Ty modrý jsou, myslím, bez diskuze, tam je to snad určitě lepší.
100W nechcu, ty prej docela praskaj a snad nejsou povolený.
Cena je od nějakých 320,- za kusovku.
(možná jsem to měl zařadit do pokecu, ale snad se na mě nikdo kvůli tomu neosopí)

Taky to žeru. Já si chci koupit žlutý mlhovky na plasťáka. V Rajchu je maj za 115ojro kus i s držákama. To bude mazecDAN píše:Myslím, že žlutý světla jsou např. do mlhy ideální. Ve tmě to bude asi stejný jako s klasikou, takže koupím od Philipsu žlutý žárovky. Jinak žlutý světla ala francouzský a holandský auta se mi dost líběj. Takovej černej bavoráček se žlutejma světlama- magnific, bombastic.
Žluté světla se mi taky celkem líbí, ale dávám přednost tomu abych dobře viděl. Jinak jakýkoliv odstín (žlutá, modrá) není stejně jako 100W povolený.DAN píše:Myslím, že žlutý světla jsou např. do mlhy ideální. Ve tmě to bude asi stejný jako s klasikou, takže koupím od Philipsu žlutý žárovky. Jinak žlutý světla ala francouzský a holandský auta se mi dost líběj. Takovej černej bavoráček se žlutejma světlama- magnific, bombastic.
ale to víš že některé odstíny jsou povolené...vše je jen o atestu který neúměrně zvedá cenu žárovek.... jinak 100W není povolených to máš pravdu.Peťas píše:Žluté světla se mi taky celkem líbí, ale dávám přednost tomu abych dobře viděl. Jinak jakýkoliv odstín (žlutá, modrá) není stejně jako 100W povolený.DAN píše:Myslím, že žlutý světla jsou např. do mlhy ideální. Ve tmě to bude asi stejný jako s klasikou, takže koupím od Philipsu žlutý žárovky. Jinak žlutý světla ala francouzský a holandský auta se mi dost líběj. Takovej černej bavoráček se žlutejma světlama- magnific, bombastic.
Ha, když jsem s tím ještě laboroval tak s modrou přesně opačná zkušenost, značení je výraznější a vše ostatní taky, ale za mokra když nebyly čáry tak jsem měl pocit, že nesvítím...Huska píše: modrá...zmizí bílé značení z vozovky
žlutá... je dobrá v mlze, ale při normální tmě nic moc
jinak lehké odstíny modré, stříbrné, bílé a žluté barvy jsou dobré(každé v něčem vyniká) ale ta jejich cena(
Záleží jak moc domodra jsi to měl...já nejprve koupil "ala xenony" a svítilo to modře jak prase ale bílá nebyla vidět a ted jezdím s lehce do modra philips, a je to tak jak jsi posal.... hlavně žárovka z venku musí mít jen měnící se povlak....jak barvu dělá nějakej ten nátěr nebo co jsem to měl na těch prvních tak to stálo za.......ondra_m píše:Ha, když jsem s tím ještě laboroval tak s modrou přesně opačná zkušenost, značení je výraznější a vše ostatní taky, ale za mokra když nebyly čáry tak jsem měl pocit, že nesvítím...Huska píše: modrá...zmizí bílé značení z vozovky
žlutá... je dobrá v mlze, ale při normální tmě nic moc
jinak lehké odstíny modré, stříbrné, bílé a žluté barvy jsou dobré(každé v něčem vyniká) ale ta jejich cena(
Žlutý - do mlhovek je to fajn