jaké válečné barvy?
tyhle nepodstatný věci už sou vyřešený, teď řešíme podstatný věciDAN píše: no a pak už zbejvá vyřešit takový ty nepodstatný pičičurinky jako zvýšení výkonu motoru, zlepšení účinku brzd, podvozek,....
vezměte si příklad ze Slavisima a navrhujte
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
Tak něco přivez, já ti helpnu.DC píše:jasně obrousit a vyleštit - to se můžu klidně přestěhovat do garáže
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
OK, sem s tím.DC píše: OK, pošlu ti 4 dveře a přední blatníky na zpracování![]()
Ale podmínka je, že budeš někde na káře vozit "POLISHED BY BOOST!!!"
E30 340ic V8 6q- EX
a nebo s modrejma vidDAN píše:Já bych to mrsknul do matný černý + černý skla ( což asi nesmí bejt ) a na příhodný místa nějaký bílý nápisy - BMW, BOGE, M - power,.... a pak nějaký ty sponzoři
není nic brutálnějšího - než-li černočerný BMW s červenejma potkávačkama![]()
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
DC a co kdyby jste zase s Jirkou vyrizly diry ted do dveri(vsech) kapoty a kufru a misto toho daly zase plexit?to by vypadalo docela zajimave.aspon by jsi mel dobrej prehled o okoli kdyz by jsi vydel skrz dvere.
a vis kolik by jsi s tim usetril kilo fííííííííííha to radsi ani nepocitat. 
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
nevymýšlej vymyšlenévlada320 píše:DC a co kdyby jste zase s Jirkou vyrizly diry ted do dveri(vsech) kapoty a kufru a misto toho daly zase plexit?to by vypadalo docela zajimave.aspon by jsi mel dobrej prehled o okoli kdyz by jsi vydel skrz dvere.a vis kolik by jsi s tim usetril kilo fííííííííííha to radsi ani nepocitat.
Docent Chocholoušek BMW světa...