325e - probuď se

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
ondra_m
Site admin
Kontaktovat uživatele:

325e - probuď se

Příspěvek od ondra_m » 30. 01. 2006 19:18

Zakládám tuto sračku která až dospěje tak jí smažu.

325e - probuť se a nauč se číst a přemýšlej než něco napíšeš.

viz tvoje reakce v viewtopic.php?t=22312&start=15&postdays ... highlight=
Franta 327i píše:Prodám kompletní plasty M-tech I na chromáka - předek, zadek, boky, spoiler. Neporušené - cena 5.000,-
325e píše:pujdou ty prahy na kupe dyžtak kolik bys za to chtěl předek a zadek
Nechápu proč furt skupuješ fórum. Když si nikdy nic nekoupíš. Proč to děláš? Léčíš si tím osobní komplex?

Můžu dát tady krásný případ tvého jednání z našeho neuskutečněného obchodu.
Já prodávám světla na třícu, ty jsi si se mnou psal a že je chceš.Že jsi to ty, tak jenom tak, jsem byl na tebe hodnej jsem ti dal slevu 20% a dohodli jsme se, že si je druhý den vyzvedneš, že jen zavoláš v kolik přijdeš.

Co myslíte, že se stalo?
NIC, vůbec nic.
Tak jsem mu po týdnu napsal SZ "Jestli jse na to vysral nebo jako co?"
a odpověď
325e píše:ne nevysral ale potřebuju jen levou stranu a levej rameček kolik za to
Co je to za jednání?

Nebo to nějak špatně chápu?

Schválně pro ostatní, klikněte na "hledat" zadejte autora "325e" a pobavíte se víc než dost.
A to uvidíte již vymoderované zbytky. Možná, že je škoda že nevidíte do odpadkovejch košů.
Ondra ex.M-Fahrer

euromen

Příspěvek od euromen » 30. 01. 2006 19:28

co se na to dá říct... nemám rád tohle, jo je možná takovej a onakej, ale to neznamená že musí bejt veřejně zesměšňovajen, vadí mi tohle (mám s tim špatnou zkušenost ze základky). Příde mi to jako kdyby si nevěděl jak se mu pomsít, tak ho sem dávaš a říkáš koukejte ten je....

hafk
dočasný konec BMW :-(

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 30. 01. 2006 19:32

s tim souhlasim.klidne mi to smaznete ale me se to taky nelibi!hadat se nehodlam ok! :?: :wink:
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

Jeňas

Příspěvek od Jeňas » 30. 01. 2006 19:32

Nechci rejpat, ale v hodne ( ale vazne hodne ) prispevcich k tematu prodeje vidim jak 325e odepisuje ( vetsinou nesmysly ) a Hanis mu vzdy cervenou barvou pisma napise jestli chce zkupovat forum, ci co...? Nikdy jsem s nim zadny business neprojednaval, ale co je moc, to je moc... Uz mi to take leze na nervy i kdyz jak rikam - nikdy jsem s nim zadny prodej ani koupi neprojednaval. Tzn: 325e probud se... :idea: :roll:
Ex E30 320i ´87 -> next E2(8,1?)...

athlon_137

Příspěvek od athlon_137 » 30. 01. 2006 19:34

mr. "325e" se zesmesnuje sam, aspon si na neho daji lidi bacha

BMWAK

Příspěvek od BMWAK » 30. 01. 2006 21:01

no ode mě taky kdysi dávno pan chtrej 325e chtěl podložky pod kola tak sem mu je jak debil tejden držel a ani se neobtěžoval napsat vyliž si prdel prostě nic....
E12-518,E28-518i,E34-525i,Ex34-524td,Ex34-530i V8 touring,Ex34-535i,Ex34 540i V8,E39 520i touring,Ex39-528i,Ex23-735ia,Ex30-318i,Ex36-316i,Ex36-318i cabrio,Ex36-318tds touring,Ex36-328coupe,Ex36-318is coupe,E46 320d

728 36 83 19

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 30. 01. 2006 21:15

Jestli můžu přispět s něčím všeobecným.

Já nemám rád, když se mě někdo ptá ( doslova otravuje ) třeba formou sz na něco, co by snad jako chtěl koupit - já se s ním seru, trpělivě odpovídám, a když má k něčemu dojít, tak je najednou mrtvo ( naposled to asi padlo na strašný vzdálenosti cca 40 km - to sem si, ale jen domyslel ).

Už ode mě "chtělo" pár lidí něco koupit a najdenou nic - ani hovno - to je podle mě jedna z největších, bohužel hodně častých neslušností.

