Koupím BMW 325i
Koupím BMW 325i
Mám zájem o trojkový BMW,je jedno jestli e30,nebo36,ani mi nějak extra nezáleží na roku.Chci 325i (323i)a beru jen celkově extra super stav!!
Nebouraný a pečlivě servisovaný podmínkou.Výbava by potěšila,ale není podmínkou. Nejradši bez tuninngu,pokud úpravy,tak jen účelný a
funkční(motor,brzdy,podvozek-to beru), ale nějakej x-krát přelakovanej zmaštěnej extrém mě nezajímá!
Chci to auto pro radost,bude v dobrejch rukách,nespěchám,platím hotově,
nabídněte....díky
Nebouraný a pečlivě servisovaný podmínkou.Výbava by potěšila,ale není podmínkou. Nejradši bez tuninngu,pokud úpravy,tak jen účelný a
funkční(motor,brzdy,podvozek-to beru), ale nějakej x-krát přelakovanej zmaštěnej extrém mě nezajímá!
Chci to auto pro radost,bude v dobrejch rukách,nespěchám,platím hotově,
nabídněte....díky
- transporter
e 30 323i
Cau pane.Tak zebyse nasel nekdo kdo oceni stav myho auta???
Mam 323i rok 85, jeto chromák. Je tam supr motor, auto je bez koroze, má zlatou barvu. Jsou tam ted nove predni brzdove desky a vycisteny interier na mokro a kompletni opsetreni plastů. Co se tyce stavu, je to auto sednout a jezdit! Ale kdyz budu uprimny,chtelo byto 3 veci: 1) menil sem tam motor a samozrejme i s prevodovkou a spatne se radi dvojka(původni prevodovku mam,takze není problém) 2) šustí diferak-mam uz prichystany jiný,dobrý a za 3) mam prasklinku na svodu (svody taky mam)..Jinak auto mely prede mnou 2x po sobe zeny,takze neni nijak zhuntovany.Je od nas z mesta,takze vím,zese snim v zime nejezdilo a bylo garazovane.Az letos snim jezdim v zime.Vzadu mam nove zimaky a vepredu temer nove celorocky.Pokud bys chtel mam i alu 16" s letnimi pneu 215/45 a 205/55 jen na dojetí.Se vším jaxem tu napsal za nej chci 35,000,- Samozrejme pokud bys chtel bez kol nebo jakkoli jinak,taxe muzem dohodnout na cene.Jinak je to auto opravdu pekne a (ted reknu tu ohranou pisnicku co rika kazdy kdyz chce neco prodat,akorat sti rozdilem ze ted to myslim vazne) kdybych ho nemusel prodat (rodinne duvody),tak tam mrsknu ladeny vyfuk,folie,alu kola a muziku a byl bych tezky frajer...ale...bohuzel to nejde.Pokud budes mit zajem,tak ti poslu nake fotky na meil.Cau Lukas
transpotatiton is precise business
Jseš teda zatím jedinej,takže: pošli foto!
bavo@email.cz
Podle toho co tu píšeš to ale nebude -nejspíš- to co hledám,tady se zub času asi dost podepsal..
bavo@email.cz
Podle toho co tu píšeš to ale nebude -nejspíš- to co hledám,tady se zub času asi dost podepsal..
- transporter
- transporter
Už vím!
To ze sem - a pocitam i budu jediny ktery ma "odvahu"
zareagovat na tvuj inzerat - je asi tim, ze auto v CELKOVE SUPER stavu ti nikdo neproda
, pokud ho vubec nekdo ma
(takovych borcu je malo)!!! A myslim ze to moje se tvému pozadavku minimalne hodne blíží
. Tak popremyslej a dej vedet. Jinak zitra uz bude v avízu v rámečku 
- transporter
líbí se mě jak to prodáváš,fakt
ale jde o pár věcí: hledám fakt mazla,voňavku,nechci nic napůl. Měl jsem už 3 bavoráky a vím svý. 323 je dobrá kára, ale 85-ka,pokud ji mám koupit,tak bude muset bejt JAK NOVÁ a to doslova.Neocením vyčištěný plasty,ani upřímnost,pokud ta kára není 100%.Nejde mi moc o cenu, já za tu trojku dám třeba kilo,když za to bude stát. Unesl bych třeba i jeden menší problém,ale představa je například taková,že když někdo bude mít problém s motorem u mazla,dopřeje mu kvalitní opravu,popř.generálku a ne že tam šoupne jinou vraždu..
Tolik jen na vysvětlení a jinak: já nespěchám.. ale díky!
Tolik jen na vysvětlení a jinak: já nespěchám.. ale díky!
