Znáte toto auto???
Mne stacilo kdyz sem videl jak v Ackach zachazej s autama pri projizdkach.. Jen tak ze zajmu sem okukoval jednu e34 525i, protoze mela najeto 380tkm a presto vypadala dost pekne, nacez ke mne pribehnul nejakej prodavac (slovak) a ze jestli se chci projet atd, tak sem rek proc ne, no evidentne mu byla zima (bylo to myslim v listopadu a navic poprchavalo) tak se chtel na chvili posadit do tepla, ale k veci - jestli vite jak tady v Pze je okolo Acek ta 4proudovka, tak na ni vjel a hned 2 plnej, 3 plnej, 4 plnej a rikal jak je to uzasny ze to auto ma tolik najeto a pritom ani nepoznate ze jedete 180 

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
nesvez se zadarmo a v cizimAlbert píše:Mne stacilo kdyz sem videl jak v Ackach zachazej s autama pri projizdkach.. Jen tak ze zajmu sem okukoval jednu e34 525i, protoze mela najeto 380tkm a presto vypadala dost pekne, nacez ke mne pribehnul nejakej prodavac (slovak) a ze jestli se chci projet atd, tak sem rek proc ne, no evidentne mu byla zima (bylo to myslim v listopadu a navic poprchavalo) tak se chtel na chvili posadit do tepla, ale k veci - jestli vite jak tady v Pze je okolo Acek ta 4proudovka, tak na ni vjel a hned 2 plnej, 3 plnej, 4 plnej a rikal jak je to uzasny ze to auto ma tolik najeto a pritom ani nepoznate ze jedete 180

EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
Tam se jezdí padesát až do konce města, protože tam dost často měří a takovýhle zacházení je zakázaný od majitele bazaru a jsou za to vyhazovy...Albert píše:Mne stacilo kdyz sem videl jak v Ackach zachazej s autama pri projizdkach.. Jen tak ze zajmu sem okukoval jednu e34 525i, protoze mela najeto 380tkm a presto vypadala dost pekne, nacez ke mne pribehnul nejakej prodavac (slovak) a ze jestli se chci projet atd, tak sem rek proc ne, no evidentne mu byla zima (bylo to myslim v listopadu a navic poprchavalo) tak se chtel na chvili posadit do tepla, ale k veci - jestli vite jak tady v Pze je okolo Acek ta 4proudovka, tak na ni vjel a hned 2 plnej, 3 plnej, 4 plnej a rikal jak je to uzasny ze to auto ma tolik najeto a pritom ani nepoznate ze jedete 180
Dělám tam, ale ne prodejce...

ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
No prave proto se tomu tak divim, za prvy ze tomu takhle nakladal za studena a za druhy na 50 jel 180...magiccc píše:Tam se jezdí padesát až do konce města, protože tam dost často měří a takovýhle zacházení je zakázaný od majitele bazaru a jsou za to vyhazovy...Albert píše:Mne stacilo kdyz sem videl jak v Ackach zachazej s autama pri projizdkach.. Jen tak ze zajmu sem okukoval jednu e34 525i, protoze mela najeto 380tkm a presto vypadala dost pekne, nacez ke mne pribehnul nejakej prodavac (slovak) a ze jestli se chci projet atd, tak sem rek proc ne, no evidentne mu byla zima (bylo to myslim v listopadu a navic poprchavalo) tak se chtel na chvili posadit do tepla, ale k veci - jestli vite jak tady v Pze je okolo Acek ta 4proudovka, tak na ni vjel a hned 2 plnej, 3 plnej, 4 plnej a rikal jak je to uzasny ze to auto ma tolik najeto a pritom ani nepoznate ze jedete 180
e28 525i, e83 X3
Hele ty wokurko!Pawka G. píše:Mno jo, nejchytřejší wokurka na foorumagiccc píše:Řekněme, že prostě vím...
A co nevím zjistím...
Wokurka jsi ty!!! nebo si blbě vzpomínám?
ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
Padesátka je jen kousek, áčkaři většinou jezděj ještě kousek dál.Albert píše:No prave proto se tomu tak divim, za prvy ze tomu takhle nakladal za studena a za druhy na 50 jel 180...magiccc píše: Tam se jezdí padesát až do konce města, protože tam dost často měří a takovýhle zacházení je zakázaný od majitele bazaru a jsou za to vyhazovy...
Radar bývá směrem do Prahy za cedulí Prahy
a směrem ven až ve zdibech, v tom údolíčku

Nevím no, ale dle ceny bych radši už po faceliftu čili konec 96. Z fotky se prd pozná, ale co je vidět na fotce je, že světlo vůbec nelícuje jak má, maska sice sedí s nárazníkem dole, ale světlo u přechodu z blinkrem je zatlačené a levej roh blinkru vylezlej a pravej spadlej dolu, to mračítko je dost zkroucené a třeba asi něco zkrývá a pravej roh kapoty je zvedlej oproti masce takže mračítka to mátnou.Ale třeba to je good auto, kde jen něco nesedí a stačí poladit, říkám jen co mi připadá 