- prostě neodpovědět, nedat vědět změnu,...., je to snad nějaká neúcta,... :roll:
- se nedvím kámošovi, co má spoustu zajimavých věcí na e30, kerý by mohl rozprodat jak hovno, ale neudělá to - řiká, co se budu s těma blbcema srát - dohadovat - to mě docela mrzí, ale chápu ho

Jeden amík co tady chtěl obchodovat mi řikal - prej je tady uplně normální, že se neodpovídá na dopisy, e-maily, záznamník je taky jen věc pro parádu,...., nic se nedodržuje - docela z toho byl dost frustrovanej, se mu vůbec nedivim :evil:

sme my češi snad nějaký duševní kryplové s pokřivenou morálkou ? :!:
asi jo :?
To je, myslím si věc, kerou může každej změnit - nic není na tom napsat - sory - seru na tebe, něco jsme si dohodli, ale situace se změnila - je to cca milionkrát lepší než dělat mrtvýho brouka - echt českýho - zmrda
BMW The Ultimate Driving Machine

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 30. 01. 2006 21:25

co to tady furt melete? :? kazdej je proste jinej a kazdej nema internet jako vy.kdyz neco chces prodat a s nekym se dohodnes a nakonec se na tebe vyrese tak proc to resit.ja nevim jak ostatni ale ja bych to neresil proste si vyliz prdel ty blbecku neozval ses neozval tak ja to prodam nekomu jinymu a je to.takhle to resim ja nedelam si z toho tezkou hlavu.proste kdyz neco chci opravdu prodat tak to proste chci prodat a to ze se neozval je jeho problem vetsinou je plno lidi po nem na rade kteri to chtej koupit.klidne mi to smaznete ja sem se jenom k tomu chtel vyjadrit proc to proboha resit.a jeste neco nejsem zvedavej na takovy ty keci jako ze na to nejste zvedavy zejo Sabine. :lol:
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 30. 01. 2006 21:56

vlada320 píše:co to tady furt melete? :? kazdej je proste jinej a kazdej nema internet jako vy.kdyz neco chces prodat a s nekym se dohodnes a nakonec se na tebe vyrese tak proc to resit.ja nevim jak ostatni ale ja bych to neresil proste si vyliz prdel ty blbecku neozval ses neozval tak ja to prodam nekomu jinymu a je to.takhle to resim ja nedelam si z toho tezkou hlavu.proste kdyz neco chci opravdu prodat tak to proste chci prodat a to ze se neozval je jeho problem vetsinou je plno lidi po nem na rade kteri to chtej koupit.klidne mi to smaznete ja sem se jenom k tomu chtel vyjadrit proc to proboha resit.a jeste neco nejsem zvedavej na takovy ty keci jako ze na to nejste zvedavy zejo Sabine. :lol:
Čemu se směješ blbečku, se Sabinem zrovna žádnou špatnou zkušenost nemam :wink: Když si tu něco s někym dohodneš tak by bylo fér mu aspoň napsat že si sehnal levnějš, že na to kašleš, že nemáš mince nebo tak něco, každej aspoň bude vědět jak na tom je :!:
E36 323i coupé

zahy

Příspěvek od zahy » 30. 01. 2006 21:58

nejlepší je kdyz je v inzeratu napsano jen volat a spousta blbcu muzes mi poslat foto,ma to to a to?jak u blbecku na dvorecku
kdyz nema clovek na telefon za 10kc,jak chce koupit vec treba za 50tis.??
s takovyma lidma je lepsi nejednat a ignorovat
PS:zavolat nebo poslat sms ze se neco zmenilo je slusnost a jak psal DAN lepsi sory nekoupim to od Tebe,nez porad neco slibovat
Citroen Xm 2,1td 780 500km
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven

paveld

Příspěvek od paveld » 30. 01. 2006 22:03

vlada320 píše:...kdyz neco chces prodat a s nekym se dohodnes a nakonec se na tebe vyrese tak proc to resit.
tak me se to nastesti jeste nestalo ale dost by me to sralo - jak tu nekdo psal, neco prodavam a podrzim to nekomu kdo se pak ani neozve a pritom by byly i ostatni zajemci...
sice to asi nezni nejlip to tu takhle rozepisovat, ale zas kazdy vi na koho si dat pozor :twisted: .
ja osobne muzu rict ze me se takovy jednani taky nelibi - jednak nic nekoupi ale ani nic neproda - mel sem zajem o jeho brzdice, slibil foto a od ty doby nic, akorat se ted divi proc to nikdo nekupuje... :?:
BMW 323i E36

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 30. 01. 2006 22:05

vlada320 píše:co to tady furt melete? :? kazdej je proste jinej a kazdej nema internet jako vy.kdyz neco chces prodat a s nekym se dohodnes a nakonec se na tebe vyrese tak proc to resit.ja nevim jak ostatni ale ja bych to neresil proste si vyliz prdel ty blbecku neozval ses neozval tak ja to prodam nekomu jinymu a je to.takhle to resim ja nedelam si z toho tezkou hlavu.proste kdyz neco chci opravdu prodat tak to proste chci prodat a to ze se neozval je jeho problem vetsinou je plno lidi po nem na rade kteri to chtej koupit.klidne mi to smaznete ja sem se jenom k tomu chtel vyjadrit proc to proboha resit.a jeste neco nejsem zvedavej na takovy ty keci jako ze na to nejste zvedavy zejo Sabine. :lol:
Když něco prodáváš na netu a ten člověk se ti ozve přes SZ, tak asi internet má ne? :roll:

Naprosto souhlasím s DANem, v dnešní době má skoro každej přístup na net a nebo má mobilní telefon, blbá smska stojí asi 1-2kč. Když člověk něco prodává a někomu to podrží, že si to vezme, tak je podle mě povinnost a slušnost od kupujícího se ozvat, když to nechci. I když nechápu jak si někdo najednou může rozmyslet, že to nechce, když to na beton chtěl. Je to spíš tím, že na tomhle fóru je spousta lidí, kteří by pořád něco kupovali a přitom smrdí korunou a nemají na to. :roll:
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power :twisted:
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7 :twisted:

325e

Příspěvek od 325e » 30. 01. 2006 22:10

tak dobře tem co sem se neozval nebo nenapsal tak se omlouvam ale nejsem jedinej co tohle děla kdybych tu mnel zesměšnit ty co se neozvaly nebo se na to vysraly tak to tu bude zasrany, nebudu davat žadnej příklad protože se parkrat stane človek třeba nema přístup na net tak se nema jak ozvat nebo zapomene nikdo není dokonaly
Přestavby aut
Polepy aut
BMW 318IS touring

Sabin - neprihlasen

Příspěvek od Sabin - neprihlasen » 30. 01. 2006 22:12

Tak podle toho co jsi zde napsal je ocividne znat, ze to vubec nechapes. Casto zde lidi prodavaji napr. svoje milovany opecovavany auto, protoze napr. rozstrelili auto co mela jeho stara pujceny od rodicu a na prodej vazne specha. Takovi jako 325e mu napisou treba: Za tyden ho vezmu. Pak mu za tyden napise: tak kolik za to? - i kdyz to uz davno vi. Pak mu napise - pockej jeste tyden, nemam penize, ale urcite ho vezmu. Ten clovek na to spoleha a kupce- v tomto pripade 325e se ani neozve s tim, ze se omlouva, tak je to PRASARNA a VRCHOL DEMENCE. Onen prodejce se dostal do dalsich problemu se sehnanim kupce a radoby kupce si chodi s rukama v kapsach a celej svet je mu u prd**e, zatimco "prodejce" lita a nahani prachy nanovo, pac ho nekdo podelal. Uz to chapes...?

Ps: Nedavno jsem na takto ochotneho clena klubu taky narazil. Jmenovat nebudu, ale taky jsem mel hned o nejakou starost vic.

paveld

Příspěvek od paveld » 30. 01. 2006 22:40

325e píše:zesměšnit ty co se neozvaly nebo se na to vysraly tak to tu bude zasrany
klidne je napis, abych vedel (asi nejen ja) od koho nekupovat a neprodavat, budu za to rad, protoze nemam tolik casu resit takovy veci jako ze si domluvim neco z ceho pak nic neni a msuim zase znova a znova shanet a nabizet! :twisted:
BMW 323i E36

pkot

Příspěvek od pkot » 30. 01. 2006 22:49

Sabin - neprihlasen píše:
Tak podle toho co jsi zde napsal je ocividne znat, ze to vubec nechapes. Casto zde lidi prodavaji napr. svoje milovany opecovavany auto, protoze napr. rozstrelili auto co mela jeho stara pujceny od rodicu a na prodej vazne specha. Takovi jako 325e mu napisou treba: Za tyden ho vezmu. Pak mu za tyden napise: tak kolik za to? - i kdyz to uz davno vi. Pak mu napise - pockej jeste tyden, nemam penize, ale urcite ho vezmu. Ten clovek na to spoleha a kupce- v tomto pripade 325e se ani neozve s tim, ze se omlouva, tak je to PRASARNA a VRCHOL DEMENCE. Onen prodejce se dostal do dalsich problemu se sehnanim kupce a radoby kupce si chodi s rukama v kapsach a celej svet je mu u prd**e, zatimco "prodejce" lita a nahani prachy nanovo, pac ho nekdo podelal. Uz to chapes...?

