Znáte tohle letiště?
Znáte tohle letiště?
Narazil sem na tohle, podle fotek vypadá vcelku ideálně a i spojení po D1 mi přijde ok, tak třeba jako námět pro místo konání nějakýho srazu..
http://www.kamen2006.wz.cz/
http://www.kamen2006.wz.cz/
e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
nevypadá špatně
http://beta.mapy.cz/?st=search&pw=648&p ... %C5%99imov
http://beta.mapy.cz/?st=search&pw=648&p ... %C5%99imov
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
odtah od 7kč/km731810210
jj známe
Tel: 608-214-419
Čeština do vozů
Diagnostika, kódování, programování BMW, chiptuning, odstranění FAP/DPF
www.menucesky.cz
www.chipujeme.cz
Čeština do vozů
Diagnostika, kódování, programování BMW, chiptuning, odstranění FAP/DPF
www.menucesky.cz
www.chipujeme.cz
počkej, tam se nesmí? vypadá to na bezva povrchproktorcz píše:znám taky až moc dobře
docela často tam jezději policajti
a když je pěkně tak je tam dost motorek
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
odtah od 7kč/km731810210
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
SUPER MÍSTO... podle mě schůdné pro celou republiku. Tak kdo tam uspořádá sraz?
- Night.chimera
nesmí, ale co je tam docela dost unikovejch cest nebo kdyby to někdo dohodlMazety píše:počkej, tam se nesmí? vypadá to na bezva povrchproktorcz píše:znám taky až moc dobře
docela často tam jezději policajti
a když je pěkně tak je tam dost motorek
se známosti
povrch je moc pěknej kamoš tam dostal 1500 kč když tam byl naposled zničit gumy
když projíždíš tak to neni vidět je to za kopečkemNight.chimera píše:je touhle obci ja projizdim kdyz jsem v praci ale nikdy jsem tam letiste nevidel mozna ze je pod snehemprijel bych se kouknout na sraz ivecem PO St Pá tam jezdim ale bude to asi o vikendu ze?
v lete je tam docela pěkna podívaná drift sprint kraviny s motorkama
atd... až na ty policajty parada
(maji jen felinu takže taky docela v poho)
Mno....takže jako ty tam budeš večer sedět, kecat a kalit na letišti, přijedou švestky, ty skočíš zlitej do káry a budeš jim ujíždět tou kukuřicí...proktorcz píše:když projíždíš tak to neni vidět je to za kopečkemNight.chimera píše:je touhle obci ja projizdim kdyz jsem v praci ale nikdy jsem tam letiste nevidel mozna ze je pod snehemprijel bych se kouknout na sraz ivecem PO St Pá tam jezdim ale bude to asi o vikendu ze?
v lete je tam docela pěkna podívaná drift sprint kraviny s motorkama
atd... až na ty policajty parada
(maji jen felinu takže taky docela v poho)
Byl sem jedním z těch co Alfa sraz pořádali a policajti se tam byli podívat 2x....měli sme povolení od starosty, od vojáků, hasiče a sanitku a stejně tam přijeli zamachrovat...
E36 323i coupé
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
No tak když pořádáš Alfa srazy, nebude problém uspořádat BMW srazPawka G. píše:Mno....takže jako ty tam budeš večer sedět, kecat a kalit na letišti, přijedou švestky, ty skočíš zlitej do káry a budeš jim ujíždět tou kukuřicí...![]()
Byl sem jedním z těch co Alfa sraz pořádali a policajti se tam byli podívat 2x....měli sme povolení od starosty, od vojáků, hasiče a sanitku a stejně tam přijeli zamachrovat...
Jasně, žádnej problém...Tweety píše:No tak když pořádáš Alfa srazy, nebude problém uspořádat BMW srazPawka G. píše:Mno....takže jako ty tam budeš večer sedět, kecat a kalit na letišti, přijedou švestky, ty skočíš zlitej do káry a budeš jim ujíždět tou kukuřicí...![]()
To vlastně neni žádná práce a lítání...ne sorry, jeden sraz mi za rok stačí, nepořádal sem ho sám, bylo nás na to asi 12
E36 323i coupé
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Kdo říká že je to lehký ? Myslel jsem to tak, že asi nějaký ty známosti máš, aby se to tam dalo uskutečnit a tady by se vždy nějakej spolupořadatel našel ne ?Pawka G. píše:Jasně, žádnej problém...Tweety píše:No tak když pořádáš Alfa srazy, nebude problém uspořádat BMW srazPawka G. píše:Mno....takže jako ty tam budeš večer sedět, kecat a kalit na letišti, přijedou švestky, ty skočíš zlitej do káry a budeš jim ujíždět tou kukuřicí...![]()
Byl sem jedním z těch co Alfa sraz pořádali a policajti se tam byli podívat 2x....měli sme povolení od starosty, od vojáků, hasiče a sanitku a stejně tam přijeli zamachrovat...![]()
To vlastně neni žádná práce a lítání...ne sorry, jeden sraz mi za rok stačí, nepořádal sem ho sám, bylo nás na to asi 12
Moc lehký to neni a to letiště je záložní letiště základny v Čáslavi a neni s nima moc řeč...nebudu to dělatTweety píše:Kdo říká že je to lehký ? Myslel jsem to tak, že asi nějaký ty známosti máš, aby se to tam dalo uskutečnit a tady by se vždy nějakej spolupořadatel našel ne ?Pawka G. píše:Jasně, žádnej problém...Tweety píše: No tak když pořádáš Alfa srazy, nebude problém uspořádat BMW sraz![]()
Navíc tam nemam dostatečný zázemí, spolupořadately byly hlavně lidi kteří tam bydlí nebo mají chalupy
Naposledy upravil(a) Pawka G. dne 12. 02. 2006 03:06, celkem upraveno 1 x.
E36 323i coupé
-
Návštěvník