ENSELAD/RENOCAR
ENSELAD/RENOCAR
čau, máte někdo zkušenosti s enseladem v olmiku. Jde mi o to jesli nejsou předraženi a jestli maji třeba podobny ceny jako renocar.
Dikes
Dikes
čoveče nevím jestli tady někdo s 30 jezdí na servis do enseladu, ale tak já na ně žádnou stížnost neslyšel...v cenách dílů velký rozdíly nebudou.jed tam kde se ti to zdá bejt příjemnější.
PS: ale čistě logicky bych řekl že pokud enselad chce přetáhnout zakazníky z renocaru, kterej je určitě zavedenější, tak by měli nabídnou něco navíc....a je pravda že se zatím drží, což je na olomouc docela obdivuhodný....
PS: ale čistě logicky bych řekl že pokud enselad chce přetáhnout zakazníky z renocaru, kterej je určitě zavedenější, tak by měli nabídnou něco navíc....a je pravda že se zatím drží, což je na olomouc docela obdivuhodný....
a co tam děláš? sem si tam v sokolské žádné 30 nevšiml....jinak tam klidně zajdi ceny se lišit moc nebudou....určitě ne tak, aby se ti vyplatilo jet si pro mě do brna nebo nějak nechávat posílat a dělat ruzný čachry.Dejk55 píše:Hele já tam potřebuju jen koupit pár věcí v prodejně a mám to hned vedle práce tak je to pro mě pohodlny.
Snad to tam bude v pohodě![]()
Jo a myslim že už to má změněnyho majitele takže je to ted myslim enseladCAR
enselad/renocar
Čau Dejku,ceny v Enseladu by měly být slušný co jsem slyšel ,ale taky jsem se doslech že tam jsou protivní čumáci alespoň co se týče servisu,ale jak říkám,jen jsem slyšel.Jinak ta E30 na Jasínkové pod hromadou sněhu je tvoje?Vypadá slušně,automat nemýlím li se.
Zdarec pánové
to ales. - já bych řádil ale jak když nejede a věci mi z enseladu dojdou za tyden.
to DVORIS - jo stojim na jasínkové v přerově ale žadnej automat
pěknej manual 318 IS
Dneska ho asi odmetu a chvilku si do něj sednu
to MATAL- myslím že levněji asi jo v elitu ale jak píšu zatím jsem kupoval jen kraviny řádově po stovkách tak tam asi toho moc neušetřim. A hlavně mám to hned vedle práce tak aspoň ušetřim čas

to ales. - já bych řádil ale jak když nejede a věci mi z enseladu dojdou za tyden.
to DVORIS - jo stojim na jasínkové v přerově ale žadnej automat

to MATAL- myslím že levněji asi jo v elitu ale jak píšu zatím jsem kupoval jen kraviny řádově po stovkách tak tam asi toho moc neušetřim. A hlavně mám to hned vedle práce tak aspoň ušetřim čas

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
otec spolupracuje s Enseladem docela často a ceny jak za co jsou dobrý/špatný... připadá mi že na co používají drahou techniku je relativně levný, ale to co dělají "ručně" je hodně drahý... osobně jsem tam jednal asi 6-10x takže asi tak.
Renocar podle toho na koho narazíš... jednou jsem byl nasranej ale pak když jsem tam potkal známé tak to bylo OK.
U obou platí že si musíš říct co chceš a nenechat to na jejich uvážení !!!
Renocar podle toho na koho narazíš... jednou jsem byl nasranej ale pak když jsem tam potkal známé tak to bylo OK.
U obou platí že si musíš říct co chceš a nenechat to na jejich uvážení !!!