325e - probuď se

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Vune benzinu

Příspěvek od Vune benzinu » 31. 01. 2006 00:13

325e píše:kdybych tu mnel zesměšnit ty co se neozvaly nebo se na to vysraly tak to tu bude zasrany
Mně až někdo obere o čas pro nic tak ho fláknu sem do fóra,ale ne pro zesměšnění :idea: ,ale pro jakési upozornění/napravení jisté osoby.
když Stany ode mně kupoval pár věcí tak vše proběhlo v normě,byl tam sice zádrhel jednodenní,ale pak to lítalo jak naleštěný kule :D vůbec si nestěžuju :idea:
Naposledy upravil(a) Vune benzinu dne 31. 01. 2006 00:44, celkem upraveno 1 x.

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 31. 01. 2006 00:15

BOOST píše:
pkot píše: Pokud nekdo potrebuje neco rychle prodat , pak nevidim duvod proc cekat na nekoho, koho vlastne ani neznas . Muzou si za to vlastne i prodejci . Pokud maji moznost to prodat nekomu jinemu , proc to neudelat .
Tak to se na mě nezlob, ale tohle je taky pěkná sviňárna. Když to někdo chce a řekne ti ať mu to podržíš a ty mu pak řekneš, že někdo byl rychlejší a ty jsi mu to prodal? :roll: To je slušnost mezi lidma? :roll:
No bohužel platí, kdo dřív kešuje ten dřív mele....

Už se mi párkrát stalo, že když sem něco prodaval (ne zde na foru), tak sme byl s kupcem dohodnut, počital sem stim a on se na to vysral.

Dnes už to řešim, kdo dřiv plati, dřiv mele......bohužel život člověka naučí.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 31. 01. 2006 01:03

kdy vam dojde, ze tohle je celospolocenskej trend? bejt hajzlik a cejtit se jako king a kdyz pak nekdo zacne pranyrovat, tak se klidne vymluvi ze oststni to take delaj? Takovy mali srace nikdo nezmeni, pouze nakladacka, ban, zruseni clenstvi a podobne ostre sankce. Zacnete myslet pro sebe a nedejte si od takovyho malyho ichtyla kterej ani nevi co k cemu na e30 slouzi kazit den. Proste srat na nej. Az zazvoni na mobilu, ze je pred garazi, ma prachy a chce neco koupit, pak se zacnu o tom bavit. Pokud mate overene kamarady nebo je nekdo doporuci, klidne posilejte i na dobirku, pokud ne, seru na zajemce pres net dokud mi neda na drevo penize.

2 Ondra: prijde mi to jako mala pomsta za nevyzednuti predmetu obchodu.

2 325e: jo, i jini lide napriklad vypoustej starej olej do vody, ja prijdu k tobe a vyleju ti ho do studny, protoze i jini to takhle delaj, ty ichtyle.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 31. 01. 2006 01:25

Bajzík píše:
Pawka G. píše:
vlada320 píše:co to tady furt melete? :? kazdej je proste jinej a kazdej nema internet jako vy.kdyz neco chces prodat a s nekym se dohodnes a nakonec se na tebe vyrese tak proc to resit.ja nevim jak ostatni ale ja bych to neresil proste si vyliz prdel ty blbecku neozval ses neozval tak ja to prodam nekomu jinymu a je to.takhle to resim ja nedelam si z toho tezkou hlavu.proste kdyz neco chci opravdu prodat tak to proste chci prodat a to ze se neozval je jeho problem vetsinou je plno lidi po nem na rade kteri to chtej koupit.klidne mi to smaznete ja sem se jenom k tomu chtel vyjadrit proc to proboha resit.a jeste neco nejsem zvedavej na takovy ty keci jako ze na to nejste zvedavy zejo Sabine. :lol:
Čemu se směješ blbečku, se Sabinem zrovna žádnou špatnou zkušenost nemam :wink: Když si tu něco s někym dohodneš tak by bylo fér mu aspoň napsat že si sehnal levnějš, že na to kašleš, že nemáš mince nebo tak něco, každej aspoň bude vědět jak na tom je :!:
Už jsme tu na foru měli zájem koupit asi 2 auta, nekoupili jsme ani jedno
1. Voláme, domluveno. za cca 3hod. SMS jedu na hory budu mít čas až po víkendu voláme - prodejce se kroutil jak žížala a nedokázal říct, že mu za to někdo nabídl víc, bo co

2. JJ na beton to platí ozvu se až bude technická, - neozval - voláme - kupec si to rozmyslel, že to ani neprodá.

Co si mám myslet?
Naštěstí jsou tu také lidé "normální" s kterýma se domluvím a to platí.
Ten 2. co si to rozmyslel sem byl já, celá ta sranda vás stála 2xtelefonát, to auto mělo jít hodně pod cenou, tvůj kamarád mně v životě neviděl, reagoval na inzerát kterej nebyl zrovna aktuální, už po telefonu chtěl slevu, oslovoval mně Zdravíčko šéfe..což mně sere a ještě mně zmrdal že jako technická ještě není a jak si to představuju taxem se rozhod že takovýhlemu člověku prostě to auto neprodam, nevidim na tom nic divnýho, to auto prošlo hodně změnama oproti tomu jak vypadalo v Plešnicích II kde ste ho údajně viděli...prostě NE, navíc konkrétně ty si mně nasral blbejma kecama na ICQ a dotaz jestli bych ti poslal dveře poštou mně přesvědčil že sem dobře udělal, možná by si spousta členů mělo uvědomit že tu každýmu není 20 a kozy sme spolu nepásli. Jestli máš pocit že si na mně něco prodělal tak ti těch 60,- Kč za telefon klidně pošlu :roll:
Mrzí mně že sem mu neřek že si to rozmyslim, ale tvuj kámoš mně probudil a valil do mně, taxem mu řek že jo a pak mně to sralo :oops:
E36 323i coupé

Bajzík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bajzík » 31. 01. 2006 07:03

Tohle už nebudu qutoovat.

Neuvedl jsem schválně jména, ty si se toho chytl.
Vy ste se opravdu nikdy neviděli a není to ten co byl se mnou v Plešnicích, auto viděl jen na fotkách v Plešnicích a trochu jak jsem si ho pamatoval já.
Nejde o to kolik provolal ale o to, že ti říkal, že už mu prodali auto před nosem a jestli tohlo platí na 100% ty sám víš co si řekl.
A to co jsem psal na ICQ neměla být nějaká pruda do tebe asi jsem to špatně napsal a ty špatně pochopil, já posílal zadní kufr s křídlem taky poštou tak nevím co se ti nezdá na dveřích. To už je jedno ale odpověď "NE" nic jiného äle nasrala zase mě. Nic špatnýho jsme si neudělali tak nevím proč ty na mě takhle.

A jestli vidíš problém v tom, že mi je 18 a tobě bůch ví kolik tak se asi vážně nemáme o čem bavit.

Více PLS SZ ať to tu nezasíráme. Díky

Venca.

Příspěvek od Venca. » 31. 01. 2006 07:11

Kdysi dávno chodili chlapci (skoro všichni) povinně tzv. "sloužit vlasti".

Bylo to ošklivé, byl šikan atd.
Ale mnozí chlapci se tam naučili řídit tanky, transpotéry, těžká i lehká vozidla, pochopili, jak nebezpečné jsou zbraně, někteří lidé "z města" se naučili třeba podpalovat v kamnech.

