Porucha
Porucha
Mám problém, u chladiče jak vede spojnice se mi ulomil plast kde je spoj, protože mi odešel termostat, teď mám nový a chladič a ten přívod jsem měl zadělaný na pevno (přilepen) teď se mi stalo to samý, je zase termostat po měsíci v prdeli? Jinak mám ještě zrušenou vrtuli u chlazení a má jen tři listy. Teď když nastartuju tak teplota motoru roste a tad přidělaná hadice od chladiče zase vyletí....není tam přilepená, že by sála jenom vzduch a tím nechladila? Termostat je měsíc starý, tak nevím...co vy na to?
Re: Porucha
Než ta hadice vyletí, není náhodou úplně tvrdá?Petr Raul píše:Mám problém, u chladiče jak vede spojnice se mi ulomil plast kde je spoj, protože mi odešel termostat, teď mám nový a chladič a ten přívod jsem měl zadělaný na pevno (přilepen) teď se mi stalo to samý, je zase termostat po měsíci v prdeli? Jinak mám ještě zrušenou vrtuli u chlazení a má jen tři listy. Teď když nastartuju tak teplota motoru roste a tad přidělaná hadice od chladiče zase vyletí....není tam přilepená, že by sála jenom vzduch a tím nechladila? Termostat je měsíc starý, tak nevím...co vy na to?
E39 535i sedan