M - tech. II???
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Kalisi Kalisi....vsechno uz tu bylo, staci hledat.... zadni podnaraznik je jen opticky, je to jeden dil spolu s naraznikem, je tam pouze opticke rozdeleni, je to jeden a tentyz kusKalis píše:To Hanis:
Díky, takže ten zadní je udělanej na stejným principu jako přeního?? Taky by šel dát pod origo nárazník?? Jestli ti to nebude vadit, mohl by jsi mi sem hodit i foto z boku. Chtěl bych si něco takovýho jednou udělat a myslím, že ty to tady máš asi NEJ... díky!
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- TURBO_KrteK
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Zadní je z jednoho kusu jak už psal max-max takže nejde dělit ani kombinovat s origo nárazníkem.Kalis píše:To Hanis:
Díky, takže ten zadní je udělanej na stejným principu jako přeního?? Taky by šel dát pod origo nárazník?? Jestli ti to nebude vadit, mohl by jsi mi sem hodit i foto z boku. Chtěl bych si něco takovýho jednou udělat a myslím, že ty to tady máš asi NEJ... díky!
Foto z boku:

Nemáš, nefotil jsem ůplně všechno.Kalis píše:Mohl by jsimi sem hodit foto, jak to vypadá s tím origo nárazníkem??
Pokud to teda máš??
Od hlavy až po koncovku z nerezu včetně svodů.Tweety píše:Hanisi, jestli se mohu zeptat, co tam máš za výfuk...?
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou