chces ze me delat debila?dobra vecer ti sem poslu fotku toho ze sou podsviceny ty chytraku!Miguel píše:To mě taky zajmá co pan chytrej teď vyplodí za nesmysl, protože právě jsem se ho teď na to chtěl zeptatZáchvat píše:Jak se necha podle obrazku poznat, jestli jsou podsviceny?
vypinac na el.okna
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
Ty si fakt hovádkovlada320 píše:chces ze me delat debila?dobra vecer ti sem poslu fotku toho ze sou podsviceny ty chytraku!Miguel píše:To mě taky zajmá co pan chytrej teď vyplodí za nesmysl, protože právě jsem se ho teď na to chtěl zeptatZáchvat píše:Jak se necha podle obrazku poznat, jestli jsou podsviceny?
Otazka zněla jak poznam z tvího obrázku a popisu inzerátu že jsou podsvícený!?!vlada320 píše:chces ze me delat debila?dobra vecer ti sem poslu fotku toho ze sou podsviceny ty chytraku!Miguel píše:To mě taky zajmá co pan chytrej teď vyplodí za nesmysl, protože právě jsem se ho teď na to chtěl zeptatZáchvat píše:Jak se necha podle obrazku poznat, jestli jsou podsviceny?
jestli jo tak v tom pripade se omlouvam ale porad to trva.chci tyhle cudly ale PODSVICENY!ty si taky dobrej:tvyho s mekym i 
Naposledy upravil(a) vlada320 dne 31. 01. 2006 16:02, celkem upraveno 1 x.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
V tvÍm případě to opravdu neřeším ty VOKURKOvlada320 píše:jestli jo tak v tom pripade se omlouvam ale porad to trva.chci tyhle cudly ale PODSVICENY!ty si taky dobrej:tvyho s mekym i
Prosím admina ať tyhle všechny hovna smaže,inzerát zamkne a pak VOKURKA ať se nad sebou zamyslí, timhle končim
Naposledy upravil(a) Miguel dne 31. 01. 2006 16:36, celkem upraveno 1 x.
to jo no zeblil si to tu pekne.Miguel píše:V tvÍm případě to opravdu neřeším ty VOKURKOvlada320 píše:jestli jo tak v tom pripade se omlouvam ale porad to trva.chci tyhle cudly ale PODSVICENY!ty si taky dobrej:tvyho s mekym i![]()
![]()
Prosím amina ať tyhle všechny hovna smaže,inzerát zamkne a pak VOKURKA ať se nad sebou zamyslí, timhle končim
Máš pravdu (jak jinak) jsi nejchytřejší, nejhezčí a taky určitě nejsilnějšívlada320 píše:to jo no zeblil si to tu pekne.Miguel píše:V tvÍm případě to opravdu neřeším ty VOKURKOvlada320 píše:jestli jo tak v tom pripade se omlouvam ale porad to trva.chci tyhle cudly ale PODSVICENY!ty si taky dobrej:tvyho s mekym i![]()
![]()
Prosím amina ať tyhle všechny hovna smaže,inzerát zamkne a pak VOKURKA ať se nad sebou zamyslí, timhle končim
Chtěl jsem ti jenom pomoct nic víc
to sem rad ja bych taky na to nemel proti tobe vystrelit.no i kdyz.Miguel píše:Na tebe stejně škoda olovavlada320 píše:vy byste furt nekomu chteli rozbijet hubu.jeste ze takovejm lidem jako ste vy nedavaj jen tak pistole do rukou to by to tu vypadalo.břečka píše:ot...uz tomu kryplovi nekdo rozjebl palicu?to fakt neni mozny
na tebe bych si vymyslel neco spesl..prustrel hlavy by byl malo bolestivej... a z pistole si obcas zastrilimvlada320 píše:vy byste furt nekomu chteli rozbijet hubu.jeste ze takovejm lidem jako ste vy nedavaj jen tak pistole do rukou to by to tu vypadalo.břečka píše:ot...uz tomu kryplovi nekdo rozjebl palicu?to fakt neni mozny
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W
Kdo je u tebe kretén a hovado...???? Ty KOUMÁKU!!!!!!Miguel píše:Víš to je těžký- tady je to samej kretén viz Vlada320 (kterej neumí číst, že přesně ty co chce mam a neozve se) a PEE-TEE (kterej mě pořád otravuje že inzeruju podsvícený-přitom píšu "nepodsvícený") - než jednat s takovejma hovadama, to je radši rošlápnu a hodim do popelnice. Myslim si že za 200,- ještě budou chtít abych jim je někam přivez a na to fakt pečuZáchvat píše:Tak si zajed za Miguelem, ne??? Nabizi ti dva za 200 a jste oba z Prahy![]()
Kdyby tady obchod nebo spíš pomoc (protože vypínače za 200,- se za obchod považovat nedaj) probíhal s každým jako s tebou, když jsem ti tenkrát prodávat ty tapece tak by mi bylo potěšením, ale z tohodle je mi na zvracení
To že něco přehlédnu neznamená, že tady budeš hlásat takový sračky!!!! TY UBOHEJ BLBEČKU!!!