A když ti chlapci z těch ošklivých ohrádek po dvou letech vylezli, byli nějací trochu jiní, než ti chlapci v jejich letech dnes.... :D

Ale to je jen taková úvaha po ránu.

desp
člen E30.cz

325e - probuď se

Příspěvek od desp » 31. 01. 2006 07:26

Jsem již trochu starší, dokonce si myslím, že jsem z vás nejstarší. Někteří mne osobně znají, protože láska k báwu prostě je a nekončí. Chtěl jsem sem napsat taky svůj názor, ale ten předchozí příspěvek od Venci to nemůže vystihnout lépe.
desp sen.
-=www.desp.ic.cz=- BMW fun site

pkot

Příspěvek od pkot » 31. 01. 2006 08:43

Sabin píše:
BOOST píše:
pkot píše: Pokud nekdo potrebuje neco rychle prodat , pak nevidim duvod proc cekat na nekoho, koho vlastne ani neznas . Muzou si za to vlastne i prodejci . Pokud maji moznost to prodat nekomu jinemu , proc to neudelat .
Tak to se na mě nezlob, ale tohle je taky pěkná sviňárna. Když to někdo chce a řekne ti ať mu to podržíš a ty mu pak řekneš, že někdo byl rychlejší a ty jsi mu to prodal? :roll: To je slušnost mezi lidma? :roll:
Slusnost. To je ten problem. Ta tady par lidem chybi. Zase kdyby ten "kupec" pocital s tim, ze mu ten "prodejce" auto podrzi a on ho zatim proda a clovek co ho chce kvuli tomu proda i vlastni mamu je taky projev leda tak neslusnosti a proto - KDYZ REKNES -> ZA TYDEN TO KOUPIM TAK TO KUP, NEBO ALESPON SE POKUS JAKYMKOLIV ZPUSOBEM KONTAKTOVAT PRODAVAJICIHO, ZE TO NEBERES tot pro kupce. A pro prodavajici -> KDYZ REKNES PODRZIM TI TO TYDEN, TAK TO NEPRODAVEJ. Jestli na to ma nekdo nejaky rozumnejsi nazor necht se projevi - rad se poucim.

Sabin
Vim ze to je svinarna , ale v dnesni dobe s tim musite pocitat a malinko tomu predchazet a to znamena - kdo driv prijde ten driv mele .
Ono to taky zalezi na tom, jakou verohodnosti ti ten kupec rekne ze to chce a samozrejme jak ho znate, ci neznate .

Albert

Příspěvek od Albert » 31. 01. 2006 08:53

325e píše:tak dobře tem co sem se neozval nebo nenapsal tak se omlouvam ale nejsem jedinej co tohle děla kdybych tu mnel zesměšnit ty co se neozvaly nebo se na to vysraly tak to tu bude zasrany, nebudu davat žadnej příklad protože se parkrat stane človek třeba nema přístup na net tak se nema jak ozvat nebo zapomene nikdo není dokonaly

:lol:
e28 525i, e83 X3

EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 31. 01. 2006 09:05

BOOST píše:
vlada320 píše:co to tady furt melete? :? kazdej je proste jinej a kazdej nema internet jako vy.kdyz neco chces prodat a s nekym se dohodnes a nakonec se na tebe vyrese tak proc to resit.ja nevim jak ostatni ale ja bych to neresil proste si vyliz prdel ty blbecku neozval ses neozval tak ja to prodam nekomu jinymu a je to.takhle to resim ja nedelam si z toho tezkou hlavu.proste kdyz neco chci opravdu prodat tak to proste chci prodat a to ze se neozval je jeho problem vetsinou je plno lidi po nem na rade kteri to chtej koupit.klidne mi to smaznete ja sem se jenom k tomu chtel vyjadrit proc to proboha resit.a jeste neco nejsem zvedavej na takovy ty keci jako ze na to nejste zvedavy zejo Sabine. :lol:
Když něco prodáváš na netu a ten člověk se ti ozve přes SZ, tak asi internet má ne? :roll:

