Koprivnice 22.4.2006
Koprivnice 22.4.2006
Chcel by som vediet ze kto tam ide a kolko e30 sa tam asi bude nachadzat. A ze by sme sa tam mohli nastavat vedla seba, nech tam nie u nie e30 tak rozhadzane, ved aj tak tu mame vsetci spolocnu jednu vec, a to e30:-)
Už se mi tam moc nechce, ikdyž to mám vlastně doma. Posledně, když jsme se tam s pár klukama odsud sešli, bylo to fajn, ale je to tuningový sraz a já jsem se při odjezdu potkal s jedním velmi arogantním tjůnerským synáčkem bohatého tatíčka a už víckrát na podobný sraz nemusím.. Prostě mi měl dát přednost - jeli jsme proti sobě, ale překážku v provozu měl on - místo toho mě natlačil na dav lidí jdoucích po cestě. Celé se to odehrálo v malé rychlosti, ale proto, že jsem takovou prasárnu vůbec nečekal, měl jsem co dělat! On měl prostě fungl passata a já jen E30. Z toho jsem si udělal názor na podobné akce, protože nebyl zdaleka jediný, kdo se tam takovým způsobem předvedl!
Ale kdyby se pár členů odsud domluvilo, tak se určitě přidám!!!
Ale kdyby se pár členů odsud domluvilo, tak se určitě přidám!!!

No mne sa tam preveze pacilo, co boli zrazy u nas na Slovensu v Hricove a Trencine, tak to bolo dost blede. Organizatori sa tvarili ako bohovia a uroven bola dost nizka a vstupne vysoke. Podla mna je koprivnica na tom ovela lepsie. A aj ludia su tam priatelskejsi, vyznie to dost blbo, ale slovaci su svine hlavne, ak ma nejake porobene auto, tak sa s nim neda ani bavit.