- transporter
323i
hmm tak nevim jestli ti pomuze generalka kdyz ti praskne hlava a ohnou se ventily...
... Kazdopadne ten motor co tam ted je, je od znamyho, ktery dela bavoraky a nemel jich 3 ale 30, a neni to vrazda. Sak jak chces, este se rad ozves ale uz bude fuc
. Anebo mi dej 30+20 a ja ti za tech 20 udelam to co shanis
. ne ne, to nema cenu.Hledam nekoho kdo se ozve,prinese prachy a jede.Takovych co mi rikaji ze maj 100,000 na ucte mam 5,a furt same ale too..a ale tamtoo..Toje onicem.Zdar
Jednu extra vonavou E30 325i v top stavu a bez kompromisu ma DC. Jednu dobu byla na prodej. Nevim, jak je to dnes, ale tipuju, ze za 150 tisic korun by ji mozna nechaltransporter píše: auto v CELKOVE SUPER stavu ti nikdo neproda, pokud ho vubec nekdo ma
(takovych borcu je malo)!!!
4 DC: Doufam, ze mi nebudes mit za zle, ze jsem si dovolil nabidnout Tvoje auto
... E sechsunddreizig
Ta již na prodej není, koupil jsem ji jáMirekTD píše:Jednu extra vonavou E30 325i v top stavu a bez kompromisu ma DC. Jednu dobu byla na prodej. Nevim, jak je to dnes, ale tipuju, ze za 150 tisic korun by ji mozna nechaltransporter píše: auto v CELKOVE SUPER stavu ti nikdo neproda, pokud ho vubec nekdo ma
Ale to by ses o ni musel starat lip, nez o svoji zenu a deti
![]()
BMW e39 
Takže bys ji třeba za 150 tisíc prodal Ty, ne?Honza.net píše:Ta již na prodej není, koupil jsem ji jáMirekTD píše:Jednu extra vonavou E30 325i v top stavu a bez kompromisu ma DC. Jednu dobu byla na prodej. Nevim, jak je to dnes, ale tipuju, ze za 150 tisic korun by ji mozna nechaltransporter píše: auto v CELKOVE SUPER stavu ti nikdo neproda, pokud ho vubec nekdo ma
Ale to by ses o ni musel starat lip, nez o svoji zenu a deti
![]()
... E sechsunddreizig
- transporter
Co to meleš za hovna?transporter píše:Už vím!To ze sem - a pocitam i budu jediny ktery ma "odvahu"
zareagovat na tvuj inzerat - je asi tim, ze auto v CELKOVE SUPER stavu ti nikdo neproda
, pokud ho vubec nekdo ma
(takovych borcu je malo)!!! A myslim ze to moje se tvému pozadavku minimalne hodne blíží
. Tak popremyslej a dej vedet. Jinak zitra uz bude v avízu v rámečku
E36 323i coupé
- transporter
323i
Uzaviram toto tema s konstatovanim,ze moje 323 dnes nasla sveho majitele. 
Jo a foto je zde
http://www.mxlarge.cz/smsfoto/galerie.php?w=8
Od tý doby nový prahy - ty co jsou na fotkách už byli vlnitý, dále opravený víčko nádrže, a zatěsněný reflektor parkovačkou
http://www.mxlarge.cz/smsfoto/galerie.php?w=8
Od tý doby nový prahy - ty co jsou na fotkách už byli vlnitý, dále opravený víčko nádrže, a zatěsněný reflektor parkovačkou
...

Hele Zdrahy,tvoje kára se mě líbí,fakt,už jsem se na ni hodněkrát koukal, ale má to ten háček, a to že já nemám ty známý na technickej,abych udělal blbou evidenčku,natož pak někdy stk (myslím skrz ten motor) a je mi to zároveň sympatický,že je to něco extra,ale taky proti srsti,že to není origo vytuněný a tím pádem na hraně s bengama a tak... jinak fakt pěknej kus,ty vole mě to fakt mrzí ..
a taky proto, že 130k za e30 (když to není M3) zrovna není super investice
Ale nemyslím to tak,že to tu cenu nemá,pro borce se známejma na stk,kterej chce bejt hodně rychlej určitě. Já do svojí poslední e30 narval celkem 90k a v podsatě se jednalo jen o postupný uvádění auta do dobrýho stavu,ale na tohle to ani ve snu nemělo !

a taky proto, že 130k za e30 (když to není M3) zrovna není super investice
Ale nemyslím to tak,že to tu cenu nemá,pro borce se známejma na stk,kterej chce bejt hodně rychlej určitě. Já do svojí poslední e30 narval celkem 90k a v podsatě se jednalo jen o postupný uvádění auta do dobrýho stavu,ale na tohle to ani ve snu nemělo !