Nazdar,
nemáte někdo naskenovanej polep hodin nebo třeba nějakej odkaz?
Zkoušel jsem ten v "Downloads" a nějak mi nejde.
Díky
odkaz na polep hodin
odkaz na polep hodin
E34 ruullleeeeezzzzzz
- toretto_223
- Kontaktovat uživatele:
http://www.sweb.cz/redbafo sekce Downloads
Můj mail je donlucas@atlas.cz , dík. Potřebuju hlavně hodiny. Dělám si taky svoji úpravu, ale naskenovaný hodiny jsem nikde nenašel.
Jo a ta vidlička je fakt gut... jednu ručku jsem nejdřív zlámal
... a když jsem sundával řučku palivoměru, tak jsem tak zabral, že mi odlítla někam po pokoji a ještě jsem ji nenašel
... taky docela p**el
Naštěstí už to mám v paži...
Tak kdo jste to ještě nezkusil, hodně štěstí

Tak kdo jste to ještě nezkusil, hodně štěstí
E34 ruullleeeeezzzzzz
fifik píše:No já se na to taky chystám, tak říkáte vydličku, jo? A co ostatní ručičky, taky vydličkou? Pleas, chci si vytisknout ten na 324d co je v Dowlandu - vytiskne se to v té správné velikosti?
jo ja sem to zacal z leva rucickou tankovani ta je dost citliva doporucuji radeji rukou, protoze s jakymkoliv nastrojem stratis ten spravny cit a muzes to urvat jako jeden muj znami. Vytisknout to vytiskne presne ale vrele ti doporucuji to nejdriv nalepit a pak to okolo toho budiku orezat. Jo a dej si jako zaklad aspon 2 vrstvy bileho papiru jako podklad protoze ti v noci na 1 vrstve budou videt ty puvodni budiky.
... a když jsem sundával řučku palivoměru, tak jsem tak zabral, že mi odlítla někam po pokoji a ještě jsem ji nenašel
... taky docela p**el
Tak kdo jste to ještě nezkusil, hodně štěstí[/quote]
no ja sem to delal s maximalnim citem v takovych intervalech protoze ta zasrana rucicka sice je tam nastrcena drzi jak prilepena - zaklad je aby ta ticka co ji drzi byla stale rovne... plus jako bonus se rada nechutne zarezava do palce. Nesmi se to delat silou a uz vubec ne na jeden krat.. To pak stratis ten cit a ruca je pak v hajzlu...

Tak kdo jste to ještě nezkusil, hodně štěstí[/quote]
no ja sem to delal s maximalnim citem v takovych intervalech protoze ta zasrana rucicka sice je tam nastrcena drzi jak prilepena - zaklad je aby ta ticka co ji drzi byla stale rovne... plus jako bonus se rada nechutne zarezava do palce. Nesmi se to delat silou a uz vubec ne na jeden krat.. To pak stratis ten cit a ruca je pak v hajzlu...