Ps: Nedavno jsem na takto ochotneho clena klubu taky narazil. Jme
novat nebudu, ale taky jsem mel hned o nejakou starost vic.
Pokud nekdo potrebuje neco rychle prodat , pak nevidim duvod proc cekat na nekoho, koho vlastne ani neznas . Muzou si za to vlastne i prodejci . Pokud maji moznost to prodat nekomu jinemu , proc to neudelat .

Dix

Příspěvek od Dix » 30. 01. 2006 22:49

325e píše:tak dobře tem co sem se neozval nebo nenapsal tak se omlouvam ale nejsem jedinej co tohle děla
A to jako musíš být jako "ti ostatní" co to dělaj??? :shock: (já jsem takové teda nenašel...občas se to stane, ale to co děláš už je vážně debilita) nad tím zůstává opravdu rozum stát...Mi to připadá, jako zábavná hra nějakého slaboduchého člověka ze zvláštního ústavu pro nesvéprávne!!! :shock:
HOTENTOT :twisted:
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)
Obrázek

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 30. 01. 2006 23:01

pkot píše: Pokud nekdo potrebuje neco rychle prodat , pak nevidim duvod proc cekat na nekoho, koho vlastne ani neznas . Muzou si za to vlastne i prodejci . Pokud maji moznost to prodat nekomu jinemu , proc to neudelat .
Tak to se na mě nezlob, ale tohle je taky pěkná sviňárna. Když to někdo chce a řekne ti ať mu to podržíš a ty mu pak řekneš, že někdo byl rychlejší a ty jsi mu to prodal? :roll: To je slušnost mezi lidma? :roll:
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power :twisted:
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7 :twisted:

Jeňas

Příspěvek od Jeňas » 30. 01. 2006 23:07

BOOST píše:
pkot píše: Pokud nekdo potrebuje neco rychle prodat , pak nevidim duvod proc cekat na nekoho, koho vlastne ani neznas . Muzou si za to vlastne i prodejci . Pokud maji moznost to prodat nekomu jinemu , proc to neudelat .
Tak to se na mě nezlob, ale tohle je taky pěkná sviňárna. Když to někdo chce a řekne ti ať mu to podržíš a ty mu pak řekneš, že někdo byl rychlejší a ty jsi mu to prodal? :roll: To je slušnost mezi lidma? :roll:
Slusnost. To je ten problem. Ta tady par lidem chybi. Zase kdyby ten "kupec" pocital s tim, ze mu ten "prodejce" auto podrzi a on ho zatim proda a clovek co ho chce kvuli tomu proda i vlastni mamu je taky projev leda tak neslusnosti a proto - KDYZ REKNES -> ZA TYDEN TO KOUPIM TAK TO KUP, NEBO ALESPON SE POKUS JAKYMKOLIV ZPUSOBEM KONTAKTOVAT PRODAVAJICIHO, ZE TO NEBERES tot pro kupce. A pro prodavajici -> KDYZ REKNES PODRZIM TI TO TYDEN, TAK TO NEPRODAVEJ. Jestli na to ma nekdo nejaky rozumnejsi nazor necht se projevi - rad se poucim.

Sabin
Ex E30 320i ´87 -> next E2(8,1?)...

Bajzík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bajzík » 30. 01. 2006 23:54

Pawka G. píše:
Čemu se směješ blbečku, se Sabinem zrovna žádnou špatnou zkušenost nemam :wink: Když si tu něco s někym dohodneš tak by bylo fér mu aspoň napsat že si sehnal levnějš, že na to kašleš, že nemáš mince nebo tak něco, každej aspoň bude vědět jak na tom je :!:
Už jsme tu na foru měli zájem koupit asi 2 auta, nekoupili jsme ani jedno
1. Voláme, domluveno. za cca 3hod. SMS jedu na hory budu mít čas až po víkendu voláme - prodejce se kroutil jak žížala a nedokázal říct, že mu za to někdo nabídl víc, bo co

2. JJ na beton to platí ozvu se až bude technická, - neozval - voláme - kupec si to rozmyslel, že to ani neprodá.

Co si mám myslet?
Naštěstí jsou tu také lidé "normální" s kterýma se domluvím a to platí.

Odpovědět