvětlení na SPZ modré. Číslo SPZ je 1M7 9267. Moje číslo mobil je 732148735 jen SMS.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
mozny to celkem je, nakej blb zboril kastli a "novou" udela prestavbu flexou, vyjde ho to levnejc nez dotahnout z nemec. Mozna bych se zeptal poldu, zda v registru nemaj posledni dobou zborenou e30 plast 4dv v tehle barve, jestli si nekdo to auto fakt nevyhlid.LOPOLO píše:to zcela urcitedargon píše:to sou .. diva mse okolo sebe co muzu snad se najde ...urcite to bylo na zakazku ....![]()
![]()
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Určitě jste všimli u média, že ve čtvrtek v noci, jak honili poldové u Přerova. Tak nebyl moje bmw, ale byl moje číslo SPZ. Ale nenašli moje bmw

no ale pokud měli tvou SPZ tak jistě vědí kdo je i tvý bawo ne?jorassimo píše:Určitě jste všimli u média, že ve čtvrtek v noci, jak honili poldové u Přerova. Tak nebyl moje bmw, ale byl moje číslo SPZ. Ale nenašli moje bmw![]()
![]()
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
odtah od 7kč/km731810210
ale policie vyslýhal se a dokonce byli 2 zlodějové přiznali že ukradli a nepřiznali kde je moje bmw, nakonec propustil na svobodu. A navíc jeden zloděj byl cizinec. a druhý zloděj byl olomoučák.Mazety píše:no ale pokud měli tvou SPZ tak jistě vědí kdo je i tvý bawo ne?jorassimo píše:Určitě jste všimli u média, že ve čtvrtek v noci, jak honili poldové u Přerova. Tak nebyl moje bmw, ale byl moje číslo SPZ. Ale nenašli moje bmw![]()
![]()
Tomu se řika demokracije.Svině se maji dobřejorassimo píše:ale policie vyslýhal se a dokonce byli 2 zlodějové přiznali že ukradli a nepřiznali kde je moje bmw, nakonec propustil na svobodu. A navíc jeden zloděj byl cizinec. a druhý zloděj byl olomoučák.Mazety píše:no ale pokud měli tvou SPZ tak jistě vědí kdo je i tvý bawo ne?jorassimo píše:Určitě jste všimli u média, že ve čtvrtek v noci, jak honili poldové u Přerova. Tak nebyl moje bmw, ale byl moje číslo SPZ. Ale nenašli moje bmw![]()
![]()
![]()
![]()
318i M10
viewtopic.php?t=23361&highlight=ukraden%E9Zdrahy píše:Na jakým autě byli tvoje SPZ ?? Kde se honička odehrávala přesně ?
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
odtah od 7kč/km731810210
tak vedet kde toho olomoucka s tim cizincem najdes.Urcite musi mit nejaky trvaly bydliste,takze vzit par kamosu nejaky tvrdy predmety jit tam kdyz to nepude po dobrem tak to pude po zlym a to po zlym funguje vzdycky...Myslim ze si vybere jestli to auto vratit nebo mit polamany kosti.A pokud mas nejaky znamy a nechces byt do toho nejak moc zapleteny tak ti tuhle cernou praci za tebe udelej hodne dobre tak se s nima domluvit na cene a oni si poradi 
jo z vlastni skusenosti sem to delal druhou variantou ze sem rekl par borcum a do tydne sem mel prachy co mi jeden hajzl dluzil na stole
jo z vlastni skusenosti sem to delal druhou variantou ze sem rekl par borcum a do tydne sem mel prachy co mi jeden hajzl dluzil na stole

to bych zajímalo, ale neznám jeho adresu, bohuželBobik píše:tak vedet kde toho olomoucka s tim cizincem najdes.Urcite musi mit nejaky trvaly bydliste,takze vzit par kamosu nejaky tvrdy predmety jit tam kdyz to nepude po dobrem tak to pude po zlym a to po zlym funguje vzdycky...Myslim ze si vybere jestli to auto vratit nebo mit polamany kosti.A pokud mas nejaky znamy a nechces byt do toho nejak moc zapleteny tak ti tuhle cernou praci za tebe udelej hodne dobre tak se s nima domluvit na cene a oni si poradi
počkej jak neznáš, snad si u toho musel být jako poškozený ne? a máš právo sledovat průběh vyšetřování, vyžádej si protokol z výslechu pachatele a pokud máš pocit že je něco v nepořádku neboj se podat stížnostjorassimo píše:to bych zajímalo, ale neznám jeho adresu, bohužel
na tom protokolu bude i adresa toho parchanta- podpal mu barák a začne zpívat
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
odtah od 7kč/km731810210
já myslím, že to nepůjde požádat, protože je to jako ochrana osobních údajů, to fakt nevím, ale určitě policie mě pozve na schůzku asi za 2 týdny. Ale policie ještě vyšetřují.Mazety píše:počkej jak neznáš, snad si u toho musel být jako poškozený ne? a máš právo sledovat průběh vyšetřování, vyžádej si protokol z výslechu pachatele a pokud máš pocit že je něco v nepořádku neboj se podat stížnostjorassimo píše:to bych zajímalo, ale neznám jeho adresu, bohužel
na tom protokolu bude i adresa toho parchanta- podpal mu barák a začne zpívat
a kde bydlíš? odkud to bylo čornutý? jmena tech mrdu? tohle všechno by si měl znát....pokud se přiznali že to čorli, tak okamžitě podej žalobu a u soudu se o nich dozvíš všechno....tohle přece není možný!kradež je trestnej čin jak je mohli poslat domu? to byli ti parchanti co ujížděli a pak chtěli najet do toho policajta?u nás je to fakt neskutečný.....