Neni to sice k tématu, ale myslim, že kravatu tady nosí v práci celkem dost lidíPawka G. píše:Kravatu tu myslim moc lidí nenosí, spíš když se někdo odtlemí už do telefonu, tak může počítat s tim že se nikdo moc nepřetrhne
325e - probuď se
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
vidis Fikuxi a ty si zrovna ten kdo me vydel osobne ze?Fikux píše:Neni to sice k tématu, ale myslim, že kravatu tady nosí v práci celkem dost lidíPawka G. píše:Kravatu tu myslim moc lidí nenosí, spíš když se někdo odtlemí už do telefonu, tak může počítat s tim že se nikdo moc nepřetrhnetřeba já, Mao, Fido, Ondra_m (myslim), Hanis (jeden čas), no a určitě spousta dalších který si už nepamatuju
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
Jo jo musim potvrditvlada320 píše:vidis Fikuxi a ty si zrovna ten kdo me vydel osobne ze?![]()
a doufam ze me za curaka nemas.vzdyt sem ti ty samolepky vez skoro pres celou prahu.
![]()
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
jasny.kdyz sem u toho nechces neco vzit v autecu?jedu tam tenhle tejden neco objednat.Fikux píše:Jo jo musim potvrditvlada320 píše:vidis Fikuxi a ty si zrovna ten kdo me vydel osobne ze?![]()
a doufam ze me za curaka nemas.vzdyt sem ti ty samolepky vez skoro pres celou prahu.
![]()
už jsem přemýšlel, že to sem písnu, ale pak jsem si řekl, že to neni k tématu, tak že to psát nebudu, ale když jsi na to takhle narazil, tak musim potvrdit, že Vlada mi ty samolepky dovezl a ještě chudák musel mrznout než jsem proskákal zácpou ... takže ještě jednou díkes
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
takovou radost ti neudelam.Bajzík píše:Navždy PLS!vlada320 píše:jedinej kdo je trapnej ses ty.koncim!!!Bajzík píše:Ty jsi ale hodnej...![]()
TO já dneska pusti babičku na přechodu, pak jsem pozdravil ředitele...
To ti to není trapný?
No tak to říká ten pravejvlada320 píše:povinost to neni mas na to snad nejakou smlouvu?ne takze jeho povinosti to neni ale slusnosti samozdrejme ano to mas pravdu.ja to resit nebudu.vzdycky kdyz sem zde neco kupoval nebo prodaval tak sem se setkal se serioznim jednanim.BOOST píše:Když něco prodáváš na netu a ten člověk se ti ozve přes SZ, tak asi internet má ne?vlada320 píše:co to tady furt melete?kazdej je proste jinej a kazdej nema internet jako vy.kdyz neco chces prodat a s nekym se dohodnes a nakonec se na tebe vyrese tak proc to resit.ja nevim jak ostatni ale ja bych to neresil proste si vyliz prdel ty blbecku neozval ses neozval tak ja to prodam nekomu jinymu a je to.takhle to resim ja nedelam si z toho tezkou hlavu.proste kdyz neco chci opravdu prodat tak to proste chci prodat a to ze se neozval je jeho problem vetsinou je plno lidi po nem na rade kteri to chtej koupit.klidne mi to smaznete ja sem se jenom k tomu chtel vyjadrit proc to proboha resit.a jeste neco nejsem zvedavej na takovy ty keci jako ze na to nejste zvedavy zejo Sabine.
![]()
Naprosto souhlasím s DANem, v dnešní době má skoro každej přístup na net a nebo má mobilní telefon, blbá smska stojí asi 1-2kč. Když člověk něco prodává a někomu to podrží, že si to vezme, tak je podle mě povinnost a slušnost od kupujícího se ozvat, když to nechci. I když nechápu jak si někdo najednou může rozmyslet, že to nechce, když to na beton chtěl. Je to spíš tím, že na tomhle fóru je spousta lidí, kteří by pořád něco kupovali a přitom smrdí korunou a nemají na to.
Jenom par poznamek:
Vlada320 napsal :"povinost to neni mas na to snad nejakou smlouvu?ne takze jeho povinosti to neni ale slusnosti samozdrejme ano to mas pravdu."
Mozna to bude znit prekvapive, ale povinnost tu je a smlouvu tez existuje. Kupni smlouva nemusi byt uzavrena pisemne, zakon to nevyzaduje. Takze, kdyz se dva lidi rozumne a vazne dohodnou, je to platne a vznikaji z tohoto ujednani zavazky. Prava a povinnosti na obou stranach. Samozrejme ustni smlouva se blbe prokazuje a tudiz vynucuje, ale presto tu je a pokud existuje dost svedku (treba jste ji uzavirali pri konferencim hovoru
) lze si jeji plneni vynutit i u soudu.
