http://www.bmwtuning.cz/hot_upravy/535turbo.htm
Změna motorizace není jn otázkou přístupu DANe, tohle je origo BMW turbomotor z BMW745i, kterých se zrovna přebytek nevyrobil. Takže sehnat takovej motor bude mnohem težší než sehnat dobrou E28.DAN píše:Tak to je hodně boží.
Proč do něčeho takovýho nejdeš Alberte - základ na to máš dobrej.
Myslím to vážně. Je docela problém sehnat dobrou e28. Změna motorizace je pak už jen otázkou přístupu.
Nechtel bych se tady hadat , ale ten motor neni ten co se dava do sedmicek 745 ale je to vazne 3,5ka, ten samej motor ma Savka ve vinove sestce - klasicka 3,5 + TURBOBOOST píše:Změna motorizace není jn otázkou přístupu DANe, tohle je origo BMW turbomotor z BMW745i, kterých se zrovna přebytek nevyrobil. Takže sehnat takovej motor bude mnohem težší než sehnat dobrou E28.DAN píše:Tak to je hodně boží.
Proč do něčeho takovýho nejdeš Alberte - základ na to máš dobrej.
Myslím to vážně. Je docela problém sehnat dobrou e28. Změna motorizace je pak už jen otázkou přístupu.
Já se hádat taky nechci, ale co myslíš, že je za motor v 745i E23, je to 3.5 s turbem.pkot píše: Nechtel bych se tady hadat , ale ten motor neni ten co se dava do sedmicek 745 ale je to vazne 3,5ka, ten samej motor ma Savka ve vinove sestce - klasicka 3,5 + TURBO![]()
To auto vlastnil typ , ktery jezdil do Klecanek . Jmenuje se Honza prijmeni neznam, je to clovicek cca. 2m velkej a dela v Tuchomericich vyhazovace .
S tim autem jsem se vezl jede tzo jak svin.
Honza mel snad jeste e34 s V12kou , to byl taky dobrej kotel .
Tak to jsem nevedel . Proc to nema teda oznaceni 735 , proste proto ze to ma turbo tak to je 745 ?BOOST píše:Já se hádat taky nechci, ale co myslíš, že je za motor v 745i E23, je to 3.5 s turbem.pkot píše: Nechtel bych se tady hadat , ale ten motor neni ten co se dava do sedmicek 745 ale je to vazne 3,5ka, ten samej motor ma Savka ve vinove sestce - klasicka 3,5 + TURBO![]()
To auto vlastnil typ , ktery jezdil do Klecanek . Jmenuje se Honza prijmeni neznam, je to clovicek cca. 2m velkej a dela v Tuchomericich vyhazovace .
NJN, mrdkni se na todle : viewtopic.php?t=23193BOOST píše:Já se hádat taky nechci, ale co myslíš, že je za motor v 745i E23, je to 3.5 s turbem.pkot píše: Nechtel bych se tady hadat , ale ten motor neni ten co se dava do sedmicek 745 ale je to vazne 3,5ka, ten samej motor ma Savka ve vinove sestce - klasicka 3,5 + TURBO![]()
Tak to jsi vystihnul přesně ten "pár", protože jsou dva.DAN píše: NJN, mrdkni se na todle : viewtopic.php?t=23193
jináč s těmadle motorama tady pár lidí lítáa je teda fakt, že jich moc není, to jo, dobrejch e28 je asi víc - máš recht
nema to oznaceni 735 neb kdysis e soudruzi v NSR rozhodli, že vykonem to odpovida 4.5l motoru, proto tohle označení - jiná doby, jiný mravpkot píše:Tak to jsem nevedel . Proc to nema teda oznaceni 735 , proste proto ze to ma turbo tak to je 745 ?BOOST píše:Já se hádat taky nechci, ale co myslíš, že je za motor v 745i E23, je to 3.5 s turbem.pkot píše: Nechtel bych se tady hadat , ale ten motor neni ten co se dava do sedmicek 745 ale je to vazne 3,5ka, ten samej motor ma Savka ve vinove sestce - klasicka 3,5 + TURBO![]()
Ma tam 3.5Fido píše:Pokud vím, tak tohle auto už dávno nejezdí. A Savka má v tý vínový 3.0 turbo od Alpiny, nikoliv motor ze 745i.
http://212.227.48.10/cms/history/inhalt ... d_nr=10015