-
V AAA zřejmě přetáčí tachometry.Známý tam koupil Peuget combi r.v. snad 1999.Zjistil si původní kilometry(v servisu kde bylo auto vedený).Je to dýl co mi to říkal,ale je to tak.Začal to s AAA řešit,protože má důkaz
a oni mu nabídli za rozdíl na tachometru 30000km/5000kč
myslím,že tohle chce právníka.

myslím,že tohle chce právníka.
ty si nejakej odbornik.na ty fotce je jenom leva strana auta kdyby tam bylo cely tak se to lip porovnava.ale takhle si myslim ze vypada v poho.nebo treba ne.Slid píše:Nevím no, ale dle ceny bych radši už po faceliftu čili konec 96. Z fotky se prd pozná, ale co je vidět na fotce je, že světlo vůbec nelícuje jak má, maska sice sedí s nárazníkem dole, ale světlo u přechodu z blinkrem je zatlačené a levej roh blinkru vylezlej a pravej spadlej dolu, to mračítko je dost zkroucené a třeba asi něco zkrývá a pravej roh kapoty je zvedlej oproti masce takže mračítka to mátnou.Ale třeba to je good auto, kde jen něco nesedí a stačí poladit, říkám jen co mi připadá

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Dohaduje te se o ničem, není lepší zvednout prdel a zajet se tam kouknout? A abych tu taky jen neplácal tak se tam dnes stavím a zítra vám popíšu jak to vypadá ... projíždět to ale nebudu. 

Ale hovno, říkám jen co vidím, ale jak říká Huska dohady o hovněvlada320 píše:ty si nejakej odbornik.na ty fotce je jenom leva strana auta kdyby tam bylo cely tak se to lip porovnava.ale takhle si myslim ze vypada v poho.nebo treba ne.Slid píše:Nevím no, ale dle ceny bych radši už po faceliftu čili konec 96. Z fotky se prd pozná, ale co je vidět na fotce je, že světlo vůbec nelícuje jak má, maska sice sedí s nárazníkem dole, ale světlo u přechodu z blinkrem je zatlačené a levej roh blinkru vylezlej a pravej spadlej dolu, to mračítko je dost zkroucené a třeba asi něco zkrývá a pravej roh kapoty je zvedlej oproti masce takže mračítka to mátnou.Ale třeba to je good auto, kde jen něco nesedí a stačí poladit, říkám jen co mi připadá

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem se byl kouknout a udělal jsem tři fotečky. Na první dojem vypadá dobře,přesto:
-bylo bourané na předek + obouchané ze všech stran.
-přesklívané přední okno a okno spolujezdce.
-rám řidičových dveří je lehce nařažen proto nesedí zcela 100%
-přední nárazník + maska jsou z modelu 92 a jsou zatalčené dovnitř v levém předním rohu trochu víc než vpravo
-kapota nesedí... teda ano podélné spáry, ale jinak by měla být o 2cm v zadu
-Lak je udělanej dobře téměř bez vad, ale auto je nastříkáno pouze z venku ...všechny gumové části nesou stopy po stříkání a jak je udělanej podklad se pozná do roka
- chybí radio, má digi klimu..která vzhledem k posunutému narazníku zřejmě nebude fungovat.
-uvnitř je auto docela hezké neopotřebované ale je otázkou jestli vnitřek (volant apod) není měněn (podle stavu najeto cca 175tis km)
snížené je na můj vkus až moc.
neprojížděl jsem to ani nenechával startovat, takže toto je vše co k tomu můžu říct
Pokud by bylo podvozkově a motoricky OK tak po lehkém doladění bude dobré.
-bylo bourané na předek + obouchané ze všech stran.
-přesklívané přední okno a okno spolujezdce.
-rám řidičových dveří je lehce nařažen proto nesedí zcela 100%
-přední nárazník + maska jsou z modelu 92 a jsou zatalčené dovnitř v levém předním rohu trochu víc než vpravo
-kapota nesedí... teda ano podélné spáry, ale jinak by měla být o 2cm v zadu
-Lak je udělanej dobře téměř bez vad, ale auto je nastříkáno pouze z venku ...všechny gumové části nesou stopy po stříkání a jak je udělanej podklad se pozná do roka

- chybí radio, má digi klimu..která vzhledem k posunutému narazníku zřejmě nebude fungovat.
-uvnitř je auto docela hezké neopotřebované ale je otázkou jestli vnitřek (volant apod) není měněn (podle stavu najeto cca 175tis km)
snížené je na můj vkus až moc.
neprojížděl jsem to ani nenechával startovat, takže toto je vše co k tomu můžu říct
Pokud by bylo podvozkově a motoricky OK tak po lehkém doladění bude dobré.