Matice na tlumiči
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Matice na tlumiči
Kde seženu šestku ? http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=31&fg=10
Budou to mít jen někde ve spojovacích materiálech ?
nevim no.ja vzdycky kdyz kupuju nejaky matky na bavoraka tak jezdim ted nevim jak se ta firma jmenuje ale je to v holesovicich a prodavaj spojovaci materialy snad vsech druhu ale tyhle spesl matky tam stejne nemaj.vzdycky se mi vysmejou a poslou me do autecu.takze vzdycky skoncim nakonec v autecu protoze to nikde jinde neprodavaj.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

Re: Matice na tlumiči
když seš z ústí, zajěď si sem do děčína k Technikovi ( http://www.technik-decin.cz/ ) maj tam skoro vše a co nemaj obednaj a sou hodně ochotní, mám s nima jen a jen dobrý zkušenostiTweety píše:Kde seženu šestku ? http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=31&fg=10
dočasný konec BMW 

viz http://www.technik-decin.cz/ )
Přesné šestihranné matice 02 1401 M10X1
ETK uvadi M10x1 co dodat ...
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
... jen to že to není matice M10x1 ale M45x1,5 nebo M48x1,5 či M45X1,5 BILSTEIN nebo M48X1,5 BILSTEIN čož je zase díl kterej v železářství nedostaneš.Anonymous píše:viz http://www.technik-decin.cz/ )
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
matka
v nejbližší době budu měnit komplet Mc Phersony a pokud se mi podaří ty matky odšroubovat,tak ti klidně 2 kusy zdarma pošlu.Nevím,jak na to spěcháš.autojacek@seznam.cz.
a volal sis tam? já už tam právě objednával nenormovaný tvary, za 3 dny sem si pro ně šel (neptejte se jaký, už to nevim), ale nechci ti dávat falešnou nadějiTweety píše:M45x1,5 No tuhle jsem na netu v železářství našel, ale bez obrázků, takže netušim jestli by to mohla být ona. No asi nezbývá nic jiného než BMW, díky
dočasný konec BMW 

Re: matka
A není to náhodou samojistící matice, která se má pokaždý dávat nová?autojacek píše:v nejbližší době budu měnit komplet Mc Phersony a pokud se mi podaří ty matky odšroubovat,tak ti klidně 2 kusy zdarma pošlu.Nevím,jak na to spěcháš.autojacek@seznam.cz.

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

samojistící je ale vzhledem k tomu jak je to utažený se nic nestane když jí tam vrátíš. já jsem to udělal Xkrát a nikdy se nic nestalo. to samý na čepu přece taky neměníš matku když ho rozmontovávášBOOST píše:A není to náhodou samojistící matice, která se má pokaždý dávat nová?autojacek píše:v nejbližší době budu měnit komplet Mc Phersony a pokud se mi podaří ty matky odšroubovat,tak ti klidně 2 kusy zdarma pošlu.Nevím,jak na to spěcháš.autojacek@seznam.cz.
nebál bych se toho, samozřejmě netvrdim že nemá Boost pravdu
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
No jasně, měla by se. Záleží jak hodně je vykurvená ta umělá hmota, co tu matici zajišťuje proti povolení.adam320 píše: samojistící je ale vzhledem k tomu jak je to utažený se nic nestane když jí tam vrátíš. já jsem to udělal Xkrát a nikdy se nic nestalo. to samý na čepu přece taky neměníš matku když ho rozmontováváš
nebál bych se toho, samozřejmě netvrdim že nemá Boost pravdu
E30 340ic V8 6q- EX

Mohl by prosím někdo blíže definovat termín samojistící matice?
O samojistítících maticích se zmiňuje také v souvislosti s hnací hřídelí, a to zřejmě jak na straně diffu tak an straně převodovky..
Při rozebírání sem povolil hnací hřídel tak že sem na něm nechal tu "gumovou spojku" a oddělal to co nejblíž převodovce.. Matky vypadaly "obyčejně", neměnil sem je..
Ach jo, narážím na absenci základního zámečnického výcviku:( Náhodou nenapadá Vás nějaké komplexní literatura na toto téma?
O samojistítících maticích se zmiňuje také v souvislosti s hnací hřídelí, a to zřejmě jak na straně diffu tak an straně převodovky..
Při rozebírání sem povolil hnací hřídel tak že sem na něm nechal tu "gumovou spojku" a oddělal to co nejblíž převodovce.. Matky vypadaly "obyčejně", neměnil sem je..
Ach jo, narážím na absenci základního zámečnického výcviku:( Náhodou nenapadá Vás nějaké komplexní literatura na toto téma?
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
samojistici matice obsahuje na jednom konci pryzovej, umelohmotnej nebo jinej material kterej se pri prvnim zajisteni zdeformuje presne dle sroubu a nedovoli samotnemu zelezu se odkroutit napr vlivem vibraci. U vetsich rozmeru mohou byt matky na jednom konci mirne deformovane jako zpusob zajisteni.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220