najde řadit
najde řadit
Nejde mi řadit když mam nastartovanej motor když stojím na místě a mam zhasnutej motor tak si můžu řadit jak chci a kterej koli kvalt je mi libo.
BMW e36 touring
604175288
604175288
je to jako kdyby tam ta spojka vubec nebyla a byl tam stalej kvalt.to je logicky ze kdyz je zhasnutej motor tak ze tam das rychlosti normalne kdyz se ta hlavni hridel v prevodovce netoci.ono kdyz ten motor bezi tak tam nacpat rychlost pres zuby bez spojky je docela drina.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

to prave ze nini spojkopu ani pritlacakem ani necim podobnym.je to ten spojkovej valec.ja bych to videl spis na ten co je u pedalu jestli je puvodni a nebyl menenej tak bych se nedivil ze odesel.bohuzel ti neporadim jak zjistit jestli ten valec je dobrej nebo ne ale nekdo ti tady urcite poradi jak se to da zjistit.ja uz sem ho taky menil jednou na aute a bylo to to sami pedal chodil hrozne lehce a po nastartovani jakoby to bubec nemelo spojku a neslo radit a ten pedal zustaval vyset na zemi nekde,nekdy se vratil ale s obtizi.Miras e30 píše:jenže mě neutíká a spojka je asi 1/2 roku stará takže si nechci ani představit
že odešla.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

Jak velikej by tak mohl bejt únik kapaliny, když pedál zabírá postupně o něco vejš a vejš? Spojku mam novou, váleček u pedálu taky, tak mam podezření na ten u převodovky. Mam takovej pocit, že kapalina lehoučce utíká, ale opravdu dost málo. Jednou jsem si všimnul "žlutejch" kapiček zamrzlejch ve sněhu, shruba v polovině stopy auta. Bylo to při vyjíždění ze zapadaný louky přes spojku. Jinak jezdim hodně slušně, takže samotná spojka - neřekl bych. Příští tejden, nebo už teď na konci týdne jde auto do servisu, ale i tak pro zajímavost by mě zajímal něčí názor.