Chci se zeptat, máte někdo nějaký zkušenosti s podvozkama od firmy MAD, je to holandská firma. Zastoupení je na www.elsaplus.cz. A jsou to celkem dost dobrý ceny. Komplet podvozek na E30 za 18 talířů to celkem jde, ne? Jasně,že bych rád jezdil třeba na KW nebo KONI (a kdo ne,že jo) ale to bych musel vypláznout 30 papírů a na to fakt nemám. Ale an druhou tsranu si nechci koupit nějakej shit.
Díkys BOOST.
Sportovní podvozky MAD
Sportovní podvozky MAD
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Je to z tohodle kryplostanu
23 000,- Českomoravských Guldenů
říkal mi to jeden kedlub v prodejně Auto Prima-čuměl na to do katalogu, pak na mě , pak do katalogu, pak do compu, pak na mě, já čuměl viď oba jsem čuměli jak trubky, že na Škodovku jsou dražší náhradní díly jak na BMW
Todle říct nějakýmu burantuningářovi stopětek, užovek,...,
tak si to asi hodí, celej svůj život žil v přesvědčení, že na škodovku jsou nejlevnější díly na světě, proto si vlastně taky škodu koupil ( kvůli levnejm náhr. dílům) a najednou je to fšechno jinak.
Prostě sada tlumičů+pružin KONI za tu cenu

říkal mi to jeden kedlub v prodejně Auto Prima-čuměl na to do katalogu, pak na mě , pak do katalogu, pak do compu, pak na mě, já čuměl viď oba jsem čuměli jak trubky, že na Škodovku jsou dražší náhradní díly jak na BMW

Todle říct nějakýmu burantuningářovi stopětek, užovek,...,

BMW The Ultimate Driving Machine
Dovolím si odporovať, ja som sa tiež pýtal na podvozok na moju Etu... mám tam M-Paket... teda mal som, teraz si niesom istý čo tam je, ale je to kurwa nízke... tak som sa informoval o KONI so staviteľnou výškou aj tuhosťou a ženská mi najprv povedala cenu 23k Kč, a potom som zavolal zas, a frajer (nejaký vedúci predajne v Štěrboholoch alebo kde) mi povedal že sa omlouvá za pracovnici, že si to spletla, cena 4 pružin a 4 tlumiců je 18.500 Kč s DPH... tak buď odporujem správne, alebo mám zlé infoDAN píše:Podvozeček na E30 KONI -23 000,- teď jsem to řešil. Pro zajímavost na ochcávii cca 30 000,- teď sice dělaj akci za 17 000,-, ale jen chvíli.

Faszom a seggedbe verem te buzi 

DAN píše:Je to z tohodle kryplostanu23 000,- Českomoravských Guldenů
![]()
říkal mi to jeden kedlub v prodejně Auto Prima-čuměl na to do katalogu, pak na mě , pak do katalogu, pak do compu, pak na mě, já čuměl viď oba jsem čuměli jak trubky, že na Škodovku jsou dražší náhradní díly jak na BMW![]()
Todle říct nějakýmu burantuningářovi stopětek, užovek,...,tak si to asi hodí, celej svůj život žil v přesvědčení, že na škodovku jsou nejlevnější díly na světě, proto si vlastně taky škodu koupil ( kvůli levnejm náhr. dílům) a najednou je to fšechno jinak.
![]()

Tak to je fakt dobrý, zajímalo by mně jaký jsou ty pružiny. Jaký maj snížení. Za dvacku i s tlumičema, jdu do toho