No nevím co by tomu říkali sousedi v půl 6 ráno, když jedu do práce.speedfred píše:to nas ucili v autoskole:pred startovanim zatrubit,aby bateria nemala SOK.
Zkurvenej mráz
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
to my měli taky, ale v (služebnim) trabantu, a když jel spolujezdec, musel držet, pak i splojezdec měl "plný ruce práce"dargon píše:kamos v šade 120 ma natazene pavouky na zahradku a vzdycky privre dvere a prichyti to tim pavoukem a drzi mu to pekne akorad vevnitr to vypada jak lanovka
dočasný konec BMW 
Tak já si svojeho miláčka musím zase vynachválit
... už jsem s tím dost týdnů nejezdil takže jsem si myslel, že bude všecho vybité a podobně...Ale před chvýlí jsem to šel startnout a...napoprvé, hned jak jsem otočil klíčkem!
... chladič a všechny cipovinky jsou taky v klidu-nepraskly, jediná věc co musím po zimě udělat je ta, že musím nějak přitáhnout zadní spojler, protože mi to ten mráz nějak uvolnil-roztáhl jak ten tající sních potom zamrzal
... takže se mi teď klepe, ale to už je detail a možná že to samo přestane až spadnou mrazy
... Ta kvalita BMW je ale poznat!!!

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

No jo, ale horší je když potřebuješ jít pryč neboli auto opustitdargon píše:kamos v šade 120 ma natazene pavouky na zahradku a vzdycky privre dvere a prichyti to tim pavoukem a drzi mu to pekne akorad vevnitr to vypada jak lanovka
Naposledy upravil(a) Tony dne 25. 01. 2006 15:08, celkem upraveno 1 x.
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
Po ujetí 20km co sem vyjel z vyhřáté garáže v pondělí mi cestou zamrznul chladič a uvařil jsem to.Do práce mě přitahli a na hale to rozmrzlo pak sem dal 3litry fridexu a už jel jak z praku zas.Ale pěkně sem měl stažený půlky abych ho nevoddělal.Jsem žil v iluzi že mám dost nemrznoucí a vono prd.Ale dobře to dopadlo.