Naprosto souhlasím s DANem, v dnešní době má skoro každej přístup na net a nebo má mobilní telefon, blbá smska stojí asi 1-2kč. Když člověk něco prodává a někomu to podrží, že si to vezme, tak je podle mě povinnost a slušnost od kupujícího se ozvat, když to nechci. I když nechápu jak si někdo najednou může rozmyslet, že to nechce, když to na beton chtěl. Je to spíš tím, že na tomhle fóru je spousta lidí, kteří by pořád něco kupovali a přitom smrdí korunou a nemají na to. :roll:
povinost to neni mas na to snad nejakou smlouvu?ne takze jeho povinosti to neni ale slusnosti samozdrejme ano to mas pravdu.ja to resit nebudu.vzdycky kdyz sem zde neco kupoval nebo prodaval tak sem se setkal se serioznim jednanim.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

ales.

Příspěvek od ales. » 31. 01. 2006 09:35

Albert píše:
325e píše:tak dobře tem co sem se neozval nebo nenapsal tak se omlouvam ale nejsem jedinej co tohle děla kdybych tu mnel zesměšnit ty co se neozvaly nebo se na to vysraly tak to tu bude zasrany, nebudu davat žadnej příklad protože se parkrat stane človek třeba nema přístup na net tak se nema jak ozvat nebo zapomene nikdo není dokonaly

:lol:
tož chybka se občas vloudí:-)...ale jak si psal dřív, když někomu volám koho neznám tak je slušnost uctivě pozdravit představit se a říct co chci....to já mám spíš opačnej problem, nevím jestli vykat či tykat, protože osobně tady nikoho neznám a volat stylem zdar, četl sem že prodáváš tady to a tady to se nějak příčí mému vychování....jinak jak bylo řečeno sabinem, když řeknu, že podržím tak podrž a když řeknu, že koupím, tak kup....když se tímhle neřídím, tak říct narovinu hele spěchám nato když někdo příjde, tak máš smulu(protože i kupující muže bejt solidní a s něčím počítat).....pokud toho člověka neznám nebo nemám na nej reference, tak to spíš řešit tady tak, protože čekat jak trotl týden a nedočkat se žádnýho vyjádření je uplně nahovno, a nebo pokud ti ten člověk řekne, že ještě nemá všechno atd atd a čeká na peníze, tak chtít zalohu, aspon uvidíš jakej ten kupující má opravdu zájem. jestli ten zájem má nebo seš pro něj jen jeden z mnoha který oslovil a jetšě vlastně neví co chce....

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 31. 01. 2006 09:38

ja do telefonu vzdycky tykam protoze jednou sem nekomu volal zacal sem mu vykat a on mi rek ze se cejti stare at mu radsi tykam.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

ales.

Příspěvek od ales. » 31. 01. 2006 09:47

vlada320 píše:ja do telefonu vzdycky tykam protoze jednou sem nekomu volal zacal sem mu vykat a on mi rek ze se cejti stare at mu radsi tykam.
jasný tak pak si klidně potykám, ale určitě je to lepší stav než když začneš tykat a ten na druhým konci si pomyslí co mu to volá za sopla bez vychování...no nevím mám s tím problemy :oops:
PS: přece jen ty někoho oslovuješ a nevíš koho pokud ho neznáš....pak už je to na tom na druhým konci, jestli ti to tykaní nabídne nebo ne, když začne tykat přidáš se jinak mám ve zvyku vykat...přece jen je to slušnost...
Naposledy upravil(a) ales. dne 31. 01. 2006 09:53, celkem upraveno 1 x.

Dix

Příspěvek od Dix » 31. 01. 2006 09:48

vlada320 píše:ja do telefonu vzdycky tykam protoze jednou sem nekomu volal zacal sem mu vykat a on mi rek ze se cejti stare at mu radsi tykam.
Když ti to řekl jeden, tak to neznamená, že podle něho budeš brát i ostatní, každý člověk je jiný, a ze slušnosti se nejdříve vyká... aspoň tohle mě naučili rodiče! :)
HOTENTOT :twisted:
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)
Obrázek

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 31. 01. 2006 10:00

Venca. píše:Kdysi dávno chodili chlapci (skoro všichni) povinně tzv. "sloužit vlasti".

