rádio BMW Reverse
rádio BMW Reverse
může mi někdo poradit jak oživit toto rádio? nereaguje při vkládání kódu
Re: rádio BMW Reverse
nejde zadat kod, nebo ho nevezme ?tomasbmw píše:může mi někdo poradit jak oživit toto rádio? nereaguje při vkládání kódu
(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
Mě to taky dělalo u mýho prvního auta a myslím, že po každým špatným zadání se prodlouží doba, než tam naskočí ty pomlčky, nebo co a dá se zadávat kód. Zkus to nechat chvilku zapnutý a pak by to mělo jít zadávat.
Jestli je to teda ten tvůj problém.
Jestli je to teda ten tvůj problém.
ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
pokud to správně chápu, tak zapneš rádio - ojeví se nápis CODE - naskočej 4 pomlčky - pak zmačkneš tlačítko "1" a nestane se nictomasbmw píše:nebereho, zůstavají jen ty čárky
pokud je to tak, nech rádio 30min zapnutý a potom by to mělo jít
(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
kod se zadává tlačítkama na paměti stanictomasbmw píše:kámoš mi dal rádio, výtahl ho a neznal kód. Já jsem zavolal do BMW tam mi ho řekli. Zapojil jsem ho, vyskočili čárky anic víc s tím neumím udělat. Možná že nevím jak se tam zadávají. Poraďte
první číslo kodu nastavíš tlačítkem "1" - jedno zmačnutí = 0, 2 zmačnutí = 1, 3 zmačnutí = 2......... 10 zmačnutí = 9
pokračuj druhým číslem kodu - mačkáš tlačítko "2"......
když máš tímto způsobem celej kod na displeji, potvrdíš ho šipkou (nevybyvim si tenhle model z hlavy, ale buď šipka "nahoru" nebo "vpravo")
tomasbmw píše:a nefunguje to i tak že 10krát špatně zadáš a už to nebude fungovat. Kámoš ho vyndal pak ho dal zpátky a kód nevěděl a zkoušel
nikdy se nezablokuje nafurt - nech ho 30min svítit a pak to zkus zadat - mělo by to jít.
musíš ho nachat zapnuty až místo čárek naskočí CODE a potom vymačkat cód. trvá to čím dál víc dlouho, vždy se to prodlužuje po zadání špatného kódu. potom se to zablokuje a už to nejde vůbec. pokud svítí čárky tak by to mělo klouznout. po zadání správného kódu to odešleš šipkou >tomasbmw píše:nebereho, zůstavají jen ty čárky
Rudolf
tak to asi není původní rádio. nezbyde nic jiného, než ho nechat odkódovat. asi podle výrobního čísla rádia by to mělo jít taky. na číslo kastle to jde určitě, ale to rádio musí být původní. zeptej se v BMW a uvidíš. jinak odkódovattomasbmw píše:BP3835R8510158
> V BMW mi dali kód 6513 ale nefunguje.