Kazdy normalni clovek, kdyz neco zavazne sliby, tak se to snazi dodrzet, uz jenom proto, ze driv nebo pozdeji bude tady na foru taky neco kupovat/prodavat pro sebe a chce, aby se mu tez dostalo feroveho jednani.
Takze vsichni, co si mysli, ze jsou nepostihnutelni a ze jim vse projde....mohli by se jednou seredne plest.
Add tykani vs. vykani. Osobne jsem pro tykani, vykani vytvari takvou divnou barieru odstupu. A preci tu nebudeme psat dotazy v uctivem neosobnim stylu: Dobry den, dovolil bych si Vas uctive pozadat o radu technickeho charakteru na mem automobilu tovarni znacky BMW 320i E30.....
Vlada320 napsal :"povinost to neni mas na to snad nejakou smlouvu?ne takze jeho povinosti to neni ale slusnosti samozdrejme ano to mas pravdu."
Mozna to bude znit prekvapive, ale povinnost tu je a smlouvu tez existuje. Kupni smlouva nemusi byt uzavrena pisemne, zakon to nevyzaduje. Takze, kdyz se dva lidi rozumne a vazne dohodnou, je to platne a vznikaji z tohoto ujednani zavazky. Prava a povinnosti na obou stranach. Samozrejme ustni smlouva se blbe prokazuje a tudiz vynucuje, ale presto tu je a pokud existuje dost svedku (treba jste ji uzavirali pri konferencim hovoru
Kazdy normalni clovek, kdyz neco zavazne sliby, tak se to snazi dodrzet, uz jenom proto, ze driv nebo pozdeji bude tady na foru taky neco kupovat/prodavat pro sebe a chce, aby se mu tez dostalo feroveho jednani.
Takze vsichni, co si mysli, ze jsou nepostihnutelni a ze jim vse projde....mohli by se jednou seredne plest.
Add tykani vs. vykani. Osobne jsem pro tykani, vykani vytvari takvou divnou barieru odstupu. A preci tu nebudeme psat dotazy v uctivem neosobnim stylu: Dobry den, dovolil bych si Vas uctive pozadat o radu technickeho charakteru na mem automobilu tovarni znacky BMW 320i E30.....
BMW - uzijte si to 
----------------------------------------------------
ex e30 325e
ex e30 318is R.I.P.
e36 320i mit Vanos
----------------------------------------------------
ex e30 325e
ex e30 318is R.I.P.
e36 320i mit Vanos
Třeba i BooobikaFikux píše:Neni to sice k tématu, ale myslim, že kravatu tady nosí v práci celkem dost lidíPawka G. píše:Kravatu tu myslim moc lidí nenosí, spíš když se někdo odtlemí už do telefonu, tak může počítat s tim že se nikdo moc nepřetrhnetřeba já, Mao, Fido, Ondra_m (myslim), Hanis (jeden čas), no a určitě spousta dalších který si už nepamatuju
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
No jó, ale ty máš takovou vošklivou, furt tu samou - nádražáckou.Lukas-e21 píše:Třeba i BooobikaFikux píše:Neni to sice k tématu, ale myslim, že kravatu tady nosí v práci celkem dost lidíPawka G. píše:Kravatu tu myslim moc lidí nenosí, spíš když se někdo odtlemí už do telefonu, tak může počítat s tim že se nikdo moc nepřetrhnetřeba já, Mao, Fido, Ondra_m (myslim), Hanis (jeden čas), no a určitě spousta dalších který si už nepamatuju
.
BMW The Ultimate Driving Machine
DAN píše:No jó, ale ty máš takovou vošklivou, furt tu samou - nádražáckou.Lukas-e21 píše:Třeba i BooobikaFikux píše: Neni to sice k tématu, ale myslim, že kravatu tady nosí v práci celkem dost lidítřeba já, Mao, Fido, Ondra_m (myslim), Hanis (jeden čas), no a určitě spousta dalších který si už nepamatuju
.
No jo...k montérkám se kravata moc nehodí, ale můžu to zkusit
E36 323i coupé
jo...tak je to!MT píše:Add tykani vs. vykani. Osobne jsem pro tykani, vykani vytvari takvou divnou barieru odstupu. A preci tu nebudeme psat dotazy v uctivem neosobnim stylu: Dobry den, dovolil bych si Vas uctive pozadat o radu technickeho charakteru na mem automobilu tovarni znacky BMW 320i E30.....
BMW 323i E36