Bylo to ošklivé, byl šikan atd.
Ale mnozí chlapci se tam naučili řídit tanky, transpotéry, těžká i lehká vozidla, pochopili, jak nebezpečné jsou zbraně, někteří lidé "z města" se naučili třeba podpalovat v kamnech.

A když ti chlapci z těch ošklivých ohrádek po dvou letech vylezli, byli nějací trochu jiní, než ti chlapci v jejich letech dnes.... :D

Ale to je jen taková úvaha po ránu.
Souhlas Venco. Maš naprostou pravdu. Samozřejmě že spousta mladiku dostava rozum i bez vojny, jen tak přirozeně, ale zrovna tady Vlada320 a 325e by ji potřebovaly jako sul.
Mimochodem, tě vitam zpatky na Foru, dlouho jsi se neukazal tady. Mně osobně chibi tvoje poznatky v Technice.
Maguli

Miguel

Příspěvek od Miguel » 31. 01. 2006 14:35

To jako znamená, že od tý doby každýmu tykáš? Tak to si děláš prdel :!:
Tohle snad mluví za všechno :roll:

pkot

Příspěvek od pkot » 31. 01. 2006 15:04

Miguel píše:
Co to resis , kdyt je to jen a jen jeho vec , zda nekomu bude tykat nebo vykat , at ho posle treba s fleku do prdele, on sam si zaklada situaci s jakou pak bude resit danou vec .
Nevim proc se tady snazite vychovavat cleny, je to verejne forum, tak sem muzou doufam i grazlove a ne jen slusnacci s kravatama .

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 31. 01. 2006 15:22

pkot píše:
Miguel píše:
Co to resis , kdyt je to jen a jen jeho vec , zda nekomu bude tykat nebo vykat , at ho posle treba s fleku do prdele, on sam si zaklada situaci s jakou pak bude resit danou vec .
Nevim proc se tady snazite vychovavat cleny, je to verejne forum, tak sem muzou doufam i grazlove a ne jen slusnacci s kravatama .
Kravatu tu myslim moc lidí nenosí, spíš když se někdo odtlemí už do telefonu, tak může počítat s tim že se nikdo moc nepřetrhne :roll:
E36 323i coupé

paveld

Příspěvek od paveld » 31. 01. 2006 15:24

Dix píše:
Když ti to řekl jeden, tak to neznamená, že podle něho budeš brát i ostatní, každý člověk je jiný, a ze slušnosti se nejdříve vyká... aspoň tohle mě naučili rodiče! :)
tak me osobne prijde normalni tady mezi lidma z fora si tykat, spis mi nesedi si tu proste vykat, ani na jinym foru na internetu sem tohle nepotkal.
BMW 323i E36

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 31. 01. 2006 15:37

paveld píše:
Dix píše:
tak me osobne prijde normalni tady mezi lidma z fora si tykat, spis mi nesedi si tu proste vykat, ani na jinym foru na internetu sem tohle nepotkal.
tak si to myslim taky.ja nevim no jak mi ten tipek,uz nevim kdo to byl ale myslim ze to bylo kvuli tomu chladici co sem shanel,zacal do telefonu tykat tak sem potom volal jeste par lidem taky z fora a taky kvuli dilum a vsichni mi hned zacali tykat tak to delam od ty doby taky.kdyz si s nekym pisu po SZ a domlouvame se ze od nej neco koupim a tykame si pri tom tak je mi potom blby mu volat a do telefonu mu rict:Dobry den .... a zacit mu vykat.je to kazdyho vec.vychovanej sem dobre.vy kteri me soudite tak se klidnete!vubec me osobne neznate.ja vas taky nesoudim.pohadam se s vama ale i pres to si vzdy myslim ze je to uplne zbytecny ze jste prece jenom treba jinak v pohode.

Odpovědět